Şimdi Ara

Automatik modda iç mekanda flaşla karanlık çekiyor YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canon A75 dijital makina. Yeni ve birkaç günlük. "Automatik" çekim modunda, iç mekanlarda, flaşlı çekimlerde görüntü karanlık çıkıyor. Arkadaki ekranda görüntü karanlıktı, makinaya aktardık fotoları, meğer o saydığım şartlarda çektikleri karanlıkmış. Sanki ortam alacakaranlık gibi yani. Flaş patlıyor, ama yine karanlık...
    Bir arkadaş, (flaş çekimden sonra patlıyor gibi) dedi. Öyle olduğuna dair birşey söyleyemem.
    Ama automatik modda iç mekanda flaşlı çekimler karanlık. Dışarda güneşli çekim ve diğer modlar normal...
    Bir sürü şey karıştırdım düzeltemedim. Sanırım bir sorun var.

Fabrika ayarları gibi bir seçeneğimiz var mı? Veya makinanın yazılımını yeniden/yenisiyle yüklemek problemimizi çözebilir mi acaba?

Veya bu sorunu duyan var mı, anlayan, ben yaparım, şöyle yaparım, şu kadara malolur diyen?

• kardeş bunun garantisi yokmu.bu sorun diger canon a75 kullanan başka birinin başına gelmişmi bence bi onu araştır yabancı sitelerde fln.
  • örnek foto koysaydın keşke. nasıl çektiğini merak ettim.dışardan mı getirttin makinayı.burdan aldınsa aldığın yere götürüp onlara çektirirsin değiştirmeleri gerekir.zira bildiğim kadarıyla oto modda değiştireceğin bi ayar yok ki yanlış yapasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.