Şimdi Ara

Auspexa etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• * Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum fakat gayet ilginç buldum.

* Düşenin harbiden dostu olmuyor ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 20 Haziran 2016; 2:12:38 >

• biz takım olarak oynuyorduk oda gidip değişik oyunlar oynuyordu ahahahaha
  • Hiçbir spor dalında böyle nankörce konusulmaz kimseyenin ardından. E-spor niye gelişmiyor diye soranlar varsa böyle veletler bu sebeplerden bir tanesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Hiçbir spor dalında böyle nankörce konusulmaz kimseyenin ardından. E-spor niye gelişmiyor diye soranlar varsa böyle veletler bu sebeplerden bir tanesi.
    Auxpexa açıklama yaptı zaten katılıyorum dedi adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Hiçbir spor dalında böyle nankörce konusulmaz kimseyenin ardından. E-spor niye gelişmiyor diye soranlar varsa böyle veletler bu sebeplerden bir tanesi.

ne nankörü olm adamın çalştırdığı bile yok en çok o biliyo oyunu çünkü.Sen adamın burdaki yorumlarını görsen yok o takıma çalşmaya gerek yok deyip motor olmalar.Yok şu oyuncu leş yok bu takım leş yok benim khazix kdam bu siz ne anlarsınız oyundan
  • Bayılıyorum bu çocuğa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reosta ACES ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Bayılıyorum bu çocuğa
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Alıntıları Göster
    Davşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış (Olmuş mu?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Alıntıları Göster
    çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı?

gibi bişey bekliyodum sonlara doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

* Dağ Auspexa'mı burda
  • Auspexa abi hakkında nasıl konuşursun böyle veled auspexa abi herşeyi bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Auspexa abi hakkında nasıl konuşursun böyle veled auspexa abi herşeyi bilir

not:elwind şımarık veledin tekidir. onu şımartan türk bebelerine de selam olsun burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: whocares.

not:elwind şımarık veledin tekidir. onu şımartan türk bebelerine de selam olsun burdan
    Bu resmi bi videomu yoksa öylesine yapılmış boş beleş videolardan mı? Elwindin konuşma tarzı hareketleri falan çok böyle programı sallamıyomuş gibi. Auspexa'ya da iyi giydirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Bu resmi bi videomu yoksa öylesine yapılmış boş beleş videolardan mı? Elwindin konuşma tarzı hareketleri falan çok böyle programı sallamıyomuş gibi. Auspexa'ya da iyi giydirdi.

Alıntıları Göster
    takımdaki oyuncular vücudun organlarıysa koçlarıda beyin gibi sanırım :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghimox

takımdaki oyuncular vücudun organlarıysa koçlarıda beyin gibi sanırım :d

Alıntıları Göster
    Nedense bu bölümdeki çoğu kişi Auspexa'yı sevmiyor.
    Aslında iyi bir insandır. Benim gelişimime fazlaca katkısı olmuştur. Boş zamanlarında yazdıklarımı okuyup doğrusunu söylerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janus

Nedense bu bölümdeki çoğu kişi Auspexa'yı sevmiyor.
    Aslında iyi bir insandır. Benim gelişimime fazlaca katkısı olmuştur. Boş zamanlarında yazdıklarımı okuyup doğrusunu söylerdi.

* Vakti zamanında ben dahil pek çok kişi sever hatta saygı duyardı Auspexa'ya.

* Sorardık, öğrenirdik vs vs.

* Bir noktada hızla yükseldi, herkes sevindi; "aramızdan birisi bak nerelere geldi" diye gurur duyduk.

* Bazı muğlak noktalar, beraberinde gelen başarısızlıklar haliyle soruları doğurdu.

* Bulunduğu pozisyonun da bir sonucu ve gerekliliğiydi eleştiriler, sorular.

* O ise mantıklı açıklamalar yapmak yerine, soranları eleştirenleri hunharca aşağılamayı tercih etti.

* Önce forumu terketti buralar bozuldu diye, sonra da bulunduğu pozisyonu kaybetti.

* Her ayrıldığı topluluk arkasından bu şekilde konuşuyorsa yanlış kimdedir, kim bozuktur oturup düşünmek lazım.

* Özetle kendi hatalarını göremeyecek kadar amatör, gösterildiğinde ise kabul edemeyecek kadar egoist bir insan kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki
    * Özetle kendi hatalarını göremeyecek kadar amatör, gösterildiğinde ise kabul edemeyecek kadar egoist bir insan kendisi.

Güzel özetlemişsin. Ligi domine eden 2 takımda görev aldı, oyuncu kalitesi onun hatalarını kapatıyordu. Arkasından güzel konuşan hiç kimse olmaması bizim görmediğimiz kısımdada başarısız olduğunu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

Güzel özetlemişsin. Ligi domine eden 2 takımda görev aldı, oyuncu kalitesi onun hatalarını kapatıyordu. Arkasından güzel konuşan hiç kimse olmaması bizim görmediğimiz kısımdada başarısız olduğunu gösteriyor.

Alıntıları Göster
    khazix ile q basabilen oyundaki herşeyi biliyordur.Mantık bu

• Bu hafta tekrar koçluğa başlıyormuş, büyük ihtimalle Beşiktaş olacak.
    Çok şanslı he nerde sağlam kadro var oraya geçiyor sonra koç yaptı deniliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.