Evet beyler autocad ve tridimax kurslarına gitmek istiyorum.Şuan ahşap teknolojisi öğrencisiyim.Bu 2 kurstan sertıfıkamı aldıktan sonra ne gibi işlerde çalışabilirim?
autocad ile tasarlayacağın mobilya ürünlerinin teknik resimlerini kolaylıkla çıkarabilirsin, 3d max ile yaptığın çalışmaları boyutlandırıp foto gerçekci resimler alıp bunları daha kolay ve daha yüksek fiyatlara satabilirsin, veya sadece işin için sunumlar hazırlayabilirsinwww.tr3d.com tavsiye ederim bi göz at...
Yani dizaynır olabilirim bu programlarla yaptığım dizaynların resmını cıkarabılırım öylemi?
dizaynır için sadece program bilmek gerekmez daha farklı detaylarıda çözmek gerekir onun için ama misal bir yatak odası projeni pek güzel şekilde modelleyip resmini alabilirsin hem son derece gerçekçi bi şekilde
Arkadaşlar teşekkür ediyorum bu bilgiler ve site benim de işime yarayacak.
Bence kursta öğreneceğin bu programlarla işe girilmez anca cv şiirilir , kurslarda adam gibi öğretmiyorlar kolay kolay resim çizdiriyorlar (beki adam gibi öğreten yer vardır).Belki 3dsmax de dizayn yapıp para kazanabilrisin.