Arkadaşlar ben bir autorun cd oluşturmak istiyorum. Şu şekilde çalışmasını istiyorum. Yükle diye bir butona bastığımda (veya Kod istemi ekranında Yüklemek İçin bir tuşa basın da yazabilir) 1:CD içindeki bir klasörü Program Files e kopyalayacak. xxx ve yyy ismindeki dosyaları masaüstüne kopyalayacak. 2:Yardım için tıklayın (veya 2 ye basın) dediğinde bir yardım dosyasını (word veya not defteri olabilir) çalıştıracak. Böyle bir autorun dosyası yapmak mümkün mü?
quote:
Orjinalden alıntı: qwertyu77
Arkadaşlar ben bir autorun cd oluşturmak istiyorum. Şu şekilde çalışmasını istiyorum. Yükle diye bir butona bastığımda (veya Kod istemi ekranında Yüklemek İçin bir tuşa basın da yazabilir) 1:CD içindeki bir klasörü Program Files e kopyalayacak. xxx ve yyy ismindeki dosyaları masaüstüne kopyalayacak. 2:Yardım için tıklayın (veya 2 ye basın) dediğinde bir yardım dosyasını (word veya not defteri olabilir) çalıştıracak. Böyle bir autorun dosyası yapmak mümkün mü?
Bir çok autorun programı denemiş bir olarak sana AutoRun Pro Enterprise programını öneririm. http://www.longtion.com/autorunenterprise/autorunpro.htm Biraz kurcalayıp öğrendikten sonra istediklerini büyük ihtimla yapabilirsin. Yanlız 1 seçeneği hiç denemedim ama programla yapılabileceğini sanıyorum. Eğer yapamazsan en basitinden bir bat dosyası bile işini görürür......
güzel program ama paralı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme