1.4 Fire Dinamik versiyon test edilmiş (derginin İngiliz orijinalinden bir çeviri) ve 5 üzerinden 4 yıldız almış...
Frenler, değer (fiyat/performans), güvenlik, donanım, pratiklik, yakıt ekonomisi ve göstergelerden övgüyle söz ediliyor. Kalitenin de hayli iyi olduğu vurgukanmış. Motorunsa biraz zayıf kaldığı yazılmış...
Clio 1.4 Dinamik de tıpkı Grande Punto gibi 4/5 almış. Fiesta 3, Yaris ise 3,5 yıldızda kalmış.
bizde autoshow un yaptığı testte gösterge kısmı,plastik kalitesi ve motor pek beğenilmemişte ondan karşılaştırma açısından sormuştum
Evet, geçen hafta da Autoshow'da bir test vardı ve orada göstergelerin zor okunduğundan söz ediliyordu..
Burada ise tam tersi; göstergeler büyük, okunma ve algılanmaları kolay yazılmış.. Subjektif bir değerlendirme konusu demek ki..
Motora Autocar da averaj demiş; ancak performansı adı kadar ateşli olmasa da yakıt tüketimi, titreşim düzeyi, yalıtım kalitesi ve otoyol sürüşü için pozitifi yorumlar var..
dergidekim testte 2 şey aklımda kaldı..
-bel şişirmenin düğmeyle yapıldığı. -direksiyonun bir düğmeyle daha da hafifleştirilmesi
heralde sınıfında yok bu özellikler..
Gösterge olayı subjektif bişey . 3 test okudum bu arabayla alakalı . 2sinde rahat okunuyo iyi tasarlanmış diyor. Birinde de yerden yere vurmuş. Kişiden kişiye değişir.
fiat markasının palio,punto modellerinin göstergeleri ön konsolun iriliğinin yanında ufak.bu insandan insana değişmeyecek gerçek.
fakat denilen gibi rahat okunması değişbilr. kendi düşüncemse bu ufak kalmasından dolayı çirkin gözükmesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme