< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 25 Ağustos 2024; 23:26:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Auuu işteyken full bunu dinliyom
-
-
İşte geldi alametifarikaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam idris ustayla tanıştın mı auu
Nasıl gidiyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekim 6 da donuyom o son hafta dedim İdris ustami gidip göreyim ama para da yapmam lazım tüm parayı borçlara ve kardeşime gönderdim bilemiyom belki seneye insallah
Auu iyi hocam şükür senden başladı mı tıp
Hep buradaydik auu
be kadar para kastın ?
-
Knkam harcamaları ve kirayı çıkınca 7k kaldı elime onu dediğim gibi gonderdim şimdi 1.5 ay daha yapıp bonuslarla 7k küsur daha elime geçecek o da artık bana kalacak insallah benim süreç biraz değişik oldu iki iş değiştirdim evsiz kalıyordum cart curt o yüzden boyle 1 aydır tam kapasite çalışıyoruz bakalim
oradaki refah seviyesi de inanılmaz bir şey. orada en vasıfsız işte çalışıp burada mühendislik yaparak kazanamayacağın paraların katını kazanıyorsun sanırsam 4 aydı work and travel.
-
Bu adam yengeç adam konseptli restorantını açamazsa insanlığa olan inancımı kaybedecem
İnşallah kankam onun için tüm bunlar bir de Mitsubishi Lancer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X