Şimdi Ara

Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
21.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Man Of War

yataga yapiskan bantlar koy ciktikca ayagina o bantlar yapistikca hayvan sinir olucaktir ve bi daha cikmicaktir.

kediye baska turlu soz gecirmek zordur.

cok guzelmis kedi gercekten :)

Sinir olsun istemiyorum hiç çünkü sinirini validenin dantel örtülerinden falan çıkartıyor sonra

Bu da vesikalık fotosu
     Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh

• güzel kedi kardeşim
  • Kedicik abisi.
  •  Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh

Bu nasil yatış lea
  • yavrusunu yollasana bana
  • satanist videoları izle bir daha gelmez odana
  • dostum kediler ile ilgili bilgim pek yok sahiplenmek istiyorum peki bu hayvan evin icinde surekli sikilmazmi? evimin disinda surekli kediler dolaniyor haliyle sesleri geliyor aldigim kedi o sesleri duyup evden kacabilir diye dusunuyorum birde yavruyken alsak sorun olurmu.tur olarak kendi halinde takilan oyuncu bir kedi olmasini istiyorum
  • tüy dökmüyormu? Eğer döküyorsa annem işte o zaman izin vermeyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

dostum kediler ile ilgili bilgim pek yok sahiplenmek istiyorum peki bu hayvan evin icinde surekli sikilmazmi? evimin disinda surekli kediler dolaniyor haliyle sesleri geliyor aldigim kedi o sesleri duyup evden kacabilir diye dusunuyorum birde yavruyken alsak sorun olurmu.tur olarak kendi halinde takilan oyuncu bir kedi olmasini istiyorum

Günde birkaç saat ilgilenirsen sıkılmazlar dışarıdan gelen kedi seslerine pek itibar etmezler zaten kedilerde bir huy var diğer kedilerle geçinemiyor hemen tüylerini kabartıyor falan, evden kaçmazlar merak etme yavruyken alman daha iyi olur, 1-2 aylık alabilirsin. aşılarını yaptır ihmal etme. kendi halinde takılan oyuncu bir kedi inan istemezdin evi yakıp yıkabilir o derece. ankara kedilerini seviyorum ben baya oyuncular ve kendilerini sevdiriyorlar, van kedileri ise çok vahşi gerçekten evde beslenecek gibi değil... tekir de alabilirsin aslında seçim senin. iran kedileri var mesela onlar kumuna yapmıyorlar eğitimi itaat ettirilmesi zor ben pek tavsiye etmem çirkinler zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kromiti

Kedim sürekli yatağıma geliyor yardım dh

Bu nasil yatış lea

Sesli güldüm Amuda mı kalmış o napmış la

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

tüy dökmüyormu? Eğer döküyorsa annem işte o zaman izin vermeyebilir

Kediler tüy döker, hem de çok. Eğer tüy problem olacaksa inan size göre değil.
    quote:

• Öyle bir kediye sahip olmak isterdim..
  • Yatağının hemen yanına onun yatabilmesi için ufak birşey yapsanda oraya alıştırsan belki bir nebze rahat edebilirsin.
  • Su anda kedim yanımda yatıyor ve serin odamda ayaklarımı ısıtıyor. Uzun zaman oldu iki buklum yatmayı alışmak ama bence bu keyfe kesinlikle deger hatta seninkini de ver gitsin koynuma da bı kedi lazım :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryso -- 1 Haziran 2011; 0:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif
    quote:

Kediler tüy döker, hem de çok. Eğer tüy problem olacaksa inan size göre değil.
    quote:

off kötü ya. İlacı filan yokmu en azından tüy dökülmesini azaltsa. Ananemde o tüyler ağzına kaçarsa ameliyat olursun diyodu. Böyle bişey varmı

• dostum peki aylik mama masrafi nekadar tutuyor.cins kediler nerden alinir onerebilecegin bir yer varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Yatağının hemen yanına onun yatabilmesi için ufak birşey yapsanda oraya alıştırsan belki bir nebze rahat edebilirsin.

yok valla neler neler denedim alıştıramadım, illa vücudu bana temas edecek

quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

Su anda kedim yanımda yatıyor ve serin odamda ayaklarımı ısıtıyor. Uzun zaman oldu iki buklum yatmayı alışmak ama bence bu keyfe kesinlikle deger hatta seninkini de ver gitsin koynuma da bı kedi lazım :p

ahaha ne adamsın ya, haketen de çok sıcaklar iyi bir ısı kaynağı

• Ne güzel ya. Seni seven biri var işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

dostum peki aylik mama masrafi nekadar tutuyor.cins kediler nerden alinir onerebilecegin bir yer varmi?

yau kedinin aylık masrafı mı olurmuş ne verirsen onu yerler cins kedi arama boşa, gel ben sana dünyanın en cins kedisini vereyim

quote:

off kötü ya. İlacı filan yokmu en azından tüy dökülmesini azaltsa. Ananemde o tüyler ağzına kaçarsa ameliyat olursun diyodu. Böyle bişey varmı

sabah akşam günde 10 dk özel tarağıyla taraman gerek ama ne kadar tararsan tara mevsim geçişlerinde tüy inanılmaz derecede çok dökerler yazın ise daha fazla dökerler. eğer validen etrafta beyaz beyaz tüyler görmeyi kaldıramıyorsa (tıpkı benimki gibi) hiç bulaşma derim

• İlerde bende alcam kedi ya ozeniyorum hep boyle sevgilimi kedi gibi seviyorum ama ona kedi muammelesi yapmamdan cok rahatsiz cok bunaltiyomusum elimi omzuna attigimda arada saclarini kavrayp ensesinden tutarak yuruyorum yavru kedi tutar gibi o kadar sefkat gosteriyom ama o rahatsiz oluyo kedimi alim yuzune bile bakmicam ama kediyi de biktirma ihtimalim var mi habire seversem?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.