Merhaba arkadaşlar Yamaha rxv361 av receiver ve pure acoustics qx900 hoparlör seti aldım. Sisteme bağlantıların yapılması konusunda bilgisizim. Hangi kabloları alacam ve nasıl bağlayacam lütfen yardım edermisiniz. Kabloları açık açık yazarsanız sevinirim. Çünkü teknik bilgim bu konuda pek yoktur. Sistemi lcd tvye ve digitürke bağlayacam. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim.
öncelikle sistemin hayırlı olsun bende aynısını kullanıyorum
tv.nin ve uydu alıcının markası ve modeli (hatta bağlantıların bir resmi) olursa daha fazla yardım alabilirsin dvd oynatıcı varsa onuda belirtmelisin
rxv361 ile qx900 arasındaki hop. bağlantılarına ben front ve center için 2x2,5 bandridge , surround hop.lar için 2x0,75 kullandım, bence yeterli ama daha kalite şeyler olsun istersen daha kalın veya daha kaliteli markalarda var tabiki ama biraz pahalı
sub. kullanıyormusun, ne aldın, onun hakkında da bilgi verirsen yardımcı olabiliriz
güle güle kullan
arkadaşlar hayırlı olsun,bu qx900ler nasıl malzemeleri kaliteli mi nasıl ses veriyorlar çok mu yer kaplıyorlar?bir de farkettiyseniz pure acoustics ile us blaster diye bir markanın ürünleri birebir aynı.
quote:
Orjinalden alıntı: snoopdogg
arkadaşlar hayırlı olsun,bu qx900ler nasıl malzemeleri kaliteli mi nasıl ses veriyorlar çok mu yer kaplıyorlar?bir de farkettiyseniz pure acoustics ile us blaster diye bir markanın ürünleri birebir aynı.
teşekkür ederim şimdi şöyle bir baktım us blaster için sadece g.gidiyorda bişey buldum hakikaten benziyor ama çok pahalı demişler onun haricinde birşey bulamadım
pure acoustics için daha önce açılmış konular vardı forumda şimdi aceleden bulamadım bir aratırsan belki bulursun orada daha teferruatlı yorumlar var
özetle ben memnunum şu an nerede kaça bilmiyorum ama bu fiyat aralığında bütçesi olan herkese tavsiye ederim daha kalite birşey arayanlarada bütçelerini en az 3-4 kat artırmaları halinde daha iyi şeyler bulacaklarını söylüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme