Şimdi Ara

Auspexa (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
3
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

Orijinalden alıntı: RhyN

Auspexa sasirtti beni ama böyle olacağı belliydi wf cok daha tecrübeli. bad dunpy mid ve soloda sorun var birde henüz takım olamamislar ama cok iyi olabilirler.

egzap yüzünden gragas banlıyorlar ama auspexa midi sürekli kamplamasa egzap failll :) Dari zaten Allahlık.

Niye ya bence çok iyi gragasta solo oynayan biraz pasif gibi geldi banada

Hocam bütün maçlarini izledim takımın , fail ultiler mi fail flashlarmi istersin hele dün 2/0/2 gidiyodu gitti 0/2 giden ziggse kendine cok güvendiğinden 2 kill verdi durduk yere. (gragasla oynuyordu) Tamam kimse mükemmel kusursuz oyun oynayamaz ama bu seviyede böyle hatalar yaparsan kill peşinde koşarsan takımındaki adamlara yazık. dün ki maçlari izlediysen auspexa bottan cok midi kampladi.

Top zaten Allahlık , tamam aşırı hareketler beklemiyorum ama bi işe yara yahu ne totem atiyor ne lanede ezebiliyor ne tfde doğru düzgün iş yapiyor 150 hpli adam mi kaçırılır , hiç mi damage yok. tam hatirlamiyorum ilk maçda mi ne karşıda mundo var bu tutmuş günateşi tamamliyor sadece mundo utanmasa kule alti kesecekti, bi tane mr alsana be kardeşim, yok 3 kişinin araya ulti atip giriyor, soloq oynasalar sorun değilde takımdakilere yazik işin ucunda para , itibar var yani

• Ziggs anca yüksek poke kabiliyeti olan veya hard ccli birisi tarafindan rahatlıkla ezilebilir. Yasuo da olur kalkanı op. Ziggs broken şuan. sadece q ile farm yapsa farm alırken de poke yapmaya çalışsa zaten fb alıyosun...
  • Turnuvadan önce top laner değişmeli diye bi uğraştılar zaten takımdan birinin top laner duosunu çağırdılar ama gitmek istemedi. İsim vermek istemedim. Ama çağırdıkları top laner epey sağlamdı şans lşte. Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cranekill -- 19 Ocak 2014; 19:38:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu toptaki arkadaş only renekton bronz to çelincır falan mı yapıyormuş anlamadım paso renek Hayır çok çok iyi bişey beklemiyorum zaten de en azından lanede başa baş bi mücadele olsun ne bilim takımıyla uyumlu pickler seçsin en azında

• bide neredeyse hiç dragon ve baron alamadılar. ward zaten attıklarını hatırlamıyorum. sanki solo qdaymış gibi hareket ettiler ondan böyle oldu.
  • Aslında yarı finalde iyilerdide bence suçu bd de aramamak lazım rakip baya tecrübeli baya iyiydi zaten bu halde şampiyonlukta ilk 5 e oynarlardı

• Bu sunucular neden pişmiş kelle gibi herşeye hihihi hohohoh kiikiki gülüyolar -.-
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

Auspexa sasirtti beni ama böyle olacağı belliydi wf cok daha tecrübeli. bad dunpy mid ve soloda sorun var birde henüz takım olamamislar ama cok iyi olabilirler.

egzap yüzünden gragas banlıyorlar ama auspexa midi sürekli kamplamasa egzap failll :) Dari zaten Allahlık.

Niye ya bence çok iyi gragasta solo oynayan biraz pasif gibi geldi banada

Hocam bütün maçlarini izledim takımın , fail ultiler mi fail flashlarmi istersin hele dün 2/0/2 gidiyodu gitti 0/2 giden ziggse kendine cok güvendiğinden 2 kill verdi durduk yere. (gragasla oynuyordu) Tamam kimse mükemmel kusursuz oyun oynayamaz ama bu seviyede böyle hatalar yaparsan kill peşinde koşarsan takımındaki adamlara yazık. dün ki maçlari izlediysen auspexa bottan cok midi kampladi.

Top zaten Allahlık , tamam aşırı hareketler beklemiyorum ama bi işe yara yahu ne totem atiyor ne lanede ezebiliyor ne tfde doğru düzgün iş yapiyor 150 hpli adam mi kaçırılır , hiç mi damage yok. tam hatirlamiyorum ilk maçda mi ne karşıda mundo var bu tutmuş günateşi tamamliyor sadece mundo utanmasa kule alti kesecekti, bi tane mr alsana be kardeşim, yok 3 kişinin araya ulti atip giriyor, soloq oynasalar sorun değilde takımdakilere yazik işin ucunda para , itibar var yani

Dünkü maçlarını izlemedim ama bugun yari final maçında çok guzel oynadı geneli bilemem tabi bi maç denk gelmiştir bana belki

• adamlar sabah 9da yayına başlıyor dünde aynı şekildeydi aradada durağan bi maç olunca sıkıldılar bizler gibi trole bağladılar fena mı yani eğlenmiş olduk gülüşü duymak istemeyen kapatır sesi
  • kaybetmişler, izlememe gerek yok o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

adamlar sabah 9da yayına başlıyor dünde aynı şekildeydi aradada durağan bi maç olunca sıkıldılar bizler gibi trole bağladılar fena mı yani eğlenmiş olduk gülüşü duymak istemeyen kapatır sesi

Neye güldüklerini bilsek bizde gülsek maçın ortasında kıskıskıs gülüyolar
  • anaaa auspexa lan

bu adam benim mesajımı alıntılamıştı adam olun

• Stealthmass bu takıma yakismiyor

• izlemeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Şu toptaki arkadaş only renekton bronz to çelincır falan mı yapıyormuş anlamadım paso renek Hayır çok çok iyi bişey beklemiyorum zaten de en azından lanede başa baş bi mücadele olsun ne bilim takımıyla uyumlu pickler seçsin en azında

Yabancılarda öyle genelde top için hep aynı şampiyonu seçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Stealthmass bu takıma yakismiyor

Derken? Takımda birseyler yapmaya çalışan bi o bide bot lane vardı zaten...

• Solo top oyuncusu baya zayif takima ve rakiplere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlu -- 19 Ocak 2014; 23:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Bence başka bir takım kurmalılar daha profesyonel şekilde .
    Ne adam gibi bi sponsorları var ne de koçları var.
    Ben izlenimlerimi söyleyeyim.

Solo:Kesinlikle oyunun mekaniğini bilmiyor.Çok kararsız ve pasif bir oyuncu. Warding ne bilmiyor yediği ganklerden anlaşılıyor zaten. Renekton alıyor sabit bir build gidiyor. Ezebileceği lanede eziliyor çok korkak oynuyor.10 oyununu atınca nereye yerleşecek merak ediyorum.Fightlarda adam kovalamak dışında bi etkisi var mıydı adcyi arkasına alıp bi damage çıkarabildi mi ? Farm yapabildi mi ? Kulesini koruyabildi mi ?
    Mid:Refleksleri çok zayıf kalıyor. Tflere girerken çok sıkıntı çekiyor. Gecikiyor. Bencil oynaması gerekiyor biraz daha ve takım olgusunu kavraması gerekiyor.
    Jungle:Bizim gururumuz tarafsız yorumlamak gerekirse ganklerde 10/7 veririm. Çok oyalanıyor. Biraz daha mobil champlerle oynasa daha verimli olur gibime geliyor. Bot lane ezildiğinde farm açığını kapattırmalıydı bot lane'e .Birde çok geç oyuna dahil oluyor kasmaya vakit ayırıyor. O aşamaya kadar takımı safe oynamalı yoksa toparlayamıyor.
    Bot lane:
    Adc:Lucianla terör estiren bir adam eyvallah. Jinx ve Caitle çok kötü oynadı. Farm yapamadı. Safe oynayamıyor. Karşı agresif oynadı mı dağılıyor. Minion kesemedi 2 dk lanede. Kule altı mekaniğini kavramalılar support ile beraber.
    Support:Fazla bir şey söylemek istemiyorum benim supportlardan beklediğim bunlardan daha fazlası elbette. NA da turnuvalarda fight başlatırlarken takımına ön ayak olurken . Bizim TR de supportlar annie dışında ortada geziniyorlar bi kere vurup kaçıyorlar farkettiyseniz.
    Support fight sırasında focus yiyecek hero kimse onu korumalı her zaman adc değil. adamı yalnız bırakmamalı skillshotları emmeli en azından bizim supportlar farkındaysanız en son ölüyor.(Fightlarda pozisyon almaları çok önemli bana göre)

Edit:Soloya biraz daha giydirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 19 Ocak 2014; 23:46:10 >

• quote:

quote:

quote:

Solo:Kesinlikle oyunun mekaniğini bilmiyor.Çok kararsız ve pasif bir oyuncu. Warding ne bilmiyor yediği ganklerden anlaşılıyor zaten. Renekton alıyor sabit bir build gidiyor. Ezebileceği lanede eziliyor çok korkak oynuyor.10 oyununu atınca nereye yerleşecek merak ediyorum.Fightlarda adam kovalamak dışında bi etkisi var mıydı adcyi arkasına alıp bi damage çıkarabildi mi ? Farm yapabildi mi ? Kulesini koruyabildi mi ?
    Mid:Refleksleri çok zayıf kalıyor. Tflere girerken çok sıkıntı çekiyor. Gecikiyor. Bencil oynaması gerekiyor biraz daha ve takım olgusunu kavraması gerekiyor.
    Jungle:Bizim gururumuz tarafsız yorumlamak gerekirse ganklerde 10/7 veririm. Çok oyalanıyor. Biraz daha mobil champlerle oynasa daha verimli olur gibime geliyor. Bot lane ezildiğinde farm açığını kapattırmalıydı bot lane'e .Birde çok geç oyuna dahil oluyor kasmaya vakit ayırıyor. O aşamaya kadar takımı safe oynamalı yoksa toparlayamıyor.
    Bot lane:
    Adc:Lucianla terör estiren bir adam eyvallah. Jinx ve Caitle çok kötü oynadı. Farm yapamadı. Safe oynayamıyor. Karşı agresif oynadı mı dağılıyor. Minion kesemedi 2 dk lanede. Kule altı mekaniğini kavramalılar support ile beraber.
    Support:Fazla bir şey söylemek istemiyorum benim supportlardan beklediğim bunlardan daha fazlası elbette. NA da turnuvalarda fight başlatırlarken takımına ön ayak olurken . Bizim TR de supportlar annie dışında ortada geziniyorlar bi kere vurup kaçıyorlar farkettiyseniz.
    Support fight sırasında focus yiyecek hero kimse onu korumalı her zaman adc değil. adamı yalnız bırakmamalı skillshotları emmeli en azından bizim supportlar farkındaysanız en son ölüyor.(Fightlarda pozisyon almaları çok önemli bana göre)

Hocam 1 haftalık takıma çok giydirdin bence. Ama yinede top laner ve mid laner değişse 2 aya takım olabilirler. Ki wild fire kadrosu çok aşırı tecrübeli ve takım olarak oturmuş bad dunpye göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

quote:

quote:

quote:

Bot lane:

Hocam 1 haftalık takıma çok giydirdin bence. Ama yinede top laner ve mid laner değişse 2 aya takım olabilirler. Ki wild fire kadrosu çok aşırı tecrübeli ve takım olarak oturmuş bad dunpye göre.

Bad Dunpy ' nin 1 haftalık takım olduğunu bilmiyordum doğrusu. Değişmesi ve oturması gereken çok şey var o zaman.Ama kesinlikle auspexa bu takıma layık değil. Ve takımda mid ve top lane değişmeli kesinlikle. ADC kendini geliştireceğinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 19 Ocak 2014; 23:57:55 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.