Şimdi Ara

## AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI ## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
1
Favori
15.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ürünler nasıl gelecek umarım kutu ile gelecektir?
  • Arkadaşlar optik çıkış nasıl oluyor???? Sanırım hem coax hemde optik aynı girişi kullanıyor. Hemde 3.5 mm lik aparat sayesinde mi bağlanıyor????? Ayrıca x-ram 64 mb da var. Süper bir kart... Valla extreme gamer almasaydım kesin alırdım ama bakalım belki satarım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

bu arada ürünler nasıl gelecek umarım kutu ile gelecektir?

kutulu gelecek resimlerde gördüğümüz şekliyle
  • teşekkürler hocam hakkını nasıl öderiz bilmiyorum
  • Güzel görünüyor.
    ilk sipariş onayı benim olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 17 Ocak 2008; 15:14:01 >
  • quote:

teşekkürler hocam hakkını nasıl öderiz bilmiyorum

arkadaşım benim için bir gurur oldu bu işi halledebildiğimiz için hakkımı ödemeniz için canınızın sağlığı yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: keleminabi

Güzel görünüyor.
    ilk sipariş onayı benim olmalı.

Hadi hayırlı olsun keleminabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa™

quote:

teşekkürler hocam hakkını nasıl öderiz bilmiyorum

arkadaşım benim için bir gurur oldu bu işi halledebildiğimiz için hakkımı ödemeniz için canınızın sağlığı yeterli

çok sağol

• 210 dolar fazla ama ses sistemim çok süper birşey olsaydı alırdım. X540 a gereksiz. yinede güzel bir etkinlik olmuş tebrikler.
  • Birkaç kendini bilmez yüzünden kart satıştan kaldırıldı. afferim arkadaşlara çok büyük bir iş yaptılar
  • Siparişi bugün 12.00 - 13.00 gibi verdim. Ürün önümüzdeki hafta sonuna gelicekmiş sanırım. Tekrar haber alıcaz Ayrıca newegg.com'dan veriliyor sipariş.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829156005

Garanti işiyle de ilgileneceklerini söylediler.

NOT :
    Benden önce biri daha gelmiş. Darkchild sen miydin Teşekkürlerinizi de ilettim arkadaşlar

• Hocam zaten biz yurt dışı ticaretine güvenilir bakmıyoruz. Gümrük sorunu fln bilinen şeyler. DFS ürünü getirerek sorumluluğu üstlenmiş durumda. Kaldı ki bize garanti sağlamak zorunda da değil, çünkü ne distribütör ne de üretici firma... Bizim yerimize bazı riskleri aldığı için ve aradığımız kartı almamıza yardımcı oldukları için kar olarak aldıkları parayı umursamıyorum (kişisel görüş, itiraz etmeyiniz)

Bugün bana garanti konusuyla ilgileneceklerini de söylediler, bu konuda dürüst olduklarına inanıyorum... Artık zaman herşeyi göstericek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Ocak 2008; 18:51:16 >
  • Arkadaşlar şu garanti işi konuşulmalı ilk önce servis garantisi verebilmesi için zaten elektronik ithalat izin belgesi olması gerekmekte kanun böyle ithal etmesinde sorun yok beyannamede ithal eden dfx ise sorun yok ama ithal deği yolcu beraberinde sokulucaksa bilemem artık garanti diye birşey olamaz garantiyi o kadar takan arkadaşlar için söylüyorum ama ben garanti olayını geçtim gb kart gelsinde allah korusun birşey olursa garantisinde değilim merak ettiğim kart sırf test etmiş gb bile olsam içim yanmaz o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 17 Ocak 2008; 18:52:41 >
  • SES kartlarıan öyle kolay kolay birşey olmaz kendi kendine bozulmaz merak etmeyin
  • arkadaşlar bu yazılarım sıcak fırsatlar bölümünde yazmakta.kurallar gereği o bölüme garantisiz ürünler yazılamaz.bu konuda bana bir şey demeniz yanlış.yanlış mıyım? 2. olarak da ilk sayfada garantili diyor,yanlış mı gördüm.siz belki garantiyi umursamıyor olabilirsiniz ama umursayanlar vardır belki @rotasmmm....emin olun siz isterseniz mutlaka size de getirirler..getirmiyoruz diyorlarsa emin olun bu onların işgüzarlığı....ayrıca bu yazdıklarım benim daha önce bu forumda başı ağrımış insanlar görmemdendir...yoksa ben ne satıcıyım,ne de başka bişey....ama bundan sonra ne kimseyi uyarırım,ne de alış veriş konusunda kimseye yardımcı olacak 1 kelime yazarım.yardımcı olmaya çalıştığım için kusura bakmayın.
  • Bu Karti İsteyen Çok Kişi Var İnşanllah Sorunsuz Elinize Ulaşır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

SES kartlarıan öyle kolay kolay birşey olmaz kendi kendine bozulmaz merak etmeyin

Olurmu olur 1000de 1 şans desek elektronik şans işi gb birşey oldu ki o da biz denk geldi böyle bir durumda var ama bana fark yaaratmaz inş bu varsayımalr olmaz gelsinde bi kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

arkadaşlar bu yazılarım sıcak fırsatlar bölümünde yazmakta.kurallar gereği o bölüme garantisiz ürünler yazılamaz.bu konuda bana bir şey demeniz yanlış.yanlış mıyım? 2. olarak da ilk sayfada garantili diyor,yanlış mı gördüm.siz belki garantiyi umursamıyor olabilirsiniz ama umursayanlar vardır belki @rotasmmm....emin olun siz isterseniz mutlaka size de getirirler..getirmiyoruz diyorlarsa emin olun bu onların işgüzarlığı....ayrıca bu yazdıklarım benim daha önce bu forumda başı ağrımış insanlar görmemdendir...yoksa ben ne satıcıyım,ne de başka bişey....ama bundan sonra ne kimseyi uyarırım,ne de alış veriş konusunda kimseye yardımcı olacak 1 kelime yazarım.yardımcı olmaya çalıştığım için kusura bakmayın.

Seni çok iyi anlıyorum dostum... Uyarıda bulunmakta haklısın. Ama karşılıklı tartışmaya girerek hata yapmışsınız. Almayı düşünen arkadaşların da bu tip şeyleri satıcıyla görüşmesi gerekir, sonuçta özel sipariş

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

SES kartlarıan öyle kolay kolay birşey olmaz kendi kendine bozulmaz merak etmeyin

+1. Hem katı kapasitörler de güven veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

arkadaşlar bu yazılarım sıcak fırsatlar bölümünde yazmakta.kurallar gereği o bölüme garantisiz ürünler yazılamaz.bu konuda bana bir şey demeniz yanlış.yanlış mıyım? 2. olarak da ilk sayfada garantili diyor,yanlış mı gördüm.siz belki garantiyi umursamıyor olabilirsiniz ama umursayanlar vardır belki @rotasmmm....emin olun siz isterseniz mutlaka size de getirirler..getirmiyoruz diyorlarsa emin olun bu onların işgüzarlığı....ayrıca bu yazdıklarım benim daha önce bu forumda başı ağrımış insanlar görmemdendir...yoksa ben ne satıcıyım,ne de başka bişey....ama bundan sonra ne kimseyi uyarırım,ne de alış veriş konusunda kimseye yardımcı olacak 1 kelime yazarım.yardımcı olmaya çalıştığım için kusura bakmayın.

Seni çok iyi anlıyorum dostum... Uyarıda bulunmakta haklısın. Ama karşılıklı tartışmaya girerek hata yapmışsınız. Almayı düşünen arkadaşların da bu tip şeyleri satıcıyla görüşmesi gerekir, sonuçta özel sipariş

Dostum bu özel siparişten öteydi, dfsbilgisayar.com sitesinde ürün konulmuştu, ancak Dede SEZGİN bey durumun ciddiyetini anlayınca sitesinden ürünü kaldırdı. Ayrıca ilan sıcak fırsatlara açıldığı için firma hakkımdaki olumsuz düşüncelerimi orada belirttim ama gelin görün ki Dede.Fatih.Sezgin firmasının müşteriye yaklaşımını alttaki linktede görebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_20410475/tm.htm

Diğer başlıkta da yazdığım gibi alanlara hayırlı olmasını umut ediyorum ancak DFS ile sorun yaşama ihtimaliniz diğer firmalara oranla çok çok daha fazla özellikle müşteri hizmetleri ile garanti iade koşulları berbat ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rEaDy_for_aCtion -- 17 Ocak 2008; 20:27:08 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.