Şimdi Ara

Autodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
7
Favori
8.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba hocam

kronik sorunlar bu şekilde

Autodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın)

Autodata aldım deneme sürümü tavsiye ederim. (Çözülemeyen kronik arızası olanlar yazsın)

direksiyon ile ilgili tıkırtı sorunu yazıyor sizin yaşadığınız problem ile aynı olmayabilir ama yine de detayını atayım.

• iCrush kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Peugot Partner 2004 1.9D hakkında herhangi bir kronik sorun var mı?

Mesela gösterge panelinde yağ lambası yanmadığı için elektrikçiye kendimiz yaptırmak sorunda kaldık.

Çok teşekkür ederim hocam. Şu anlık direksiyon ile sıkıntım çok şükür yok inşallah olmazda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt

merhaba hocam galiba bahsettiğiniz sorun var.

teşekkürler hocam

fiat egea 1.4 için ne tür kronik sorunlar var

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Hocam Fiat egea ile ilgili hiç bülten yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla konu dh efsanelerinden olan başlıklardan olmaya doğru ilerliyor büyük amme hizmeti helal olsun hocam emeğinize teşekkürler öncelikle.

Bende 2002 W168 A160 var tam otomatik vites. Bir çok sorunu var yardımcı olursanız sevinirim.

• Klima Çalışmıyor (Klima kontrol ünitesi kronik arızalanıyor diye duydum)
    • Sadece 1. viteste kalkışlarda ve rampada gaza birden bastığımda Şanzıman F arızasına düşüyor ve korumaya alıyor stop edip çalıştırınca düzeliyor.
    • Son zamanlarda frene bastğımda ESP BAS ve ABS ışıkları yanıyor ve araç 50yi geçmiyor.
    • Arada bir, gösterge bilgi ekranında Yağ işareti ve yanında HIGH yazısı çıkıyor.
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Aracınızın genel kronik sorunları bunlar

Bahsettiğiniz sorunlarla ilgili veya benzer sorunların detayları isterseniz başka merak ettiğiniz varsa da atabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Merhaba hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Aracınızın genel kronik sorunları bunlar

Bahsettiğiniz sorunlarla ilgili veya benzer sorunların detayları isterseniz başka merak ettiğiniz varsa da atabilirim.

Çok teşekkürler

• 2007-2010 Corolla için arızalar ve çözümleri nedir ? Yardımınız için teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam. Şu ön cam yıkama pompası çalışıyor fakat fıskiyelerden su gelmiyorun detayını atma şansınız olursa sevinirim.

• Merhaba aracım 2010 model chevrolet cruze.Bazen araç yolda giderken code 27 hatası veriyor ve sağ ön sinyal yanmamaya başlıyor.Önce sinyal lambası patladı herhalde dedim ve değiştirdiğimde düzeldiğini sandım ancak bir iki saat sonra yeni aldığım ampulde yanmamaya başladı.Daha sonra farkettim ki araç kafasına göre bazen sinyal lambasını yakıyor bazende yakmıyor.Aracın far ve sinyalleri bcm ( body control module ) denilen bir beyine bağlı.Araçta herhangi bir elektronik problem olmadığına eminim ancak beni endişelendiren bu bcm denilen beyinde bir arızanın olması.Acaba autodata da bununla ilgili bir veri bir bilgi var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• islamzeki kullanıcısına yanıt

Rica ederim bu şekilde hocam sonuç

• mcan0606 M kullanıcısına yanıt

1.6 benzinli

1.4 dizel

• Merhaba hocam malesef kronik arıza tablosu bomboş chevrolet arabalarını kusursuz görüyor galiba kusura bakmayın yardımcı olamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Merhaba hocam malesef kronik arıza tablosu bomboş chevrolet arabalarını kusursuz görüyor galiba kusura bakmayın yardımcı olamadım.

sağolun vaktinizi aldım

Çok teşekkür ederim.Sanırım 100.000 km de marş problemi başlamaya başladı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.