Şimdi Ara

Autocad..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler autocad kursuna gidip öğrenmek istiyorum bu yazılı fakat bulma olanağı piyasası nasıldır bilen varmı veya öğrenimi kolaymıdır ??

• Fikri olan yokmuu
  • autocad çok basit kolayca öğrenebilirsin ama kendin değil bir kursa gitmeden öğrenmen çok zor kursa git 1 hfta içinde temelini kavrarsın piyasada çok iş var tabi eğer aramasını bilirsen. sana tavsiyem kursa başla ve bi yandanda iş araştır
  • nerde okuyorsun hayat hikayenle başla
  • evde otur ögren netten video izle
  • Eğer mesleki bıranşın yoksan bizim için tam bir tehlikesin.
  • Evet kursa gidip bi yandanda evde kendimi geliştirmeye bakıcam iş imkanının iyi olduğunu öğrendim teşekkürlr
  • Kaşif kardeşim niye öyle dedin düz lise mezunuyum
  • Auto Cad bence pratik zeka gerektiriyo,öğrenmesi oldukça kolay bi programdır tabi unutmasıda bi o kadar kolay,zaten auto cad belli başlı bi kaç komut üzerinden yürüyo offset,line,trim vs.
  • Kadıköydeki kurs ücretlerine ayda 300 tl gibi fiyatlar biçilebiliyo.1 yıl boyunca bu kursa gitsem kurdu olurum heralde bu programın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanyilmazS

Kaşif kardeşim niye öyle dedin düz lise mezunuyum

Hangi liseden mezun olduğun önemli değil.Ama şu gerçek var.1-2 aylık Autocad eğitimi ve sertifika alan kişiler hiçbir mesleki bilgiye sahip olmadığı halde mühendis ve teknikerlerin maaş piyasasını düşürüyorlar. Buda birçok teknik elemanın işlerinden soğumasına neden oluyor.
  • arkadaşlar 1 buçuk aylık eğitimle autocad 3 boyutu söktüm ben kurs ücretide toplam 400 lira bir kere veriyosunuz o kadar isteyenlere yaptığım çalışmaları gösterebilirim. kurslar arası rekabet var fiyatlar ucuz gittiğim yerin adresinide verebilirim isteyene
  • Kurs adresini verebilirmisinz ? ve şu anda autocadle ilgili bi işlemi meşgulsnz ?
  • www.bilisimegitim.com

şuanda SKL gemi motorları servisinde parça çizimi yapıyorum hem 3 boyut hemde tek boyut
  • AutoCAD ile ilgili olarak çizmeyi bilen bir kişi münferit ne gibi çizim işi alabilir ve ne kadardır piyasası ?
  • piyasasını kendin belirlicen kardeş en büyük para inşaat sektöründe oluyor genelde birde gemi işleri. eğer ufak tefek cıvata veya bağlantı aparatları çizimi yapacaksan çizim başına 100 ile 200 tl arası alınabilir mesela benim 2 günde 15 tane resim çizdiğim oluyor ufak tefek cıvata türü şeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oranos

AutoCAD ile ilgili olarak çizmeyi bilen bir kişi münferit ne gibi çizim işi alabilir ve ne kadardır piyasası ?

Üniversitelerde dolaşarak bitirme ödevleri yapabilirsin,bizim bi arkadaş mezun olmuş çocuğa sistem analizi bitirme ödevini çizdirdi 100 tl ye,çocuğun çizdiği şey mimarisi olan projeden statik proje çıkarmaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanyilmazS

Beyler autocad kursuna gidip öğrenmek istiyorum bu yazılı fakat iş bulma olanağı piyasası nasıldır bilen varmı veya öğrenimi kolaymıdır ??

Autocad artık bilmeyen kalmadı neredeyse. Piyasada sırf Autocad bildiğin için işe alınmazsın. Alan yerde asgari ücretten fazla vermez. Öğrenimi oldukça kolay. Son sürümlerini denemedim ama yapabileceklerin bir yere kadar sonrası kalıpcılık tasarım programları gerektiriyor. İş yerleride onları ve Autocadi bilen eleman arıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.