Şimdi Ara

Auto Show 2006 (yüksek kalite fotoğraflar ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300C'ye bende bindim gerçekten güzel olmuş
    Bu arada yeni Grand Cherokee nasıl durmuş orada anlamadım, inşallah benimkide öyle bir yokuşta durabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayder

ya arkadaşlar www.*****.comm nasıl indirecez linki düzeltirmisiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: onursumer

ilk defa foruma link veriyorum da rapid yazıları neden * olarak çıktı

sen düzelteceksin :)

yıldız olan yerleri sil

ve birleşik olarak " r a p i d s h a r e " yaz...

sonra alt sağdaki free butonuna tıkla saniyeler bitince
    çıkan harf ve sayıları yaz download tuşuna bas...
    flashget kullanma.
    İkinci bir dosya indireceğin zaman (aynı anda tek dosya iner)
    free butonuna tıklayınca harf ve sayılar çıkmaz...
    sana ne kadar bekleyeceğini yazar
    örn: 45 minute

• quote:

zaten mankenlere teknik bilgi sorduğunuz an direk çok bilgili yetkili bir arkadşı çağırıyor ve o size bilgi verirken arabaya ilgi çekmeye devam ediyor

sanırım sadece erkeklerin bazı modellere ayrı ilgi gostermesini sağlamak için çünkü dikkat ediyorum sırf mankenle muhabbet etmek için o arabayla ilgilenmiş gibi yapanlar var

bana kalırsa çok buyuk fazlalıklar fotoğraf çekiminde her birine bidk çekilirmisiniz fotoğraf çekicem demekten sıkılıyorm valla bu arada mankenler çok bozuıluyor o lafa

valla bravo arkadaşım .oraya arabaları inceleme niyatiyle gidenlerin bu ince dokundurmaları mankenleri fazlasıyla gıcık ediyordur

• quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek DODGE NİTRO

Dodge nitro fotografları için teşekkür ederim. Resimlerden pek iyi anlaşılmıyor bu aracın boyutları nasıl. X5, Toureg veya Grand Cherokee boyutlarındamı yoksa Sorento SantaFe kadar mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: TSMC
    Ayrıca Dodge Nitro'daki mankende gayet hoştu Ama ben arabayı beğenmedim, bu

Arabayı neden beğenmediğini açıklarmısın. Aracın boyutları hakkında yukarıda sorduğum soruya senin cevabınıda alabilirmiyim.
  • Nitro nun boyutu Grand Cherokee den biraz küçük ama yüksekliği fazla.
    Biraz köşeli bir tasarımı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

quote:

zaten mankenlere teknik bilgi sorduğunuz an direk çok bilgili yetkili bir arkadşı çağırıyor ve o size bilgi verirken arabaya ilgi çekmeye devam ediyor

sanırım sadece erkeklerin bazı modellere ayrı ilgi gostermesini sağlamak için çünkü dikkat ediyorum sırf mankenle muhabbet etmek için o arabayla ilgilenmiş gibi yapanlar var

bana kalırsa çok buyuk fazlalıklar fotoğraf çekiminde her birine bidk çekilirmisiniz fotoğraf çekicem demekten sıkılıyorm valla bu arada mankenler çok bozuıluyor o lafa

arkadşalr ben mankenlere bu aracın özellikleri neler diye sorduğumda çoğu cevapladı motordan tutunda doanımına kadar ezberlemiş saydılar hepsi bazısı araçda gelip yanınıza oturup gayet güzel sohbet ediyor

evet çok doğru diyorsun bu sene fuardaki mankenlerin çoğu gerçekten işini yapabiliyordu onceki fuarlarda ellerinde bir liste nekadar yakıyo bu dediğin zaman bi dk diyip listeyi karıştırıyo buluyo soluyordu şimdikiler genelde arabalarla ilgili kişiler gerçekten birçoğuyla araba muhabbeti etmek güzel oldu

• ya big arkadaşım zaten sabahın köründen gecenin 12 sine kadar çalışıyorum vakit yok gidemiyorum burada fişek gibi oldum dur ne olur koyma şu fotoları

TOYOTA PRİUS ARKADAŞLAR. bu hybrid arabalar hakkında neler anlattılar bir anlatın bize. birde honda nın vardı onu gördüm başka topicte gerçide. fiyatlar vesaire nasıl olacak yakıt dehşet uygun olacak diyorlar. ama fiyat ve sonrası bakım ı falan ne olacak ? bilgilenen arkadaşlar bir zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: khirpi

ya big arkadaşım zaten sabahın köründen gecenin 12 sine kadar çalışıyorum vakit yok gidemiyorum burada fişek gibi oldum dur ne olur koyma şu fotoları

TOYOTA PRİUS ARKADAŞLAR. bu hybrid arabalar hakkında neler anlattılar bir anlatın bize. birde honda nın vardı onu gördüm başka topicte gerçide. fiyatlar vesaire nasıl olacak yakıt dehşet uygun olacak diyorlar. ama fiyat ve sonrası bakım ı falan ne olacak ? bilgilenen arkadaşlar bir zahmet

Abi Toyota hikaye,kızlar şahane.Boş ver Toyotayı

• elinde MİTSUBİSHİ standının fotoğrafları olan var mı ????
  • quote:

ya big arkadaşım zaten sabahın köründen gecenin 12 sine kadar çalışıyorum vakit yok gidemiyorum burada fişek gibi oldum dur ne olur koyma şu fotoları

hyridler ile ilgili broşür vesaire şeyler zaten net üzerinde mevcut ancak katalog vs gibi şeylere ihtiyacın var ise kargo ile birlikte vereceğin adrese gönderirim taş atıpta kolumuz yorulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 6 Kasım 2006; 10:56:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: R daMaRı CHaTLaK

elinde MİTSUBİSHİ standının fotoğrafları olan var mı ????

Bir tek evo 9 ile çok eski bir mitsubishi arabası vardı 1960 birde o modelin resimleri var.
    Sana hangi model lazım.
  • quote:

ben honda civic hybrid i inceleme fırsatı buldum harika bir araç

Civic 1.3 i-Dsi plus ima modelinde 100 km de 1.5 lt yakıt tüketiyormuş fiyatıda 47bin ytl civarı çıktığı zaman ilk müşlerisi olabilirm

Auto Show 2006 (yüksek kalite fotoğraflar )

• Hybrid motorun performansı nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackinblank

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek DODGE NİTRO

Dodge nitro fotografları için teşekkür ederim. Resimlerden pek iyi anlaşılmıyor bu aracın boyutları nasıl. X5, Toureg veya Grand Cherokee boyutlarındamı yoksa Sorento SantaFe kadar mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: TSMC
    Ayrıca Dodge Nitro'daki mankende gayet hoştu Ama ben arabayı beğenmedim, bu

Arabayı neden beğenmediğini açıklarmısın. Aracın boyutları hakkında yukarıda sorduğum soruya senin cevabınıda alabilirmiyim.

Dodge Nitro aşağı yukarı Range Rover-Grand Cherokee arası bir araç. Ön kısmını beğenmedim sadece, tamamen köşegen bir araç. Farları öne doğru tamamlayıp biraz daha büyütselermiş olacakmış Cadillac Escalade...

• quote:

quote:

ben honda civic hybrid i inceleme fırsatı buldum harika bir araç

Civic 1.3 i-Dsi plus ima modelinde 100 km de 1.5 lt yakıt tüketiyormuş fiyatıda 47bin ytl civarı çıktığı zaman ilk müşlerisi olabilirm

Auto Show 2006 (yüksek kalite fotoğraflar )

Hadi yaa 1.5 mi nerde yazıyor...
    hybrid olsa bile 4-5 litrenin altında olacağını sanmam

• ya 1.5lt diye okumuştum biryerde ama şimdi kaynağı bulamıyorum

fakat elektrik motoru ile genel kullanım yapıldığ düşünülürse aracın benzin tüketimi konusunda çok cimri olucağı kesin zaten makinesi 1.3
  • ellerine sağlık onursümer
    bu güzel çalışmanla bizlerde rüy araçları görüyoruz
    yeni resimlerde buluşmak ümidiyle
  • resimler için onursumer'e tesekkurler. Gerçekten kaliteli çekimler yapılmış. İndirmemiş arkadaşlara tavsiye edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Hybrid motorun performansı nasıl?

cıvıc hibrit 12 sn 100 km ulaşıyor 185 km hız yapıyor
  • hocam çok sağol. hondada yada toyotadamı çalışıyorsun. adresi nasıl vereyim pm i atayım?

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

hyridler ile ilgili broşür vesaire şeyler zaten net üzerinde mevcut ancak katalog vs gibi şeylere ihtiyacın var ise kargo ile birlikte vereceğin adrese gönderirim taş atıpta kolumuz yorulmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.