Şimdi Ara

## AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
1
Favori
15.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

##  AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI  ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 24 Ekim 2008; 9:23:52 >

• Slm.. Mevcut çipleri değiştirilebilen model bu bahsettiğiniz modelmi acaba?
    Bir de eğer bu modelse upgrade amacıyla harici çip getirtebilirmiyiz? Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruth1ess

Slm.. Mevcut çipleri değiştirilebilen model bu bahsettiğiniz modelmi acaba?
    Bir de eğer bu modelse upgrade amacıyla harici çip getirtebilirmiyiz? Saygılar..

arkadaşım bu kartı getirmek zaten başlıbaşına bir olay önce bu işi halledelim onunla alakalıda yardım almaya çalışırız
  • evet arkadaşlar konuyu canlı tutalım alacaklar @Mustafa arkadaşımıza bildirsin adlarını
  • tabrık edıyorum helal olsun dfs nın de yaptıgı guzel bır jest gercekten
    ben en kısa zamanda haber verecegım yenı yıla basladım maas zamlarımızıda alacagız :) ona gore butce hesapbı yapıp haber verecegım
    olumsuz haber verecegımı sanmıyorum cunkı boyle bır fırsatı kacırmamak gerekıyor

mustafa tekrar tesekkur edıyorum emeklerın ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 16 Ocak 2008; 14:31:26 >
  • Alıcak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun biraz daha erken olsaydı bu durum bende auzen derdim ama imkan bulamayınca getirtmek için x-fi elite pro terchim oldu konsolundaki girişlerine ihtiyacım olduğundan dolayı ama olsun yinede alıcam sizler performanslı bizler ile paylaşın bende martta yurtdışına çıkma durumu var memnun kalırsanız bende sizlerin özgüvenine dayanarak kartı temin edebilirim...Mustafa arkadaşım ayrıca teşekkür sanada girişimlerinden dolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

tabrık edıyorum helal olsun dfs nın de yaptıgı guzel bır jest gercekten
    ben en kısa zamanda haber verecegım yenı yıla basladım maas zamlarımızıda alacagız :) ona gore butce hesapbı yapıp haber verecegım
    olumsuz haber verecegımı sanmıyorum cunkı boyle bır fırsatı kacırmamak gerekıyor

mustafa tekrar tesekkur edıyorum emeklerın ıcın

taksit imkanları var arkadaşlar mutlaka kolaylık sağlayacaklardır

az önce görüştüm sitede sayfa açacaklar ürünle ilgili olarak

Akşam olay netleşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 16 Ocak 2008; 14:42:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK X-Fİ PRELUDE 7.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Alıcak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun biraz daha erken olsaydı bu durum bende auzen derdim ama imkan bulamayınca getirtmek için x-fi elite pro terchim oldu konsolundaki girişlerine ihtiyacım olduğundan dolayı ama olsun yinede alıcam sizler performanslı bizler ile paylaşın bende martta yurtdışına çıkma durumu var memnun kalırsanız bende sizlerin özgüvenine dayanarak kartı temin edebilirim...Mustafa arkadaşım ayrıca teşekkür sanada girişimlerinden dolayı

nedemek kardeşim benim için gurur verici önayak olmak

• Harika ya... DFS bilgisyarı da tebrik ediyorum ilgilendikleri için... sen de bu linki onlara gönder...

Beni de yaz... Ölmez de kalırsam yüzde 99.9 alıyorum ....

*Daha TR de bu kart tanınmıyo maalesef... tanıyan bilen hakkında araştırma yapan bir çok kişi olsa bu kartı görünce almak isteyeceklerdir eminimki... Konu Dışından adam mı toplasam diye düşünmeye başladım

Edit/EKleme:
    Bu arada kart eğer yanlış hesaplamadıysam 307 YTL ye denk geliyo ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Ocak 2008; 15:15:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Harika ya... DFS bilgisyarı da tebrik ediyorum ilgilendikleri için... sen de bu linki onlara gönder...

Beni de yaz... Ölmez de kalırsam yüzde 99.9 alıyorum ....

*Daha TR de bu kart tanınmıyo maalesef... tanıyan bilen hakkında araştırma yapan bir çok kişi olsa bu kartı görünce almak isteyeceklerdir eminimki... Konu Dışından adam mı toplasam diye düşünmeye başladım

ulaşabildiğimiz herkeze ulaşalım yardımlarınızı bekliyorum

• çok sağol dostum ya bende alıyorum kesin benide ekle
  • çok iyi alacak arkadaşlar çoğalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

çok sağol dostum ya bende alıyorum kesin benide ekle

• dark hatırladıgım kadarı ıle zaten nıyetlıydı onun mesajlarında adını duydum bende bıraz arastırdım bu vesıleyle
    gercekten tr dekı hıc bır kart bu kartla yarısamıyor
    ısteyenler ınsallah cogalır tr ye sureklı gelır kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 16 Ocak 2008; 15:16:25 >
  • ben şahsen bu fırsatı değerlendirmek istiyorum ses kartı bir defa alınıyor gidipte X-Fi gamer e veya audio ya para vermek istemiyorum elite proda fazla gereksiz ve pahalı buluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 16 Ocak 2008; 15:17:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa�

Arkadaşlar az önce DFSBilgisayar'a mail gönderdim konuyla alakalı Sezgin bey bize sayı verirseniz 205$+KDV ile

getirtebileceklerini söyledi böyle bir fırsat ayağımıza geldi arkadaşlar en kısa sürede kartı almak isteyen arkadaşlar

belirtirseler liste oluşturup gönderelim ilgilerinden dolayı dfsbilgisayar yetkilisi Sezgin Bey e teşekkürlerimi sunuyorum.

Dfsbilgisayar sitesinde önsipariş sayfası hazırlayacak ve bize burda bilgi verilecek taksitli almak isteyenler taksitle alabilecek !

ALACAKLAR

Mustafa�
    OVERCLOCKM@NI@
    Darkchild
    emre6128

1-)Arkadaşım ciddi anlamda söylüyorum neden dfs bilgisayarı seçtin mağazası bile olmayan bir yer kim neye güvenecek?
    2-)Peşin alamıyor muyuz?
    3-)Adamlardan garanti bilgilerini öğren bence.

İlgilendiğin için teşekkürler ayrıca

• quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa�

Arkadaşlar az önce DFSBilgisayar'a mail gönderdim konuyla alakalı Sezgin bey bize sayı verirseniz 205$+KDV ile

getirtebileceklerini söyledi böyle bir fırsat ayağımıza geldi arkadaşlar en kısa sürede kartı almak isteyen arkadaşlar

belirtirseler liste oluşturup gönderelim ilgilerinden dolayı dfsbilgisayar yetkilisi Sezgin Bey e teşekkürlerimi sunuyorum.

Dfsbilgisayar sitesinde önsipariş sayfası hazırlayacak ve bize burda bilgi verilecek taksitli almak isteyenler taksitle alabilecek !

ALACAKLAR

Mustafa�
    OVERCLOCKM@NI@
    Darkchild
    emre6128

1-)Arkadaşım ciddi anlamda söylüyorum neden dfs bilgisayarı seçtin mağazası bile olmayan bir yer kim neye güvenecek?
    2-)Peşin alamıyor muyuz?
    3-)Adamlardan garanti bilgilerini öğren bence.

İlgilendiğin için teşekkürler ayrıca

ben daha önce alışveriş yaptım ve ürünümü faturalı olarak gönderdiler ve ömür boyu garantili ramler isterseniz peşinde alırsınız sizin daha iyi bildiğiniz bir yer varsa ve bu işi ayarlayabiliyorsanız ikinci bir alternatif olur değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 16 Ocak 2008; 15:29:47 >

• evet anladım mesela mavi bilgisayarla konuşsak daha güvenli ve daha makul fiyata getirebiliriz bence.Hem rekabet olmuş olur.Bu arada bu kart için dfs bi fiyat belirtti mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

evet anladım mesela mavi bilgisayarla konuşsak daha güvenli ve daha makul fiyata getirebiliriz bence.Hem rekabet olmuş olur.Bu arada bu kart için dfs bi fiyat belirtti mi

konu başlığını iyi okurmusun 205$+ KDV ayrıca resmi sitesinde 200$ incelemeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 16 Ocak 2008; 15:38:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HAREKAT.1

Kartla ilgili tanıtıcı bilgi verecek biri yok mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_20136817/mpage_4/tm.htm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.