yaparmı okadar . 105 beygir biliyorum. yakıt tüketimi için 4-5 litre diyenlerde var bu tüketim bence makul olmazki. 1,4 araç zaten 1.2 ler 4-5 litre yakan araba var zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: profuzman
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Hybrid motorun performansı nasıl?
cıvıc hibrit 12 sn 100 km ulaşıyor 185 km hız yapıyor
105 beygir değil 95 +25 beygir gücünde yani toplam 120 beygir
quote:
Orjinalden alıntı: khirpi
yaparmı okadar . 105 beygir biliyorum. yakıt tüketimi için 4-5 litre diyenlerde var bu tüketim bence makul olmazki. 1,4 araç zaten 1.2 ler 4-5 litre yakan araba var zaten.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Hybrid motorun performansı nasıl?
cıvıc hibrit 12 sn 100 km ulaşıyor 185 km hız yapıyor
Hybrid in en güzel özelliği şehir içi yakışı 25 km hıza kadar elektrik motor çalıştığı için şehir içinde benzinli motora tüketim de baya bi fark atar
quote:
Orjinalden alıntı: BİG KİNG
quote:
Orjinalden alıntı: khirpi
ya big arkadaşım zaten sabahın köründen gecenin 12 sine kadar çalışıyorum vakit yok gidemiyorum burada fişek gibi oldum dur ne olur koyma şu fotoları
TOYOTA PRİUS ARKADAŞLAR. bu hybrid arabalar hakkında neler anlattılar bir anlatın bize. birde honda nın vardı onu gördüm başka topicte gerçide. fiyatlar vesaire nasıl olacak yakıt dehşet uygun olacak diyorlar. ama fiyat ve sonrası bakım ı falan ne olacak ? bilgilenen arkadaşlar bir zahmet
Abi Toyota hikaye,kızlar şahane.Boş ver Toyotayı
Benim açtığım ^^ Auto Show Kızları^^ diye başlık vardı ona ne oldu?
Abi madem siliyosunuz başlığı ozaman sildiğiniz nedeni söyleyinde bizde yanlışımızı bilelim...
he valla neden silindi dünya ahiret bacılarımız bu mankenler
quote:
he valla neden silindi dünya ahiret bacılarımız bu mankenler
Şimdi yine gidicem aynı başlığı açıcam aynı resimleri koyucam sonra accountumu banlıyacaklar ondan korkuyorum hatam ne onu bileyim ona göre bileyim hatamı yapmıyım diyorum ama dallas gibi forum,moderatörün kafası atıyor siliyor heralde mesajları...Baksana hiç bir açıklama bile yapmıyorlar...
dostum ben mod değilim bele alakası yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme