Şimdi Ara

System UIDs Inconsistent [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon Galaxy S Plus Android versiyonu "2.3.6 (Kiesten Firmware upgrade)" root yapılmadı

UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable (bu gelince altında I'm feeling lucky yazıyor)
    ona basınca com.google.android.gm ve com.google.android.partnersetup işlemleri kapanmaya zorlanıyor ve telefon 20-40 saniye sonra kendine reset atıyor.
    Başlangıçta böyle bir sorun yoktu sonra telefonu açınca böyle sorunlarla karşılaştım ayrıca menüdeki widgetlar ve uygulamalarımın hepsi silinmiş.
    Sorunu çözmek için download moda alıyorum ama kies telefonumuda görmüyor bunu engellemek için sim kartı hafıza kartını çıkardım programı tekrar yükledim ayrıca usb sorunlarını düzeltte dedim kiese ama hala görmüyor yardım ederseniz sevinirim.

• aynı sorun bendede var çağrıda alamıyorum karşı taraf arıyor meşgule düşüyor yardımm :(
  • fabrika ayarlarına geri döndüm herşeyim silindi ama düzeldi telefon.
  • bende düzelmedi

Arkadaşlar sorun çözülmüştür fabrika ayarındayken ana menü tuşuna basmamız yeterliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueIon -- 1 Ocak 2012; 22:37:52 >
  • aynısı bendede var telefonum mahvoldu. nasıl düzeltebilirim ? güncelleme yapıp android markete girdikten sonra böyle oldu şuan kullanılmaz durumda
  • sorunu düzelttim anlatıyorum : telefonu kapatıp alt voluma tuşu ile home tuşuna basarak power tuşuna bastım ve samsung yazısı gelince elimi power tuşundan çektim. android işaretini görünce sol alttaki menü tuşuna bastım. ( home tuşu değil ) sonra volume tuşları ile aşşa yukarı yaparak önce format attım sonra reboot system yaptım ve düzeldi. Aynı sorunla karşılaşan insanların işine yarar umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.