Şimdi Ara

Automatic Renewal İptali !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gold üyelik alıpta, otomatik yenilemeyi iptal etmenin yolunu bilen yada yapan var mı ?

saygılar,

• Evet ben de zamanında bu soruyu sormuştum. Aradan aylar geçti, hala auto-renewal ı iptal ettiremedim.
    İptal ettirmenin 2 yolu var

1- Microsoft u telefonla aramak
    2- MS'in hesabınızdan para çekmesini engellemek için bankanıza talimat vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silex

Evet ben de zamanında bu soruyu sormuştum. Aradan aylar geçti, hala auto-renewal ı iptal ettiremedim.
    İptal ettirmenin 2 yolu var

1- Microsoft u telefonla aramak
    2- MS'in hesabınızdan para çekmesini engellemek için bankanıza talimat vermek.

3. Kredi kartını iptal etmek.
  • Bill Gatesin nasıl zengin olduğu belli, sülük gibi yapışıyor

Telefon etsek derdimizi anlatabilir miyiz ki ?
  • Benim düşümcem şöyle. Xbox.com 'a girince ödeme yöntemleri kısmında Kredi kartını silebiliyorsunuz. Bu işlem işe yarar sanırım. Ayrıca Yapi Kredi Sanal Kart kullanın, Limiti siz belirliyorsunuz. Gün sonunda Limit 0 oluyor. Para çekemezler. Böylece Auto renewal otomatik iptal olur. SİZCE ?

Aboneliği iptal ettirip paramızı alabilir miyiz? veya birine satabilir miyiz ? Telefon için TR'den ingiltere'yi arayacaz, ne soracaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 22 Nisan 2011; 13:47:40 >
  • Tabi onun içinde yaklaşık bir 3 ay gerekiyor. 3. ayın sonunda ödeme güncelleme istemeyi bırakıp üyeliğimi silver a attı.
  • Selam, kredi kartını silmeyi denedim hata verdi. Ödeme yöntemini paypal'a çeviriyim dedim. Onada error verdi. İptal ettirip parasını alabilen var mı ?
  • Bende eskiden Auto-Renewal kullanıyordum, her ay standart parasını çekiyordu.Askere gitmeden önce ptal ettirmek istediğimde ise bankayı arayıp ms in para çekmesini istemiyorum dedim ve bir sonraki ay üyeliğim silver a düşmüştü, yani işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.