Şimdi Ara

Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
21.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: meliksah55
    Buldun mu kediyi?

Buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliksah55

Buldun mu kediyi?

Buldum buldum Sitede taramadığmız yer kalmadı, sitenin içi, garaj, sokaklar falan derken tam ümidim tükenmişti eve dönüyordum çingene arabasının arkasında beyaz bir kedi poposu gördüm aha dedim ben kedim yaklaştıkca kalbim fırlayacak gibi oldu içimden "inş tasması vardır" dedim ve tasmasını görünce fırladım hemen yakaladım aldım eve geldim

quote:

Orijinalden alıntı: tuqicann

tamam anladık zenginsin blekberin var

Hemen yanında 2000 liralık laptop var onu görmüyor da blackberryi görüyor, bence sen kendin kalbinde taht kurmuş ulaşamadığın o telefonu gözünde büyütüyorsun

• Orijinalden alıntı: tuqicann

tamam anladık zenginsin blekberin var

Hemen yanında 2000 liralık laptop var onu görmüyor da blackberryi görüyor, bence sen kendin kalbinde taht kurmuş ulaşamadığın o telefonu gözünde büyütüyorsun

milyarder deceted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i
    Etrafta alalem kedileriyle dolaşıyorlar, şakalaşşıyorlar sevişiyorlar. Bir çocuk ordan geliyor kedisini hoplatıyor, zıplatıyor öpüyor, kokluyor; Aradan mazlum bi çocuk çıka geliyor, gözü yaşarıyor, özeniyor, ağlıyor; anne benim neden bir kedim yok? bana neden bir kedi almıyorsunuz? ben insan değil miyim? herkesin kedisi var benim neden bir tane yok!!!! deyip üzülüyor yavrucak

pek olmadı ama

İşin mokunu çıkarmayın. He yerde bu espiri. Püskevüt püskevit tamam bir-iki güleriz sonra biter.

Kedi güzelmiş hocam ilerde bir kedi beslemeyi çok istiyorum hakaten. imrendim:D

• Kediler manyak yaratiklar bayiliyorum bende
  • Kediyi tavşanı geçin. Bizim balkona güvercin yuva yapmış. 2 tane yavru güvercin çıkardı. En başta sapsarı tüyleri vardı. Şu an baktım. Hepsi dökülmek üzere. Yarın ss lerini koyarım..
  • Emin ol bir ayakkabı kutusu işini görecektir
  • kedinin ölüsü çok pis kokuyor bi ara bizim bodruma küçük bir pencereden girmiş pedere dedim kedi girmiş çıkaram diye çıkar o kendisi dedi çıkamamış mal kedi ev 1. kat ve çamaşır makinası bodrumun girişinde yukarsındaki demire bağlı olduğu için kapak var hava giriyor evin içine neyse kedi girmiş eşyaların arasına ölmüş leş gibi kokuyor o kokuyu anlatamam 5 sene oldu hala daha o koku hafızamdan çıkmamıştır kedilerden nefret ediyorum o koku yüzünden tavşan veya hamster beslemek en iyisi şuanda midem bulandı hattaa bööööööööööööööö
  • İnsanlarda rahmetlik olunca cok pis kokuyo oyuzden gomuyolar onlari.
  • Kedi evin icinde Cok dolasirmi
    Evde olmadığınızda kedi tek basına ne yapıyor
    Tatile çıktınızda ne yapıyorsunuz

Kedi almayı düşünüyorum, annemde sadece ust katta ve terasta durursa izin veririm dedi.
    Ben okula gittiğimde veya dışarı çıktığımda kedi evi dagitirmi
    Tatile çıktınızda ne yapıyorsunuz
    Evde bazen kimse olmuyor, o zaman kedi ne yapıyor

Cevaplarsanız sevinirim
  • Resimler kalitesiz ama buda benim afacandı kaybolmadan önce

Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja
    TAVŞANLAR TÜY DÖKER YAZ KIŞ
    ÇİLEDEN ÇIKARIR HEMDE.
    SAHİBİNİ TANIRLAR.
    GELİRLER YANINIZA SİZİ BAŞDAN AŞŞAĞI YALARLAR ( SEVGİ GÖSTERİSİDİR )
    BAĞIRIP ÇAĞIRIRSAN SANA KÜSER
    SENDEN KORKAR.
    TAVŞANLAR YAŞADIKLARI HİÇ BİR ŞEYİ UNUTMAZLAR.

sen bu tavsanlari yetistirip yiyen kisi degilmisin

Yere düştüm

Yarıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

Kediyi tavşanı geçin. Bizim balkona güvercin yuva yapmış. 2 tane yavru güvercin çıkardı. En başta sapsarı tüyleri vardı. Şu an baktım. Hepsi dökülmek üzere. Yarın ss lerini koyarım..

İşte yavru güvercinler ve bizim balkonun hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_17 -- 3 Haziran 2011; 0:46:20 >

• mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

quote:

Orijinalden alıntı: costance

tanıştırayım bizim silvester.komşunun tiwity si ile çizgi filmdeki aynı şeyleri yaşyıoruz

şu kediyi bi yıkayın la Allah rızası için hayvan pislikten geçilmiyor , 10 aylık kiri üstünde la !! paspas niyetine kullan ..

Kedi yıkanmaz bu 1
    Bizim kedi ev kedisi değil sürekli bahçede o yüzden hergün bu halde eve gelir, kendini yalaya yalaya tertemiz yapar bu da 2

•  Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh

not:espri amaçlı konmuştur
  • Benim bengal cinsi kedim var, ilk günler evde insan ve hayvan sesine alışık olmadığım için odaya kapattım 2 gün sonra kıyamadım çıkardım. Gece uyuyorum oda karanlık karnıma atladı, allahhhh diye bir sıçradım 2 saat korkumdan uyuyamadım Neyse sonra ki günler alıştım artık mırıltısı, gezintisi vs. bi koynumda yatıramıyorum onun dışıda yatağıma benden önce giriyor. Hele bazen sabah kalkıp bakıyorum kaloriferin üzerinde uyuyor kurusun dıye serdiğim havlunun üzerinde :))) Bazende çarşafları yeni değiştirmiş oluyorum mübarek hayvan benden önce yorganın üzerine seriyor miki fareyi gel keyfim gelll :))) Her hareketi mükemmel tatlım benim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aysegulkrmn -- 13 Ocak 2014; 2:16:17 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.