Şimdi Ara

Auspexa (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
3
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Egzap

Ulan ne prosun ya dariye söyledim ders alıcaz senden. Sonrada takım koçluğuna geçirmeyi düşünüyoruz seni pro kardeşim.

asgadha atara bak. çok acemisiniz. auspexa harici kötü oynuyor zaten takımda. elwind, naru kötü oynuyor diyorsunuz ama sizi ezip geçerler + onlardaki ego sizde yok en azından sende. daha eleştiriyi bile kaldıramayan birisin. arkadaşının avukatı mısın ayrıca?

verdiğin cevap çok profesyonelce olmuş ilham alıyoruz sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Ulan ne prosun ya dariye söyledim ders alıcaz senden. Sonrada takım koçluğuna geçirmeyi düşünüyoruz seni pro kardeşim.

asgadha atara bak. çok acemisiniz. auspexa harici kötü oynuyor zaten takımda. elwind, naru kötü oynuyor diyorsunuz ama sizi ezip geçerler + onlardaki ego sizde yok en azından sende. daha eleştiriyi bile kaldıramayan birisin. arkadaşının avukatı mısın ayrıca?

:DD canım benim ya :D ne dediğini bilsen bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flixtor -- 21 Ocak 2014; 17:14:18 >

• quote:

quote:

quote:

aynen ondan.

• quote:

quote:

quote:

O değil de ne dediğini bilenlere neden cevap vermiyorsun?

• Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    Yaaaaaaaaaaa, ne güldüm yazdıklarına. 10 oyun atınca ligi bronze olmuş sizle oynucakmış sırf yazdıklarınızı anlamak için. Topta sadece renekton oynayıp ağır ezilip dakka onda 100 farm yapmak için bronzea attı riot. gg

ezikler
  • Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    http://www.lolking.net/summoner/tr/469104#profile headshot olmuş 2-8 op
  • İlk defa Auspexa'nın maçını izledim hiç bilmiyordum bu kadar iyi oyuncu olduğunu ,tebrikler.Kötü oynayanlarda toparlar heralde herkes arada sırada kötü maç çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

http://www.lolking.net/summoner/tr/469104#profile headshot olmuş 2-8 op

yazık adama. Gerçi renektonla ezilmeyi becerebildiği için hak etmiş diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçların hiç birini izleyemedim :D Ama youtubeden gördüğüm kadarıyla gerçekten iyi bi junglersın.Top lane eski jungler'mış ama biraz gerçekçi olalım 3 ya da 4 maçın birinde bile üstünlük kuramadıysa jungler hali çok daha korkunçtur diye düşünüyorum. :D Ama takım olarak hatanız bence rakibi tanımamak hafız.Yoksa plan A her türlü tutardı.Yani rakibe göre mi kurdunuz A planını bilmiyorum ama,"Wukong,Amumu,Mf alırız tamam oyun gg" kafasıyla oluşturulmuş gibi geldi biraz.Neyse arkandayız hep destek tam destek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: randomgulus

Yaaaaaaaaaaa, ne güldüm yazdıklarına. 10 oyun atınca ligi bronze olmuş sizle oynucakmış sırf yazdıklarınızı anlamak için. Topta sadece renekton oynayıp ağır ezilip dakka onda 100 farm yapmak için bronzea attı riot. gg

ezikler

Hayirdir? Neyine güldün o kadar kisi hak verirken?

• Up.Saat 15:00 de playoff maçı var başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Up.Saat 15:00 de playoff maçı var başarılar

Auspexanın maçı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Up.Saat 15:00 de playoff maçı var başarılar

Auspexanın maçı mı ?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: psikozangoc

Adam alican yaaa

Auspexa'nin maçı var gelsenize :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcN.

quote:

Orijinalden alıntı: psikozangoc

Adam alican yaaa

Auspexa'nin maçı var gelsenize :D :D

Saat kacta?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.