Bildirim
Autocad, Photoshop İçin Orta (Scroll) Tuşu Yumuşak Mouse Arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yoğun olarak photoshop, illustrator, coreldraw, indesign, arasıra cinema 4D kullanıyorum ve bunlar için çok uzun zamandır
microsoft'un sidewinder x8 mouse'u var, ancak bu mouse aslında oyuncu mouse olmasına rağmen 4000 dpi'lık ve her zeminde
hareket etmesinden dolayı tercih etmiştim. Biraz büyük, bayanların eline oturmayacak kadar büyük ama bence en iyilerden birisi,
yıllardır kullanırım, hiç sorun çıkartmadı.
Birde elimde yine microsoft'un wireless keyboard 2000 ve 3000 setleri ile gelen mouse'ları var, bunlar da düşük dpi'lı cihazlar ama
yormuyor. Notebook'ta ise aynı programlar için MICROSOFT Wireless Mobile Mouse 4000 kullanıyorum, oldukça ufak ama yormuyor.
Takdir size kalıyor ama en azından mağazada elinize almanızı öneririm. Rahatsız bir mouse kadar can sıkıcı cihaz yok, özellikle de
takılan bir mouse başa beladır. Bu arada Steelseries'in (üzerinde hiç bir baskı yok, kenarında ufak bir logo var) yıkanabilir mouse pad'ini kullanıyorum, bunu kesinlikle öneririm.
seçiminizde başarılar...
-
Cevabınız için teşekkürler. Mouse tercihimi yazdığım listenin dışında olan Asus Echelon laser gaming mouse tan yana kullandım.
Mousepad için Razer Goliathus ile Steelseries QcK arasından birini seçeceğim. Sizin steelseries 2mm kalınlığında olandan mı? -
Steelseries QcK mini 2mm kalınlık ve 25x21 cm ebatlı, pek ufak değil aslında, bana yeterli geliyor.
Sidewinder x8 kullandığımı söylemiştim ama sanırım satışı yok veya üretilmiyor.
Tercihiniz bir hayli pahalı, 80-90 tl bütçenizi epey geçeceksiniz, iyi kullanımlar... -
Asus Echelon mouseta kampanya vardı o yüzden onu tercih ettim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X