Şimdi Ara

Autodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
7
Favori
8.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam 1.4, 1.5 crdi ve 16 cvvt'yi inceledim malesef ne şanzıman ne elekronik kilit ne de direksiyon ile ilgili bir çözüm göremedim.

• stillsmoking S kullanıcısına yanıt

merhaba hocam malesef bahsettiğiniz sorunla ilgili bir çözüm bulamadım fakat araç çalışırken fokurduyorsa motorunuzda büyük bir problem olabilir.

Autodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın)
  • beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt

merhaba hocam bahsettiğiniz araçla ilgili hiç sorun bulamadım renault ve honda'da pek çıkmıyor nedense

• Teşekkürler tekrar...emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar eski araçların bilgileri var acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• babapars kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında araca göre değişiyor Broadway için baktım meraktan birşey bulamadım ama daha eski farklı bir araç için bulunabilir belki de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam 2000 model 1.4 Kangoo RNA için bakar mısınız bir yamukluk var mı sırf meraktan soruyorum

• babapars kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde sonuçlar

Autodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok sağolun hocam

• Merhaba hocam, rica etsem bakabilir misiniz ne var ne yok diye.

Hyundai i30 2013 1.6 crdi otomatik dizel

• hocam vw polo 2021 1.0 tsi dsg için bakar mısınız? ekran görüntüsü koysanız kronik sebep ve çözümlerini çok iyi olur. grup var orda paylaşırız. 1-2 araçta multimadya resetlenmesi yaşandı mesela, kronik olabilir mi diyoruz. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 10 Ağustos 2021; 14:7:29 >
  • sen gelmez oldun, sen yazmaz oldunAutodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın) 

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

kusura bakmayın hocam bildirim gelmedi hiç ne mobilden ne de siteden göremedim konuya da hiç girmedim :)

• islamzeki kullanıcısına yanıt

merhaba hocam geç yazdım kusura bakmayın bildirim gelmediği için göremedim sonuçlar bu şekilde

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

merhaba hocam

kronik sorunlar bu şekilde

arızaların detayları;

• rica ederim, sıkıntı yok, çok sağol bakıyorum hemen neler varmış diye.

• Hocam merhaba,
    Opel Astra K 2015 model 1.6cdti
    Direksiyon kolon kilidi arizasi kronik mi gozukmektedir?

• Hocam zahmet olmaz ise corsa d 2006-2011 z13dth motor veya genel olarak corsa d araçlardaki kronik sorunları atabilir misiniz? Direksiyonda ara sıra hafif bir gıcırtı sesi geliyor sebebini araştırdım bulamadım.

• Lawy L kullanıcısına yanıt

merhaba hocam

geç dönüşüm için kusura bakmayın garip bir şekilde bildirim gelmiyor.

sorunlar bu şekilde gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.