Şimdi Ara

HER GECE yuksek sesle canlı müzik [NOLUR YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buna bile csb diyen çıkar mi bilmem ama çok ciddi bir durum lütfen öne çıkarın ki daha çok yardım, fikir alabileyim

3 yıl önce oturduğumuz evin 1,5-2km ilerisine 2 tane kafe açıldı ve müzik yapıyorlardı ama mekanlarının iç kısmında yaptıkları için gürültü gelmiyordu hiç. Ama son 2 yıldır her yaz(hatta kışın hava az soğuk olduğunda bile) ses sistemlerini dışarıya alıyorlar ve inanın ki 22:00'dan gece 2 hatta bazen 3'e kadar son ses müzik. Balkona çıkmayı geçtim yaz günü camı kapatsak bile fena gürültü geliyor. Oturduğumuz ev site ve etrafımızda 4 5 tane daha site var fakat en uçtaki bizim en çok bize geliyor yani. Ama onlara da ses gidiyor tabi fakat sesini çıkaran yok.

3 defa polisi aradım 30dk ses kesildi sonra tekrar başladı. Rüşvet bile veriyo olabilirler giden polislerin gunahini almak gibi olmasın ama ellerinden birşey gelmedi onlarında. Ben anlamıyorum arkadaşlar yok mu bununla ilgilenen, anonim şikayet edeceğim biryer falan çünkü bu bir insanlık ayıbıdır bana kalırsa resmen mafya gibiler elimizden birşey gelmiyor. Bu sene mesaj attım kafelerden 1 tanesine lütfen sesi azaltın veya iç mekanda yapın şeklinde dediklerine göre ses ölçümü yapılmış ve uygun belirlenmiş bir sorun yokmuş. Abi var işte inanmayana video atarım kanıt olarak resmen konser veriliyor her gece dibimizde full ses. Ve bunu hiç çekinmeden sosyal medya hesaplarında da paylaşıyorlar. Hepsi içki içip son ses canlı müzik yapıyorlar

İnanın ben tek yaşasam umrumda olmaz bi şekilde hallederiz derim ama annem babam işten gelip dinlenmek istiyorlar rahat uyuyamıyorlar o kadar zoruma gidiyor ki insanin elinden birşey gelmemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimere şikayet edersiniz efenim. Neşeli forumlar dilerim efenim =>)

• Siteleri dolaş . Yetkili kişileri al gidin adamın kapısına yine olursa dava açın . 10 dan sonra ses yasak diye biliyorum

• Axhen059292 kullanıcısına yanıt
    Bimer kapandı hocam cimer var artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iyi de hocam oradan anonim olmuyor ve genelde çözümsüz kalıyor :(

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Evet ben de öyle biliyorum bunlar tam 22de başlıyorlar hocam elim kolum bağlı inanin devletimiz de hiç ilgilenmiyor cidden morelim çok bozuluyor

• Problem odaklı değil çözüm odaklı düşün . Site yetkililerini al 10 kişi git oraya , bak bakalım problem kalıyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gürültü

MADDE 36.- (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.

(2) Bu fiilin bir ticarî işletmenin faaliyeti çerçevesinde işlenmesi halinde işletme sahibi gerçek veya tüzel kişiye bin Türk Lirasından beşbin Türk Lirasına kadar idarî para cezası verilir.

(3) Bu kabahat dolayısıyla idarî para cezasına kolluk veya belediye zabıta görevlileri karar verir.

Kişilerin huzur ve sükununu bozma
    (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Tanık lazım olacaktır. Defaatle polisi aradığınızı da belirtmelisiniz.

• Balkona çıkıp video çek. Ses videoda da belli oluyorsa çoktur zaten. Haber kanallarına yaz, sabah programlarına at whatsapp vs üzerinden.

• Hocam ne balkonu inan odamda camlar kapalıyken bile çektiğim video var dibimizde konser var sanki elimde bir sürü video var zaten...

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden öyle olmuyor geçen duyduğuma göre 1 masa hesap eksik ödemiş diye silah çekmişler biz nasıl gidelim bu adamların yanına Allah'a havale ediyoruz oda olmuyor kaç yıldır aynılar inanın çaresizlik kadar kötü bir şey yok:(

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Bimer kapandı hocam cimer var artık
    Cimer kapandı artık simer var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar seçimler yaklaşıyor malumunuz sizce bir yardımı dokunur mu belediyenin bu durumda?? ://

• Hocam bende her gece canlı müzik dinleme hastalığım var yardım edin diye anladım.

• Bildiğim kadarıyla yerleşim yerlerine yakın alanlarda saat 10'dan sonra yüksek ses yapmak yasak. Öncelikle zabıtaya başvurun, çözüm olmazsa ve diretirlerse CİMER'e yazın. Baktınız yine olmuyor apartman da kaç kişi varsa hepiniz savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz.

• 1.5 - 2 kilometreden o kadar ses geliyo? Bi de kapıyı pencereyi kapasan da duyuyosun? Pek inandırıcı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.