Şimdi Ara

Auto Show 2006 (yüksek kalite fotoğraflar ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sadikxp

@ onursumer

Sana kızdıydım, ama iyiki koymuşsun
    İşim dolayısıyla bu sene gidemiyecektim.
    Veya tek günlük gidecektim.
    oda uçak parası 200 ytl yapıyor.
    Yeni araba aldım kaskosu, bakımı, benzini derken
    gidemeyeceğime çok üzülmüştüm.
    İlk defa uluslararası statüye giriyor diye 1 senedir herkese
    söylüyordum. 2004'de bir tane ferrari vardı...
    ne bently ne dodge nede konspeptler (bir iki tane istisna)
    Bu sene gidemeyeceğim belli olunca kendimi teselli için
    zaten sadece göreceğiz dokunup binemeyiz korumalıdır diyordum.
    Ama senin ilk partta iroc, r4, bently lerin açık olduğunu görünce
    gelmeye karar verdim... + Beleşe gelecek :)
    Patron salı günü bursaya gidiyormuş
    onunla gidip feribotla geçeceğim.
    Hummer lar var mı ?
    Olan markalardan bahsedermisin.

Hummer yok, Chevrolet standı çok zayıf, çin malı sadece Chery var, bakma bile miden bulanır. VW standındada golf gti filan var, VW ana baba günü

Audi'nin çoğu modeli var, Le-Mans'ta yarışan Tdi dahil ( ne kadar düşmanda olsam )

Jeep'in 2-3 modeli var, klasik arçalar bölümü var vs.

Ama fuar sönüktü genel olarak...

• arkadaş şunları foto olarak koysan sayfaya bu rapid işini bir türlü beceremedim. çok memnun oluruz. indirenler buraya upload ederse üç beş elden bütün fotoları görürüz.
    yoksa ne fuar muar göreceğimiz yok bizim.

şimdiden sağolun
  • seni kandırmışlar heralde bentley standına girmek zor diye... herkes gayet rahatça girebiliyordu..bende araçlara bile bindim!?arkadaşına selamlar..

ayrıca fuardaki birkaç istisna hariç bütün araçlar satılık zaten...fuarın en pahalı araçları tabikide bentley değil... orada 800.000 euroluk rolls-royce phantom ve 400.000 euroluk ferrariler dururken bentley'e ancak uzaktan bakmak düşer!
    quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Dodge Viper'e binicektim adam bindirmedi, o Viper satılıkmış haberiniz olsun. Fuarın en pahalı araçları Bentley, oraya girmek biraz zor.

Ayrıca Dodge Nitro'daki mankende gayet hoştu Ama ben arabayı beğenmedim, bu arada çoğu araca binmeyi ihmal etmeyin, arabanın 37.000 parçası ile ilgili soru sorun cevaplıyolar

Ben bentley standına gittim, Bentley Tr piyasına giriyor...

Not: Tabi Ortaköy'de açacakları yerin sahibinin arkadaşım olmasının payı oldu girebilmemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 4 Kasım 2006; 22:12:14 >

• Çok güzel ve başarılı bir paylaşım, ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

seni kandırmışlar heralde bentley standına girmek zor diye... herkes gayet rahatça girebiliyordu..bende araçlara bile bindim!?arkadaşına selamlar..

ayrıca fuardaki birkaç istisna hariç bütün araçlar satılık zaten...fuarın en pahalı araçları tabikide bentley değil... orada 800.000 euroluk rolls-royce phantom ve 400.000 euroluk ferrariler dururken bentley'e ancak uzaktan bakmak düşer!
    quote:

Dodge Viper'e binicektim adam bindirmedi, o Viper satılıkmış haberiniz olsun. Fuarın en pahalı araçları Bentley, oraya girmek biraz zor.

Ayrıca Dodge Nitro'daki mankende gayet hoştu Ama ben arabayı beğenmedim, bu arada çoğu araca binmeyi ihmal etmeyin, arabanın 37.000 parçası ile ilgili soru sorun cevaplıyolar

Not: Tabi Ortaköy'de açacakları yerin sahibinin arkadaşım olmasının payı oldu girebilmemde

Şaka yaptık herhalde Ama olsun en pahalısı gene İngilizlerdi hocam.

Bentley'e girdinde, seni çağırdılarmı Ortaköy'deki açılışa acaba?

• Golf GTI 2004 de de vardı

ben iroc a bineyim... s-320 ye bide bently e bineyim yeter...
    hummer olmaması kötü olmuş.
    hala gelişmesi gerek fuarın,

Mercedes standı kadar güzel bi yer yok... tüm araçlar açık
    2004de BMW hepsini kapamış
    satıldı diye

quote:

seni kandırmışlar heralde bentley standına girmek zor diye... herkes gayet rahatça girebiliyordu..bende araçlara bile bindim!?arkadaşına selamlar..

quote:

• ooo phantom falan gelmiş
    ben video kamerayıda götüreyim o zaman :D
    bindiriyorlarmı
    maybach var mı ?

[\quote]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 4 Kasım 2006; 22:29:00 >
  • DODGE NİTRO
     Auto Show 2006 (yüksek kalite fotoğraflar )
  • JEEP GRAND CHEROKEE

• CHRYSLER 300C SRT8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 4 Kasım 2006; 23:13:29 >
  • arkadaşlar oncelikle ozur diliyorum fotoğrafları marka olarak kategoriye ayırıcak vaktim olmadı ama şu şekilde yonlendirebilirm sizi hall1 den girdim orası sırf doğuş gurubu ordan hall3 e geçtim bmw , mini ,range rover, jaguar , volvo, ordan hall2 ye geçtim bu şekilde bir sıralama izledim vaktim olmadığı içinde ayıramadım kusuruma bakmayın fuar planı aşağıda ordanda hall dizilişini gorebilirsiniz..
    http://www.itf-autoshow.com/tr/fuar_plan.asp

fuara katılan firmaları sıralarsam Mercedes, BMW, Hyundai, Volkswagen, Toyota, Fiat, Ferrari, Volvo, Nissan, Alfa Romeo, Chrysler, Opel, Saab, Daewoo, Dacia, Daihatsu, Jaguar, Mazda, Peugeot, Porsche, Proton, Renault, Smart, Land Rover, Maserati, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Kia, Audi

sanırım eksik yok :D hummer fuarda yoktu ayrıca fuarda bariz japon ve alman ustunluğu vardı

ozellikle favorim olan honda civic hybrid ve toyota prius ozellikle civic in turkiyede 47 bin ytl lik bir etiketle piyasaya çıkıcak olması gerçekten çok iyi haber

çin malı araçlara gelince fotoğraflarını çekme zahmetine bile gerek duymadım inanın en kaliteli arabası bile bir okadar kotu piyasada o araçlara müşleri çıkıcakmı bilemiyorum ama işallah çıkmaz inanın israf ya :D

fuarda tek hayal kırıklığına uğradığım nokta bentley ve ferrarileri yakından inceleyememiş olma :( VIP davette bile bu araçları inceleyememk gerçekten beni uzdu bu sene gariptirki stand başına 2 tane bodygard ellerinde bi liste ve sadece ozel müşlerilerin girebildiği bir durum neyse hafta içi tekrar gidicem ozaman hiç şans vermiyorum :D

dikkatimi çeken diğer bir nokta ise birçok luks aracın satılmış olmasıydı

2 kasım sabahı dersim olduğu için oğleden sonra gittim zaten fuar 11 de açılmıştı saat 3 te fuara girdiğimde audi standında yeni tt dahil birçok lüks audi modeli satılmıştı

ayrıca ferrari f430 a da sıra veriyor olmaları nekadar zengin bir millet olduğumuzu ortaya seriyor

ama ne olursa olsun civic typer e aşık oldum :D

sadikxp kusura bakma forumun yabancısıym bir yanlış yaptıysam ozur dilerim...

• MERCEDES-BENZ YENİ CL 500

• quote:

Orjinalden alıntı: onursumer

sadikxp kusura bakma forumun yabancısıym bir yanlış yaptıysam ozur dilerim...

estağfurullah,
    şaka maksadında söledim...
    resimleri koydun beni gaza getirdin diye
    Eline sağlık uğraşıp koymuşsun
    bide rapidshar.de olsa...
    Tam üye olduk millet rapid.com a geçti iyi mi
  • sağolasın yuemrek
  • arkadasim biseyi yok cok kolay...
    **** olan yere r a p i d s h a r e yaz.(aradaki bosluklari kaldir)
    cikan sayfada alt tarafta FREE yazar.
    onu tikla.yeni bi sayfa acilir.o sayfada sure vardir.onun bitmesini bekle.
    sonra bi kutucuk acilir yaninda da sifre.o sifreyi kutucuga gir ve indir.
    bu kadar kolay...
    simdi bir suru foto var hangi birini koyalim buraya.
    sen diledigin gibi indir bak...
    selam ile...
    quote:

Orjinalden alıntı: khirpi

arkadaş şunları foto olarak koysan sayfaya bu rapid işini bir türlü beceremedim. çok memnun oluruz. indirenler buraya upload ederse üç beş elden bütün fotoları görürüz.
    yoksa ne fuar muar göreceğimiz yok bizim.

şimdiden sağolun
  • ANLADIM SAĞOLASIN.

yalnız bir saat sürüyor çok uzun indiremem ben bunları.
  • Dostlar Sagolun ındırenler buraya eklerse guzel bı autoshow resım arşiv topiği olur gidenlerde çektiklerini burada paylaşırlarsa tabi ..

Saygılar
  • bana da nissan qashqai nin fotoları geldi.
    http://rapidshare.com/files/2025670/Desktop.rar
    adamlar bir de aracın etrafına bant çekmişler,utanmasalar makinalı tüfekli adam koyacaklar
  • bende 1. partiyi indirdim bi kac tane koyayim.
    diger partiden indiren arkadaslar da bi kac tane koysun o zaman.

beyler birde hafta ici istanbul a gitmryi planliyorum.
    eger vaktim olursa karsiya gecersem ziyaret etmeyi dusunuyorum.
    bileti nerden biletix ten mi aliyoruz.
    fuar standina girmeden once satiyorlardir galiba.bilgi verirseniz sevinirim...

• Audi yeni S Serileri Türkiyeye Geldi Satışta Geçen Gün Gazetede Reklamını Okudum . S3 S4 S6 ve S8 ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.