Şimdi Ara

## AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI ## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
1
Favori
15.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emre6128

xp driverları ne kadar sade consoe launcher de set seçimi yaptığımız ekranda basın frekansını belirlediğimiz bas ayarı yok sizdede öylemi

Game mode'da var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 7 Şubat 2008; 23:22:32 >
  • arkadaşlar şu ayarları en iyi nasıl yaparız oyun denedim biraz hakkaten çok iyide en iyi ayar ne olmalı bu arada silah sesi geliyo diye komşular polis çağıracak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa*

arkadaşlar şu ayarları en iyi nasıl yaparız oyun denedim biraz hakkaten çok iyide en iyi ayar ne olmalı bu arada silah sesi geliyo diye komşular polis çağıracak

Karttan sesi %70 den fazla açmayın... Kesinlikle kalite farkı oluyor. Gerisi keyfine kalmış hocam Ses gerçekten harika (valuedan sonra tapılacak kart )

Ayrıca ben de eax 5 ve 4 destekli oyun listesi arıyodum. Var mı acaba böyle birşey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Şubat 2008; 0:06:50 >

• x-fi extreme music den ne kadar farklı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

arkadaşlar şu ayarları en iyi nasıl yaparız oyun denedim biraz hakkaten çok iyide en iyi ayar ne olmalı bu arada silah sesi geliyo diye komşular polis çağıracak

Karttan sesi %70 den fazla açmayın... Kesinlikle kalite farkı oluyor. Gerisi keyfine kalmış hocam Ses gerçekten harika (valuedan sonra tapılacak kart )

Ayrıca ben de eax 5 ve 4 destekli oyun listesi arıyodum. Var mı acaba böyle birşey?

silah seslerinden pek memnun kalmadım eax açıktı galiba ondan bana game mod un ideal ayarlarını yazarmısınız birde masaüstüne kısayol falan atamazmıyız modlar arasında geçiş yapabilmek için

• Ya arkadaşlar bir arkadaşım bu karttan aldı dolby digital live açıkken entertainment mode' da bası arttırdığınızda z5500 lerden cızırtı gelmeye başlıyor bu nasıl iştir. Z5500 de problem yok çünkü bu auzenle başladı bu driver'larda mı sorun var yada bu nasıl kart böyle?
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun da. sanırım xp de kullanıyorsunuz. vistada deneme imkanınız var mı ? gördüğüm kadarıyla chip creative den yine.vistada x-fi ler ne durumda bilmiyorum ama audigy zs driver yönünden vistada yerlerde geziniyor. mp-3 de bile 5.1 i üçüncü yazılımlarla alıyoruz.bu kartın durumu nedir vistada tam olarak kullanılabiliyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 8 Şubat 2008; 10:23:44 >
  • quote:

quote:

quote:

silah seslerinden pek memnun kalmadım eax açıktı galiba ondan bana game mod un ideal ayarlarını yazarmısınız birde masaüstüne kısayol falan atamazmıyız modlar arasında geçiş yapabilmek için

Saatin hemen yanında "Volume Panel" ikonu var. Sağ tıkladığında oradan modlar arası geçiş ve diğer ayarlar için etkinleştirme yapılabiliyor

• Modlar arası kolay geçiş yapmanız için size x-fi mode changerı öneririm

http://www.freewebs.com/spectra9/xfmc.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 8 Şubat 2008; 13:18:17 >
  • quote:

Saatin hemen yanında "Volume Panel" ikonu var. Sağ tıkladığında oradan modlar arası geçiş ve diğer ayarlar için etkinleştirme yapılabiliyor

bende çıkmadı sanırım şuan işteyim bakamıyorum kesin varmıdır ?
  • quote:

quote:

Hmm... CD'den yüklediyseniz olmayabilir. En son sürücüyle DD Live desteği de geliyor, yüklemekte fayda var

http://www.auzentech.com/site/download/updates.php

•  ##  AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI  ##

Arkadaşlar burada hangi seçeneği seçmeliyim ?

Belki çok soru soruyorum ama arkadaşlar bu SVM ne işe yarar etkinleştirmelimiyim ?

##  AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI  ##

##  AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI  ##

• SVM sesteki ani yükselişleri engellemeye yarıyor. DD'daki night mode gibi...

CMSS altındaki Stereo Xpand ise surround etkisi yaratıyor. Film izlerken ya da oyun oynarken yani multi-ch kaynaklarda her kanaldan ses gelmesi için bu modda kalması gerekiyor (bildiğim kadarıyla böyle)
    Stereo Surround ise stereo sesi tüm sete stereo olarak dağıtıyor. Yani müzik dinlerken sol ön ve sol arkadan aynı ses, sağ ön ve sağ arkadan aynı ses geliyor. Ayrıca center hoparlör de aktifleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Şubat 2008; 14:12:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Hmm... CD'den yüklediyseniz olmayabilir. En son sürücüyle DD Live desteği de geliyor, yüklemekte fayda var

http://www.auzentech.com/site/download/updates.php

bende bunu soracaktım teşekkürler
    yeni bir sürücününde gelmesi muhtemel galiba sitede öyle bir açıklama vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 8 Şubat 2008; 14:24:28 >

• SVM özelliği farklı seviyelerde kayıt edilmiş MP3'ler arasındaki ses seviyesini otomatik olarak ayarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

SVM özelliği farklı seviyelerde kayıt edilmiş MP3'ler arasındaki ses seviyesini otomatik olarak ayarlar.

Yanlışınız var, bunu test ederek anlayabilirsiniz Görevi normalizerdan daha farklı. Parça içindeki peakleri azaltıyor, yani ani çıkışları engelliyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

SVM özelliği farklı seviyelerde kayıt edilmiş MP3'ler arasındaki ses seviyesini otomatik olarak ayarlar.

Yanlışınız var, bunu test ederek anlayabilirsiniz Görevi normalizerdan daha farklı. Parça içindeki peakleri azaltıyor, yani ani çıkışları engelliyor

Creative nin sitesindeki ifadeyi ve linki aşğıya veriyorum

''Smart Volume Management eliminates the inherent problem of varying volumes between songs by adjusting the volume automatically for you. Just turn this feature on and you won't ever have to scramble for that remote control or volume knob when the next song suddenly blast through your speakers''

http://www.soundblaster.com/products/x-fi/software/introduction/

• Kendimi yanlış ifade ettim sanırım Normalizerdan farklı olarak sadece parça arası değil parça içinde de aynı şeyi yapıyor. Normalizerda ise kısık ve yüksek sesli parçaların seslerini eşitleriz sadece, şarkı içinde değişim olmaz haksız mıyım?
  • quote:

Kendimi yanlış ifade ettim sanırım Normalizerdan farklı olarak sadece parça arası değil parça içinde de aynı şeyi yapıyor. Normalizerda ise kısık ve yüksek sesli parçaların seslerini eşitleriz sadece, şarkı içinde değişim olmaz haksız mıyım?

Evet pek haksız sayılmazsın.Fonksiyonları birbirine çok yakın.
  • Arkadaşlar, bendeki zs yi satıp bundan almaya gerek var mı? sonuçta 300ytl ona değer mi?

sistemim logitech z5400
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.