Şimdi Ara

Auspexa (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
3
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terapist gerçekten çok güzel bir support , harika oynuyor .
  • arkadaş bu spikerler niye ha bire minyon alıp vermeden başka bir şey olmayan üst koridoru gösteriyorlar
  • Abi vayne ne yaptı ya adamların arasına sıçrayla giriyor
  • top mid çok kötü.
  • annie yerine riven banladılar mağlubiyeti hak ettiler banlar komple sakat
  • Bizimkiler kaybetti yav yazık oldu.
  • Aşırı kötü top lane ve yanlış picklerle kaybettiler bence özellikle annie yi vermeleri ve vayne pick i.
  • Top lane değiştirin yeter. Adamın lane aldığını görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auspexa sasirtti beni ama böyle olacağı belliydi wf cok daha tecrübeli. bad dunpy mid ve soloda sorun var birde henüz takım olamamislar ama cok iyi olabilirler.

egzap yüzünden gragas banlıyorlar ama auspexa midi sürekli kamplamasa egzap failll :) Dari zaten Allahlık.
  • Özet var mı mobil icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auspexa ve saz arkadaşlarını düdüklediler

• ziggs şuan çok tehlikeli. gragastan felan daha tehlikeli hemde. ya alıcan ya banlıcan. topta zaten renekton Allahlık. brutalizer çık bari be adam. 200 canlı adamı kesemiyor penetration runesi yok mu dicem de vardır elbet. takım olurlarsa çok iyi işler yapabilirler ama top berbat. mid desen iyi bi işini göremedik.
    geçmiş olsun bi dahaki turnuvalara inş.
  • son durum ne beyler bitti mi maç elendi mi auspexalar?
  • Özet : wf ile bd maci 3-1 bitti aus lar 2. oldu turnuvada ve playoffa kalıcaklar, maç özeti aus elinden geldiğince iyi oynadi ama turnuva tecrübesi ne onun nede takımın vardi. ( honos , dari ve egzabin var ama takım olarak 1 hafta olmus kurulalı takımın yok) çalışıp uyum sağlarlarsa önleri açık gibi bana Atlası animsatti bad dunpy . Wf tecrübesini kullanarak kazandı, top ve mid kötüydü auspexalarin, işte böyle
  • Çok iyiydi
  • o dari yi değişmeleri lazım adam her maç renekton aldı hepsindede ezildi
  • Simdi playofflarda atlas ve bad dunpy mi karsilascak

• Gençler zaten darinin main jungler daha yeni yeni top oynamaya başladı sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhyN

Auspexa sasirtti beni ama böyle olacağı belliydi wf cok daha tecrübeli. bad dunpy mid ve soloda sorun var birde henüz takım olamamislar ama cok iyi olabilirler.

egzap yüzünden gragas banlıyorlar ama auspexa midi sürekli kamplamasa egzap failll :) Dari zaten Allahlık.

Niye ya bence çok iyi gragasta solo oynayan biraz pasif gibi geldi banada

• Mid için adam lazımsa her türlü 1 pm uzağınızdayım. O syndra neden ziggsin karşısına picklenir anlamıyorum bir ahri falan daha iyi olurdu sanki

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.