Şimdi Ara

## AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
1
Favori
15.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Beyler beni de eklermisiniz.

ekledim arkadaşım
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden. Ben de bugün gidip sipariş veriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden. Ben de bugün gidip sipariş veriyorum...

hadi şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar isteyince ve birşeyler yapılınca oluyor bu olay bize bir örnek oldu bu ses kartını araştırıp ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum alacağım ses kartının parasını hakedeceğini düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: S. YıLDıZ

Bu kartın X-Fi Xtreme'e göre avantajları nedir Keleminabi... Değişmeye değer mi ? Hani ben sana pm den bir kulaklık meselesi açmıştım bu kartla o sorunu çözebilir miyim?

Kulaklık sorununu tam olarak çözmez,

Ama harici sisteminin decoderi varsa kısmi çözüm getirir.
    şöyleki kart aralık 2007 ayında yayınlanan sürücü ile DDL desteğini xp altında sağlamaya başlamış.
    dış sisteme digital bağlantı DDL ile yeterli olunca, artık oyunlar için multich bağlantı yapma zorunluluğu ortadan kalkacağından front çıkışları tamamamen kulaklığa ayırmak mümkün olabilecek.

Şunuda açıkça belirtmek lazım front çıkşa kulaklık bağlamak , Platinum ve pro modellerdeki gibi
    klasik ses ayar düğmesinden yoksun olacaktır.

Kulaklık için platinum ile pro modeller ideal.
    Ancak bu kartta platinum internal için sound blaster kartlarda olan io pinleri var ve buraya takılacak bileşen için sitede açıklama yok. Buranın sb xfi modeller için üretilen platinum internal ünitesine uygun olduğunu düşünüyorum. pin yapısı fiziksel olarak aynı keşke bu konuda sitesinde bir açıklama olsaydı.

Aslında DFS ile görüşmeye gidenler DFS ithalat sırasında platinum internal uyumunu sorsa da isteyenlere kartla birlikte bunuda getirtse iyi olur diye düşünüyorum.
    resimde 12 numara ile gösterilen pin grubu.

##  AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI  ##

• platinum internal uyumunu bunun bize ne gibi bir faydası olur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa™

platinum internal uyumunu bunun bize ne gibi bir faydası olur ?

Konsol ekleyebiliriz sanırım...
  • Eğer uyarsa bunu takabileceğiz.
    http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=55&product=14659
    Bu uyumun ingilizce bilen biri tarafından auzene sorulması iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 17 Ocak 2008; 10:18:14 >
  • Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun hepsiburadaya mesaj attım siparişim iptali için cevap gelsin bende alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun hepsiburadaya mesaj attım siparişim iptali için cevap gelsin bende alabilirim.

en iyisi yalnız bugün veya yarın karar vermen gerekecek
  • ön sipariş verdim kartlar tam olarak ne zaman bizim topraklarımıza girecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

ön sipariş verdim kartlar tam olarak ne zaman bizim topraklarımıza girecekler

dfs 10 gün süre verdi bize teslim edilecek şekilde..
  • Arkadaşlar şunu özellikle belirtmek istiyorum galiba yanlış anlaşılma oldu ben kesinlikle dfsbilgisayarla herhangi bir ilgim yok bende sizler gibi bu forumu seven ve takip eden bir kullanıcıyım böyle bir düşünceye kapılan arkadaşlar var ve bu beni son derece rahatsız etti yani böyle bir işe önayak oldum diye neden böyle bir düşünce ortaya çıkıyor anlayabilmiş değilim kesinlikle böyle birşey yoktur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa™

Arkadaşlar şunu özellikle belirtmek istiyorum galiba yanlış anlaşılma oldu ben kesinlikle dfsbilgisayarla herhangi bir ilgim yok bende sizler gibi bu forumu seven ve takip eden bir kullanıcıyım böyle bir düşünceye kapılan arkadaşlar var ve bu beni son derece rahatsız etti yani böyle bir işe önayak oldum diye neden böyle bir düşünce ortaya çıkıyor anlayabilmiş değilim kesinlikle böyle birşey yoktur..

Öyle birşey olsa gelip forumda kart sormazdın zaten Bilmeyenler bol keseden atmışlar işte... Hem olsa bile nasıl bir önemi olabilir ki?
    Amacımız belliydi, sonuçta ortada... Bize sadece teşekkür etmek düşer

İçin rahat olsun hocam

• kartı alan arkadaşlara hayırlı olsun.kart elinize geçince ürün hakkında yorum ve testleri ihmal etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snakef1

kartı alan arkadaşlara hayırlı olsun.kart elinize geçince ürün hakkında yorum ve testleri ihmal etmeyin

kesinlikle testler gelecektir elimize geçince
  • hocam bu kartları alıyoruz ama arıza yaptıklarında dfs garantisi ile ilgilenecekmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

hocam bu kartları alıyoruz ama arıza yaptıklarında dfs garantisi ile ilgilenecekmi acaba?

evet isterseniz iletişime geçebilirsiniz dfs ile..
  • gıtarımı baglarsam ıyı bır performans alırmıyım
    caldıgım bır parcayı kaydetmek ıstıyorum nasıl bır ses kalıtesınde kayıt yapar acaba
  • Distrübütor harici getirilen ürünlerin gümrük fişi elinizde yok ise KDV ödemeyiniz. Bunu DFS yede bildiriniz. Bu arada ürünler kutusuz yani oem olarak gelirse bilinki bavul içinde geliyordur ve kaçaktır!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.