Underrated: İstanbul Teknik Overrated: Açık ara farkla Gebze Teknik |
En underrated ve overrated üniversite ikilisi (3. sayfa)
-
-
Underrated: Dokuz Eylül Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi.
Overrated: Marmara Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi.
-
saü nerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rating olarak normal gibi.
-
Sabancıdaki adamın toplu taşımayla işi ne zaten. Sabancılı kaç arkadaşım vardı. Tekneleri falan var adamların alzksznzozzKbzxn
M4 metroya giden vasıta var mı düzenli olarak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 2 Temmuz 2023; 20:44:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gaziye herkes laf atıyor nerede abartılmış acaba
bilmiyorum hocam gazi ybs ya da gazi bilgisayar yaz diyenleri bir ara çok gördüm onunla alakalı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uludağ underrated bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burslular ölsün mü hocam
-
Shuttle ve otobüs var (saatler karışık, genelde var ama sık değil, 1-1.5 saat aralıklı olduğu oluyor) ama M4 metro her yere götürmüyor ki. Adam akıllı gidilecek tek yer Kadıköy, oraya gitmek bile 1.5 saate yakın sürüyor zaten. Avrupaya geçsen 2 saat oluyor. Bunun bir de dönüşü var, o daha beter çünkü kendini ayarlaman lazım shuttle veya otobüse göre. Benim ev Kocaeli'de (güney kısmı). Eve gidip gelirken yeterince tecrübe ettim, zaman zaman kanser oldum (3 saatlik yolu aptal ulaşım sistemi yüzünden 6 saatte gitmek gibi), kısaca ulaşım kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 3 Temmuz 2023; 1:39:10 > -
Vakıf iyi güzel rahat ama fakirler için cehennem hocam Ben yeterli destek verildiğini düşünmüyorum. Eğitim cart curt iyi ama sosyal anlamda eksik çok var.
-
İyi 1-1.5 saat. Ben maltepeye gidicem bundan dolayı m4 metrodan inip + bir tane daha otobüs yapiyom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 3 Temmuz 2023; 12:38:36 >
Ölmesin tabi ama kısmet o işler birazcık
Koçta ebesinin nikahında taaaa sarıyerde mesela ama imkanları yurtları curtları araştırılmalı.
Burslu öğrencininnde ille arabalı kankası oluyo böyle yerlerde birlikte gezeceği falan öyle düşünmekte lazım.
Underrated: itü , bilkent, ytü Overrated: boun , gtü , agü agü ne alaka diyenlere Kayseri'de İTÜ ODTÜ ile bir tutuluyor bu üni ciddi ciddi duydum bu arada kolpa değil
Koçun yeri de çok iyi değil ama M2'ye ulaştıktan sonra Avrupa yakasında çoğu yere gidebiliyorsun hızlıca. Sabancıda öyle bir durum yok karşıya geçme derdi var. Shuttle var aslında 4. Levent'e ama hem saatleri çok değil hem de pahalı baya. Arabalı kankam yok maalesef, fakirin arkadaşları fakir olur :D
-
Underrated Ytü (Çok gömülüyor İtü yanında ezikleniyor ama teknik manada iyi bir okuldur.Sözel bölümleri hariç.
Overrated Boğaziçi(Konumu olmasa koca bir balon, Gebze Teknik denen (Burası normalde yüksek lisans yapmak isteyenler içindi sonra lisans alımı da oldu amacından saptı.Çok şişiriliyor.
-
Underrated : türk alman üniversitesi
Overrated: itü ve odtünün değişik mühendislikleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X