Şimdi Ara

AV Receiver ve hoparlör kablolama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Yamaha rxv361 av receiver ve pure acoustics qx900 hoparlör seti aldım. Sisteme bağlantıların yapılması konusunda bilgisizim. Hangi kabloları alacam ve nasıl bağlayacam lütfen yardım edermisiniz. Kabloları açık açık yazarsanız sevinirim. Çünkü teknik bilgim bu konuda pek yoktur. Sistemi lcd tvye ve digitürke bağlayacam. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkür ederim.

• öncelikle sistemin hayırlı olsun
    bende aynısını kullanıyorum

tv.nin ve uydu alıcının markası ve modeli (hatta bağlantıların bir resmi) olursa daha fazla yardım alabilirsin
    dvd oynatıcı varsa onuda belirtmelisin

rxv361 ile qx900 arasındaki hop. bağlantılarına ben front ve center için 2x2,5 bandridge , surround hop.lar için 2x0,75 kullandım, bence yeterli ama daha kalite şeyler olsun istersen daha kalın veya daha kaliteli markalarda var tabiki ama biraz pahalı

sub. kullanıyormusun, ne aldın, onun hakkında da bilgi verirsen yardımcı olabiliriz

güle güle kullan

• arkadaşlar hayırlı olsun,bu qx900ler nasıl malzemeleri kaliteli mi nasıl ses veriyorlar çok mu yer kaplıyorlar?bir de farkettiyseniz pure acoustics ile us blaster diye bir markanın ürünleri birebir aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

arkadaşlar hayırlı olsun,bu qx900ler nasıl malzemeleri kaliteli mi nasıl ses veriyorlar çok mu yer kaplıyorlar?bir de farkettiyseniz pure acoustics ile us blaster diye bir markanın ürünleri birebir aynı.

teşekkür ederim
    şimdi şöyle bir baktım us blaster için sadece g.gidiyorda bişey buldum hakikaten benziyor ama çok pahalı demişler
    onun haricinde birşey bulamadım

pure acoustics için daha önce açılmış konular vardı forumda
    şimdi aceleden bulamadım bir aratırsan belki bulursun
    orada daha teferruatlı yorumlar var

özetle ben memnunum
    şu an nerede kaça bilmiyorum ama bu fiyat aralığında bütçesi olan herkese tavsiye ederim
    daha kalite birşey arayanlarada bütçelerini en az 3-4 kat artırmaları halinde daha iyi şeyler bulacaklarını söylüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.