< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En underrated ve overrated üniversite ikilisi (2. sayfa)
-
-
ktü kötü bir üni kanka ciddi söylüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam odtünün kalitesi su götürmez bir gerçek. Ama bu sosyalist gruplar nasıl bu kadar ses çıkarıyor hala aklım almıyor, bir de çok eskilerden beri böyle sanırım bu. %98 bundan etkilenmiyor diyorsunuz, belki daha az olsa da doğrudur ama burada bile insanların şüpheleri var (namazına karışırlar mı, siyasi görüşüme karışırlar mı vs, ki birkaç tanıdığımın anlattığı kadarıyla bu olumsuz toplulukların baskı kurduğu kişiler de olmuş sırf siyasi görüşü farklı diye okul değiştirmeye giden iş ya da geçen gördüğüm Türk bayrağı açtı diye tepki gösterenler vs)
Benim gibi çevresindeki her şeyi kafasına takan sağa yakın birisi için zorlamaz mı
Oysa mühendisliğin mezunlarına baktığımda gerçekten 🚀🚀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Temmuz 2023; 0:55:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:okulun yüzde 98'i kendi halinde takılıyor siyasete girmeden Iyy iğrenç kusucam galiba öyle okul mu olur🤢🤢
Nerde 12 Eylül yüzünden odtuden kacip caltech e gitmek zorunda kalan buyuk beyinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köklü zaten ama gerektiği kadar popüler değil
kanka ktü kötü okul demek istedim. saü bile daha iyi.
12 Eylülden sonra giden büyük beyinler İstiklal Marşı okunurken yerde oturup daha sonra Sosyalist Enternasyonel marşı söyleyen marksistler mi
Köklü diye okudum yazdığını ag
Dostum tekrar yaziyim onlar cidden çok azınlıkta ve çoğu tatlı su solcusu ne bileyim mülkiyedeki gibi canı pahasına solculuğu savunanlar değiller, 3-5 sağlam sağcı gelse üstlerine yürüse yarısı dağılır çil yavrusu gibi biz de bu yüzden karışmıyoruz zaten kendileri çalıyorlar kendileri oynuyorlar. Bak en fazla ne oluyor biliyor musun ne biliyim yemekhaneye gidersin 50 tane afiş asmışlar sonra görünce söversin, ne bileyim kütüphanenin önünden geçerken eline biri sol franksiyon broşörü vermeye çalışır sen de istemezsin maxı bu bak kimse kimsenin bir şeyine karışmıyor bu okulda karışamaz da zorbalık da yapamaz o zaman bunların çalıp oynamasına etkisi yok diye sessiz kalan tayfa haklarını verir bunlara
-
underrated üniversite net yıldız teknik açın bakın sıralamalarına itü gelmiyor mu arasına neyi koyacan itü gelmediyse koçta gelmedi muhtemelen yaz ytü geç
-
underrated-bilkent
overrated-hacettepe,boun,ege
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıldız teknik itü, koç, bilkent, boğaziçi ile yarışır ve önede geçer. Burada sıralamaya bakıp şöyle böyle deniyor ama sağlam üni .
Overrated-GTÜ
Gtü nün Sabanci dan daha Istanbul da olusu peki hocam? Muhtemelen Istanbul anadolu yakasinda toplu ulasimla en rahat gidebileceginiz unilerden biri Gtü dir.
hocam ne olursa olsun 9kdan kapatmayı hak etmiyor bence
ODTÜ Haberleri - Bupacone öve öve bitiremedi
Adam okula aşık olmuş usta, keşke ODTÜ tutsaydı diyesim geldi
-
Katılıyorum GTÜ değil Sabancı dağ başında asıl :D GTÜ'nün yanında mis gibi Marmaray var, Sabancıda adam akıllı ulaşım sistemi yok. İstediğin zaman değil olan sisteme göre kendini ayarlamak zorunda kalıyorsun. Shuttle'lar pahalı ve bazı yerler için sefer sayısı az veya saati kötü. Toplu taşıma da kısıtlı ve biraz uzun sürüyor ama en azından ucuz. Rezalet yerde kampüs, araba lazım.
-
itü overratedların allahıdır
underrated: saü eem
overrated: tüm ybs bölümleri
-
under itü
over boun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X