Şimdi Ara

Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
21.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar diğer odalara koyarsam koyayım beni görmemeye dayanamıyor heryeri yıkıyor tırmıklıyor tüm koltukları beni görünce zıplıyor kucağıma kendini sevdiriyor sonra ben yatağa geçince hemen yatağıma gelip ayağımın ucuna kıvrılıyor yatıyor. bu hep böyle, başka odalara bırakıyorum odamın kapısı bozuk aralıyor giriyor gece ve yanımda uyuyor uyandığımda yatağımda buluyorum. bazen sabahları yalayarak uyandırıyor bazen de göbeğime patisiyle vurarak.

şuanda mesela yataktayım kedim de yanımda sol kolumun altında kafasını göbeğime yaslamış yatıyor arada sırada uyanıp bilgisayarı izliyor sonra geri yatıyor, bir türlü yatağımdan çıkartamıyorum hep benimle yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgang Heisenberg -- 1 Haziran 2011; 0:11:29 >

• Daha ne istiyorsun işte ne güzel. ben ilk aldığımda hep gelirdi yatağıma bende alışamadığımdan almazdım onu şimdide geliyor ama az geliyor keşke alsaydım diyorum.
  • Ne guzel iste seni bu kadar seven bi kedin var zaten kedi dedigin boyledir bunlardan rahatsiz oluyosan niye aldin ki? Napcaktin kediyle:) bu arada disi mi erkek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayZagor

Bu mesaj silindi.
    niye istemiyosun bende ilk başlarda yatarken ezerim diye korkardım ama şimdi alıştım hep ayak ucumda kıvrılır yatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeilHitler

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kedinin olduğu odanın kapısını kapat
  • hhahahaa ulen o kedi senin sevgilinle aranı açar benden soylemesi kediye çok yüz vermişsin tepene çıkmış
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ne güzel iste la neyin muhabbetini yapyıon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

kedinin olduğu odanın kapısını kapat

Çok zekisin harun abi, yavrucak durmuyor her yeri yıkıyor sabaha kadar miyavlıyor beni yanına al diye... kapıyı açar açmaz zıplıyor kucağıma veya dolanıyor bacağıma. yatağa geçince de geliyor kucağımda yorganın altına giriyor...

quote:

Orijinalden alıntı: x0x

niye istemiyosun bende ilk başlarda yatarken ezerim diye korkardım ama şimdi alıştım hep ayak ucumda kıvrılır yatar

aynen bir gün ezcem diye korkuyorum ama kendisini iyi müdafa ediyormuş. o değil gece uyurken ayağım çarpmasın uyanmasın diye 2 büklüm yatıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

Ne guzel iste seni bu kadar seven bi kedin var zaten kedi dedigin boyledir bunlardan rahatsiz oluyosan niye aldin ki? Napcaktin kediyle:) bu arada disi mi erkek mi?

ayıptır söylemesi üzerinde 2-3 pire var, onları cımbızla ayıklayıp yakıyorum paso. pirelerden pek haz etmiyorum

quote:

boynunu kır

Mesaj nick uyumu demiyeyim dmeiyeyim diyorum ama tutamadım kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

hhahahaa ulen o kedi senin sevgilinle aranı açar benden soylemesi kediye çok yüz vermişsin tepene çıkmış
    Kapıya koy madem o kadar seni istiyo sabah uyandığında kapıda bulursun geri hatta dışarıda bi yuva yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Agnus_Dei

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kist aşısı varsa sorun yok ben kedilerimi yastık yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Özendim, yalnız kedileri pek sevmem.

Peki köpeği bu şekilde davranan var mı?

Köpekler genelde yatağa çıkmaz emin değilim hepsi öyle mi ama benimki çıkmıyordu, o yatağın altını tercih ediyordu genelde

Bir kaç fotoğraf koyayım da sevin kedimi
  • bende alıcam. Cinsi nedir? Bide bunlar tuvaletini nereye yapıyo. Pis kokmazmı etraf?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyyorlamam bu kadar

bende alıcam. Cinsi nedir? Bide bunlar tuvaletini nereye yapıyo. Pis kokmazmı etraf?
    Evet beyler fotoyu şimdi çektim ahanda işte böyle ayakları ağzında yatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eyyorlamam bu kadar

bende alıcam. Cinsi nedir? Bide bunlar tuvaletini nereye yapıyo. Pis kokmazmı etraf?
    Naza bak be, sabaha kadar miyavlıyo yanına gelebilsin diye... Sevimli hayvanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Naza bak be, sabaha kadar miyavlıyo yanına gelebilsin diye... Sevimli hayvanmış.

Alıntıları Göster
    benimde böyle bir kedim olsa niye benim yok anne bana neden almıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Angara kedisi Tuvaletini kumuna yaparlar, kumundan başka yere bağırsakları patlasa yapmıyorlar kokulu kumlar var ondna alıyorsun koku moku yapmıyor zaten işini yaptıktan sonra üzerini örtüyorlar problem yok

Bu da yeni yatış şekli beyler, var mı böyle bir uyuma şekli dünyada yaa

• peki temizligi nasil yapiyorsun koku yapiyormu.tualet aliskanligini kazanmasi kolay oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

peki temizligi nasil yapiyorsun koku yapiyormu.tualet aliskanligini kazanmasi kolay oldumu?

Öncelikle kedi koku yapmıyor günde 3-4 saat kendilerini süngerimsi dilleriyle yalayıp temizlerler, tuvalet alışkanlığı vermesi çok kolay. genelde kedilerin %99 u kumdan başka yere yapmazlar ama %1i de size denk gelirse uğraşırsınız baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

peki temizligi nasil yapiyorsun koku yapiyormu.tualet aliskanligini kazanmasi kolay oldumu?

Öncelikle kedi koku yapmıyor günde 3-4 saat kendilerini süngerimsi dilleriyle yalayıp temizlerler, tuvalet alışkanlığı vermesi çok kolay. genelde kedilerin %99 u kumdan başka yere yapmazlar ama %1i de size denk gelirse uğraşırsınız baya

Alıntıları Göster
    aynı kardeşim

• yataga yapiskan bantlar koy ciktikca ayagina o bantlar yapistikca hayvan sinir olucaktir ve bi daha cikmicaktir.

kediye baska turlu soz gecirmek zordur.

cok guzelmis kedi gercekten :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.