Herkes kendi görüşüne göre cevaplasın. Underrated - Önemsenmeyen: X Üniversitesi Sebep: ... Overrated - Abartılan: Y Üniversitesi Sebep: ... gibi. Benim cevabım: Underrated: Yok :P Overrated: Boğaziçi Üniversitesi Sebep: Tamam belli bir kalitenin üzerinde eğitim veriliyor ama SADECE Dünya standartlarında eğitim veriliyor. Dünya standartlarının üzerinde bir eğitiminin olduğunu ve kazanamayınca ağlanacak bir üniversite olduğunu düşünmüyorum. -BENCE- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 1 Temmuz 2023; 23:27:14 > |
En underrated ve overrated üniversite ikilisi
-
-
Türkiyede hiçbir üniversite dünya standartlarının üzerinde eğitim vermiyor ki boğaziçi versin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
underrated-gsü
iibf bölümlerinde boğaziçinden sonra en iyi üniversite olabilir. millet genellikle piyasada gsü mezunlarını çok fazla görmediği için kötülüyor. aynı şekilde siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünü ingilizce okumak yerine fransızca okumak çok daha iyidir.
overrated-gazi
underrated : bilemedim. bence sıralamalar az çok bilgi veriyor hangi üniversite iyidir veya kötüdür açısından. ytü çok çabalıyor ytü denebilir.
overrated: gtü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 1 Temmuz 2023; 23:44:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
underrated : saü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
un:ytü
Over:Boun (bazı bölümler)
ODTÜ övmesi güzel olmuş fakat okumak biraz zor. Editlerseniz daha iyi.
Bu övme sonrası Overrated kısmına BOUN'u yapıştırın. Cevabınız eksiksiz olacaktır...
(ODTÜ Teknokent gerçekten bir harika adamım. ODTÜ kampüsünden sonra Teknokent'e girince oyun yeni harita yüklüyor. Seviye atlıyor diyebilirim. Starbucks var genç.)
-
overated kesinlikle gtü dağın başındaki ceng 9kyla alıyor ag
underrated ktü istanbul ve ankara dışında kurulan ilk üniversite olmasına rağmen gereken ilgi yok
underrated ytü de olabilir
Kocaeli bana underratedmis gibi geliyor.
helal olsun biri çıkarttı vurdu sonunda masaya. ben o tatlı su solcularına en yakın denilecek bölümdeyim biz de bile herkes işinde gücünde zaten 5-6k oldu taban sıralaması millet felaket ders çalışılıyor herkes iyi yerlere girme peşinde gelecek hayalleri var veya kampüsün arkadaşlıklarının tadını çıkarmanın peşinde wp grubunda bile tartışma dönmedi 3 senedir gruptayım ha üstüne toprak atılmış ideolojileri yaşatanlar varlar mı varlar 100 kişide 5-10 kişi zaten oy oranlarından da görünüyor dediğin gibi onlar da kendi çaplarında ötüp duruyorlar kimse kimseye zorla bir şey yaptıramıyor. ayrıca bu işin ünisi de yok bölümü de mesela bize itü makineyi 3.sınıfta bırakıp geçen çocuk var şuan marksist fikir toplulugunu o yönetiyor çok sağlam solcu ama zararı yok adamın kendi çapında eylem yapıyor ki her eylem kötü değil bu okuldaki öğrenciler vur ensesine al ekmeğini tipler değil yemekhane 2 lira artınca bile kıyameti koparabiliyoruz misal yemekhanede öğle ve akşam yemeği değişti bu eylemler sayesinde yani 'olması' gereken eylemler yapılıyor küçük topluluklar manüpüle ediyor diye o eylemin amacı o olmuyor. kampüs desen yurtta yaşayan birinin nerdeyse kampüs dışına çıkmasına gerek yok içerde yaşar sene boyunca doğası desen mis görmediğim hayvan kalmadı sincabından yılanına müthiş bi ekosistem, market yemek yeri desen gırla, spor yapacam desen gırla topluluk ve alanı var. son olarak en büyük sıkıntısı pr dediğin gibi youtubeda doğru düzgün tanıtım videosu yok herhangi bir bölümün mezunları nerede yoğunlaşmış ne iş yapıyorlar kapsamlı bir info yok (çoğu bölümün internet sitesi tanıtım için zayıf) ama son zamanlarda videolar ve reelsler artmış yine gelişim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 2 Temmuz 2023; 0:30:45 >
-
Boğaziçi gömülünce odtü övme postuna dönmüş bura
odtü'nün sitesinde hala iş bulma oranı %95 olarak geçiyor. hiçbir açıklama da yok. dümdüz oraya bizim mezunların %95 i ilk 6 ay iş buluyor diyip geçmişler. diğer üniversiteleri araştırınca fark ettim ki bu oran imkansız ama yazmışlar işte vardır bir bildikleri .d itü'yü ben dediğinzi anlamda çok çok fazla beğeniyorum. her şeyi a dan z ye koymuşlar dışarıdan rahat rahat bakılabiliyor. ama odtü, itü'nün yanında belki 10 kat daha kötü bir bilgilendirme yapıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 2 Temmuz 2023; 0:32:15 > -
Hocam yazının basedliği karşısında nutkum tutuldu.
Benim de eklemek istediğim birkaç durum var.
Bu okulun gerçekten pr'ını kim yönetiyorsa bu işi acilen bırakması gerekiyor. İTÜ bile Celal adlı fanboy editleri med çim med çim diye diye sosyal medya fenomeni gibi kullanırken instagram'ı, odtü hesabı mavi tık bile almamış.
Ciddi bir şekilde en güzel kampüslerden birine sahip üniversite (boğaz manzarasını denklemden çıkar 1.) sadece devrimden ibaretmiş gibi kendini pazarlıyor. Sadece pazarlamayı geçtim doğru düzgün bakım bile yapmıyor. Bazen kaldırımlara falan bakıp ben üzülüyorum.
Bu reklam eksikliği gerçekten tüm okula sirayet etmiş vaziyette. Okula gelen ailelerden birinden şey duymuş bir tanıdığım "ya okul yapacaz diye güzelim ormanı kesmişler". Abi sen türkiye'nin en geniş en yeşil kampüslerinden birine sahipken ve bütün bu ağaçları ististnasız öğrenci ve akademisyen emeği yetiştirmişse bunun reklamını yaparsın.
Hala odtü denince solculuk geliyorsa bu odtü yönetiminin suçudur. İstanbul Üniversite'si gibi eskiden her gün eylem ve polis keşmekeşi üniversitesi bile bu addan sıyrıldıysa artık senin de yapman gerekiyor. Bu durum ne kadar kötü tartışmalı ama sonucu şu ki pek çok gerizekalı hala "ya sizin okulda namaz kılsam beni döverler mi?" tarzı soru falan soruyor.
Odtü yönetimi, okuyorsan burayı valla kulak ver:
-En yakın örnek. Ciddiye alırsın almazsın sen QS'te 336. olmuşsun TR'de 1. Bunu sorun çevrenize odtülü veya dh aslanları hariç bilen yok.
-0'dan yeşerttiğin devasa bozkırın, ilk kampüs üniversitesi olmanın, devasa Laboratuar imkanlarını, Eymir'in reklamını yap. Ulan İTÜ'nün odtü çakması sahte gölü bile daha ünlü.
-İlklerden bahset. Türkiye'ye interneti sen sokmuşsun var mı ötesi. Modern türkiyeyi inşaa eden kurumun hala sadece solculuk ile anılması şaka gibi.
-Bu girişimcilik masalları için kendi teknokent'inin reklamını yap. Anasını satayım boun'dan bir yemeksepeti çıkmış 40 yt videosunda bu geyiği duydum senin okulundan udemy'nin 3 kurucusundan 2si mezun olmuş. 3-4 kat büyük şirket bu. Direkt okul başarısı değil elbet ama diğeri de değil.
-Okulun adına sürekli söylenen "teknik üniversitede sosyal bölüm mü olur yha" lafını insanlara farklı şekilde sun. De ki bu okulda sosyal etkinlikler varsa, en çok aktif spor ve sosyal kulübü olan okul buysa sebeplerinden biri bu. Bu bölümler sayesinde müh öğrencisi isterse felsefeden de ders alır tarihten de.
Daha söylenecek şeyler vardır elbet. Yanlış anlaşılmasın bu diğer üni gömmece değil odtü yönetiminin basiretsizliğini gömmece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 2 Temmuz 2023; 0:36:37 >
-
valla yazdığın iyi oldu içimi döktün resmen ben bu okuldaki en sağcılardan biriyimdir, kendi kafamda arkadaş grubum da var sevgilim de. okula geldiğimden beri gram tartışma yaşamadım çünkü sayıları o kadar az ki kendileri çalıyorlar kendileri oynuyorlar biz de bırakın oynasınlar diyoruz olayın özeti bu. ama medya ve tvye öyle bi yansıyor ki okul sanarsın dersler çok kolay 7/24 eylem dönüyor alakası yok okulda herkes bir şekilde derslere tutunmak zorunda olduğunun farkında o yüzden herkes işinde gücünde. gülüp geçiyorum bu tarz şeylere inananlar olduğunu görünce normal bi eğitim döneminde kampüste 1 gün takılsalar anlarlar alakası olmadığını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 2 Temmuz 2023; 0:40:20 > -
Bu solcu muhabbeti ne çok yapmışlar forumda ya :D Okulda okumasam her gün olay var sanıcam. Benim haberim bile olmuyor çoğu zaman. Bu yazıyı okuyanlar için, okulun yüzde 98'i kendi halinde takılıyor siyasete girmeden. İçiniz rahat olsun :D
-
ben o konuya yazma gereği bile duymadım altında kötüleyip durmuşlar, okulu aşağı çekmeye çalışanlar veya tutturamadığı için karın ağrısı olanlar da fırsatı bulunca yardırmışlar paso ne diyelim yel kayadan toz alır
-
aga zaten iibf çok köklü ilk açılan bölümlerde iktisat-sbky var yıllar geçmiş hala millet teknik ünide iibf ne la geyiği yapıyor bu da yine pr eksikliği. 2021 tm birincisi uluslararası ilişkilere geçmiş mesela ne biliyim onun üzerinden bir video hazırlayabilirlerdi algıyı iyice kırmak için ama nerdeee belki haberleri yoktur bundan
Türkiyede hiçbir üniversite dünya standartlarının üzerinde eğitim vermiyor ki boğaziçi versin |
underrated-gsü
iibf bölümlerinde boğaziçinden sonra en iyi üniversite olabilir. millet genellikle piyasada gsü mezunlarını çok fazla görmediği için kötülüyor. aynı şekilde siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünü ingilizce okumak yerine fransızca okumak çok daha iyidir. overrated-gazi |
Hocam yazının basedliği karşısında nutkum tutuldu. Benim de eklemek istediğim birkaç durum var. Bu okulun gerçekten pr'ını kim yönetiyorsa bu işi acilen bırakması gerekiyor. İTÜ bile Celal adlı fanboy editleri med çim med çim diye diye sosyal medya fenomeni gibi kullanırken instagram'ı, odtü hesabı mavi tık bile almamış. Ciddi bir şekilde en güzel kampüslerden birine sahip üniversite (boğaz manzarasını denklemden çıkar 1.) sadece devrimden ibaretmiş gibi kendini pazarlıyor. Sadece pazarlamayı geçtim doğru düzgün bakım bile yapmıyor. Bazen kaldırımlara falan bakıp ben üzülüyorum. Bu reklam eksikliği gerçekten tüm okula sirayet etmiş vaziyette. Okula gelen ailelerden birinden şey duymuş bir tanıdığım "ya okul yapacaz diye güzelim ormanı kesmişler". Abi sen türkiye'nin en geniş en yeşil kampüslerinden birine sahipken ve bütün bu ağaçları ististnasız öğrenci ve akademisyen emeği yetiştirmişse bunun reklamını yaparsın. Hala odtü denince solculuk geliyorsa bu odtü yönetiminin suçudur. İstanbul Üniversite'si gibi eskiden her gün eylem ve polis keşmekeşi üniversitesi bile bu addan sıyrıldıysa artık senin de yapman gerekiyor. Bu durum ne kadar kötü tartışmalı ama sonucu şu ki pek çok gerizekalı hala "ya sizin okulda namaz kılsam beni döverler mi?" tarzı soru falan soruyor. Odtü yönetimi, okuyorsan burayı valla kulak ver: -En yakın örnek. Ciddiye alırsın almazsın sen QS'te 336. olmuşsun TR'de 1. Bunu sorun çevrenize odtülü veya dh aslanları hariç bilen yok. -0'dan yeşerttiğin devasa bozkırın, ilk kampüs üniversitesi olmanın, devasa Laboratuar imkanlarını, Eymir'in reklamını yap. Ulan İTÜ'nün odtü çakması sahte gölü bile daha ünlü. -İlklerden bahset. Türkiye'ye interneti sen sokmuşsun var mı ötesi. Modern türkiyeyi inşaa eden kurumun hala sadece solculuk ile anılması şaka gibi. -Bu girişimcilik masalları için kendi teknokent'inin reklamını yap. Anasını satayım boun'dan bir yemeksepeti çıkmış 40 yt videosunda bu geyiği duydum senin okulundan udemy'nin 3 kurucusundan 2si mezun olmuş. 3-4 kat büyük şirket bu. Direkt okul başarısı değil elbet ama diğeri de değil. -Okulun adına sürekli söylenen "teknik üniversitede sosyal bölüm mü olur yha" lafını insanlara farklı şekilde sun. De ki bu okulda sosyal etkinlikler varsa, en çok aktif spor ve sosyal kulübü olan okul buysa sebeplerinden biri bu. Bu bölümler sayesinde müh öğrencisi isterse felsefeden de ders alır tarihten de. Daha söylenecek şeyler vardır elbet. Yanlış anlaşılmasın bu diğer üni gömmece değil odtü yönetiminin basiretsizliğini gömmece. |
ODTÜ övmesi güzel olmuş fakat okumak biraz zor. Editlerseniz daha iyi. Bu övme sonrası Overrated kısmına BOUN'u yapıştırın. Cevabınız eksiksiz olacaktır... (ODTÜ Teknokent gerçekten bir harika adamım. ODTÜ kampüsünden sonra Teknokent'e girince oyun yeni harita yüklüyor. Seviye atlıyor diyebilirim. Starbucks var genç.) |
overated kesinlikle gtü dağın başındaki ceng 9kyla alıyor ag
underrated ktü istanbul ve ankara dışında kurulan ilk üniversite olmasına rağmen gereken ilgi yok |
Benzer içerikler
- özdebir zor mu
- iktisat okunur mu
- telegram pdf grupları
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- stajyer avukat maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X