hocam 1.4, 1.5 crdi ve 16 cvvt'yi inceledim malesef ne şanzıman ne elekronik kilit ne de direksiyon ile ilgili bir çözüm göremedim. |
Autodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın) (10. sayfa)
-
-
merhaba hocam malesef bahsettiğiniz sorunla ilgili bir çözüm bulamadım fakat araç çalışırken fokurduyorsa motorunuzda büyük bir problem olabilir.
-
merhaba hocam bahsettiğiniz araçla ilgili hiç sorun bulamadım renault ve honda'da pek çıkmıyor nedense
-
Teşekkürler tekrar...emeğinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar eski araçların bilgileri var acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Hocam aslında araca göre değişiyor Broadway için baktım meraktan birşey bulamadım ama daha eski farklı bir araç için bulunabilir belki de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2000 model 1.4 Kangoo RNA için bakar mısınız bir yamukluk var mı sırf meraktan soruyorum
-
Çok sağolun hocam
Merhaba hocam, rica etsem bakabilir misiniz ne var ne yok diye.
Hyundai i30 2013 1.6 crdi otomatik dizel
-
hocam vw polo 2021 1.0 tsi dsg için bakar mısınız? ekran görüntüsü koysanız kronik sebep ve çözümlerini çok iyi olur. grup var orda paylaşırız. 1-2 araçta multimadya resetlenmesi yaşandı mesela, kronik olabilir mi diyoruz. kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 10 Ağustos 2021; 14:7:29 > -
sen gelmez oldun, sen yazmaz oldun
-
kusura bakmayın hocam bildirim gelmedi hiç ne mobilden ne de siteden göremedim konuya da hiç girmedim :)
-
merhaba hocam geç yazdım kusura bakmayın bildirim gelmediği için göremedim sonuçlar bu şekilde
-
merhaba hocam
kronik sorunlar bu şekilde
arızaların detayları;
-
rica ederim, sıkıntı yok, çok sağol bakıyorum hemen neler varmış diye.
-
Hocam merhaba,
Opel Astra K 2015 model 1.6cdti
Direksiyon kolon kilidi arizasi kronik mi gozukmektedir?
Hocam zahmet olmaz ise corsa d 2006-2011 z13dth motor veya genel olarak corsa d araçlardaki kronik sorunları atabilir misiniz? Direksiyonda ara sıra hafif bir gıcırtı sesi geliyor sebebini araştırdım bulamadım.
-
merhaba hocam
geç dönüşüm için kusura bakmayın garip bir şekilde bildirim gelmiyor.
sorunlar bu şekilde gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X