Şimdi Ara

AV-TEST 2012 TESTLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben daha çok av-comparatives testleriyle ilgileniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

eyywallah dostum

ben daha çok av-comparatives testleriyle ilgileniyorum

av-comparatives sonuçlarının bundan fazla bir farkı yokki...
    sonuçta kime inanacağınız sizi bağlar... zorlama yok
    ancak şunu bilinki av-comparatives testlerini yapan öğrenciler av-test yanında laf yermdeyse amatör kalırlar...

testi yapanların kim olduklarını mesleklerini ve tecrübelerini de iyi araştırın.... yoksa türk forumlarında da bu işe dün ilgi gösterip bugün test yaptım diye ortaya çıkan da çok var... testin kendinden çok kimin yaptığı ve test metodolojisi çok önemlidir.....

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

checkpoint zonealarm ın performansının iyi çıkmasındaki en önemli neden kullandığı antivirüsün KASPERSKY olmasıdır... zaten firewalları iyidir daha da iyi olduğu yazılıyor....... ayrıca antispyware lerini kendileri geliştirip üzerinde çok durulduğu ve iyi bir iş çıkarıldığını okumuştum... peformans ve yanlış uyarı gibi önemli konularda da kaspersky dan bile iyi sonuçlar almışlar.... hemde böyle güçlü programlara bedavaya sahip olma imkanı tanımışlar... helal olsun demek lazım

Çok güzel anlatmışsınız elinize(ağzınıza) sağlık

"checkpoint zonealarm ın performansının iyi çıkmasındaki en önemli neden kullandığı antivirüsün KASPERSKY olmasıdır" bu bilgiyi yeni öğrendim.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 2 Kasım 2012; 12:20:30 >

• ZoneAlarm 'ın kendi forumunda çok ciddi bir iddia ortaya atıldı. Bir kullanıcı "ZoneAlarm sadece Kaspersky alt yapısıını kullanmıyor." demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

ZoneAlarm 'ın kendi forumunda çok ciddi bir iddia ortaya atıldı. Bir kullanıcı "ZoneAlarm sadece Kaspersky alt yapısıını kullanmıyor." demiş.

link verirmisin???
  • 4 senedir Avira kullanıyorum hiç şaşmadım kendisinden. Yenilik getirme konusunda (Windows 8'e uyumluluk, 2013 versiyonlarına Türkçe dil desteği vs) biraz ağır çalışsalar da, Avira'yı sever ve güvenirim. AV-Comparatives testlerinde ilk 3'tedir sürekli. Açıkçası AV-Test sitesinin de ismini duymuştum ama hiç bakmamıştım. Ama görünüşe göre Avira AV-Test'e göre de gayet iyi durumda.

G-Data'da şu an en iyi antivirüslerden biridir. Fakat o da; Avast ve Bitdefender motorlarını kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 24 Kasım 2012; 15:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

4 senedir Avira kullanıyorum hiç şaşmadım kendisinden. Yenilik getirme konusunda (Windows 8'e uyumluluk, 2013 versiyonlarına Türkçe dil desteği vs) biraz ağır çalışsalar da, Avira'yı sever ve güvenirim. AV-Comparatives testlerinde ilk 3'tedir sürekli. Açıkçası AV-Test sitesinin de ismini duymuştum ama hiç bakmamıştım. Ama görünüşe göre Avira AV-Test'e göre de gayet iyi durumda.

G-Data'da şu an en iyi antivirüslerden biridir. Fakat o da; Avast ve Bitdefender motorlarını kullanır.

AV-Comparatives AV-Test'in yanında amatör kalır..... AV-Test hem daha eski hem daha profesyonel bir organizasyondur..... AV-Test çok çok çok daha güvenilirdir....

ben de eski avira kullanıcısıyım, avira da durum pek iyi değil aslında....... siz testi yanlış değerlendirdiniz sanırım.... avira teste katılan antivirüs yazılımlarının ortalamasının altında kalıyor... yani iyi değil tam tersine vasat altı... daha dikkatli incelerseniz durumu anlayacaksınız....

• quote:

quote:

4 senedir Avira kullanıyorum hiç şaşmadım kendisinden. Yenilik getirme konusunda (Windows 8'e uyumluluk, 2013 versiyonlarına Türkçe dil desteği vs) biraz ağır çalışsalar da, Avira'yı sever ve güvenirim. AV-Comparatives testlerinde ilk 3'tedir sürekli. Açıkçası AV-Test sitesinin de ismini duymuştum ama hiç bakmamıştım. Ama görünüşe göre Avira AV-Test'e göre de gayet iyi durumda.

AV-Comparatives AV-Test'in yanında amatör kalır..... AV-Test hem daha eski hem daha profesyonel bir organizasyondur..... AV-Test çok çok çok daha güvenilirdir....

ben de eski avira kullanıcısıyım, avira da durum pek iyi değil aslında....... siz testi yanlış değerlendirdiniz sanırım.... avira teste katılan antivirüs yazılımlarının ortalamasının altında kalıyor... yani iyi değil tam tersine vasat altı... daha dikkatli incelerseniz durumu anlayacaksınız....

Avira ilk 3te ve Advanced+ aliyor % 95 Av-Comparatives te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

quote:

Avira ilk 3te ve Advanced+ aliyor % 95 Av-Comparatives te.

anlamak için yazdıklarımı bir kere daha okuyun...

• Konuyu birazcık hortlatacağım ama 2013 test sonuçları yapıldı mı, var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Konuyu birazcık hortlatacağım ama 2013 test sonuçları yapıldı mı, var mı?

evethttp://www.av-test.org/ da yayınlandı hatta

windows 7 için 2 test ve windows 8 için ilk test yapıldı... başka testlerde olabilir yakın zaman içinde...

windows 8 için
    http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-8/janfeb-2013/

windows 7için
    http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/julaug-2013/

windows 7 için son testte koruma (protection) ağırlıklı sıralama....
    mse resmen dökülmüş.... (microsoft security essentials)
     AV-TEST 2012 TESTLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Eylül 2013; 0:40:38 >

• quote:

quote:

Konuyu birazcık hortlatacağım ama 2013 test sonuçları yapıldı mı, var mı?

evethttp://www.av-test.org/ da yayınlandı hatta

windows 7 için 2 test ve windows 8 için ilk test yapıldı... başka testlerde olabilir yakın zaman içinde...

windows 8 için
    http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-8/janfeb-2013/

windows 7için
    http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/julaug-2013/

windows 7 için son testte koruma (protection) ağırlıklı sıralama....
    mse resmen dökülmüş.... (microsoft security essentials)
     AV-TEST 2012 TESTLERİ

Testler için teşekkürler.

Umarım yakında bundan daha farklı testler yapılır.

Bu test 2012 den farklı gibi.

2012 deki daha fazla bilgi sunuyordu ama 2013 testinde 3 tane bilgi içeriyor.
    Koruma, performans, kullanılabilirlik(bunu pek anlamadım ya)

2. bir nokta da Zone alarm çok gerilerde, Comodo önlerde.

3. MSE tamam burada yoklarda ama kullanıcılara göre öyle değil diye duydum. Ayrıca MSE nin bu zamana kadar kötü bir şeyini duymadım. Yani MSE li bilgisayarların saldırlara açık hedef olduklarını veya iyi korunmadıklarını ya da bunun gibi bir şeyini duymadım(varsa da ben bilmiyorum)

Bu test güverlilik açısından bana göre yeterli değil.

• quote:

Bu test güverlilik açısından bana göre yeterli değil.

kime güveneceğinizi elbette kendiniz belirlersiniz ama genelleme yapmayın diye öneririm... çünkü bu site en güvenirlir antivirüs test sitesidir...
  • AVG :)
  • 2 yıl Norton Internet Security kullandım (2011 ve 2012) koruması çok iyiydi performansa etkisini hiç hissetmedim (ortalamanın biraz üstü bilgisayarım var).
    Değişiklik için şu anda ESET Smart Security 6 deneme sürümünü kullanıyorum ve test sonuçlarını gördükten sonra satın almaktan vazgeçtim, bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim.
    Kaspersky veya BitDefender'dan birisini alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: '2TekerCi'

2 yıl Norton Internet Security kullandım (2011 ve 2012) koruması çok iyiydi performansa etkisini hiç hissetmedim (ortalamanın biraz üstü bilgisayarım var).
    Değişiklik için şu anda ESET Smart Security 6 deneme sürümünü kullanıyorum ve test sonuçlarını gördükten sonra satın almaktan vazgeçtim, bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim.
    Kaspersky veya BitDefender'dan birisini alacağım.

yine norton IS e dönün derim.... çünkü kaspersky acaip kasmaya devam ediyor, (kasanpersky ) bitdefender da çok hafif sayılmaz idare eder kullanılabilir ama kullanıcı arayüzü keyifsiz....
    ben çoğunu bir kaç makinada test ettim... en hafif makinaya en az yükü olan ve kullanımı en keyifli olan norton du

• hocam konu hortlayacak ama kararsız kaldım 2014 sürümü olarak en iyi hangisi hangisini önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

hocam konu hortlayacak ama kararsız kaldım 2014 sürümü olarak en iyi hangisi hangisini önerirsiniz

uzun zamandır ve değişik birçok test ve inceleme merkezince en iyi antivirüs olarak bitdefender seçiliyor.....

bedava olan sürümü de çok beğeniliyor.
    http://www.bitdefender.com/solutions/free.html
    http://download.bitdefender.com/npd/free/Antivirus_Free_Edition.exe

bedava olanı deneyip beğenirseniz paralı olana geçebilirsiniz ya da bedava ile yolunuza devam edersiniz.... ikiside aynı güvenliği sağlıyor sadece bedava olan çok basit bir menüye sahip kurcalayacağınız birşey yok... çoğu insan ilginçtir bu halini sevmiş.... "birşey ayarlamam gerekmiyor arka planda işini sessiz sedasız yapıyor hemde ücretli olan kadar güvenli" deniliyor....

bir diğer alternatif ise şu an 9 AYLIK promosyonu olan bitdefender internet security 2015 sürümünü indirip 9 ay denemek.... artık herhalde 9 ay denenmez onun adına bayağı bayağı kullanmak denir :)
    http://www.bitdefender.com/media/html/softpedia-2015/
    promosyon // kampanya 20 temmuza kadar geçerli.... koşan kapar....

AV-TEST 2012 TESTLERİ

antivirüs konusunda çok başarılı olan bitdefender firewall konusunda o kadar başarılı değil.... bunu ifade etmem lazım....bitdefender internet security 2015 i sürüm yayınlandığı ilk günden beri kullanıyorum... 2014 sürümüne göre bilgisayar ve internette dolaşım performansına olumsuz etkisi çok net olarak azalmış ancak antivirüs dışındaki firewall ve atak önleme gibi güvenlik bölümlerinde ""BANA GÖRE"" sorunlar var.... birde sizler deneyin belki memnun kalırsınız.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

hocam konu hortlayacak ama kararsız kaldım 2014 sürümü olarak en iyi hangisi hangisini önerirsiniz

uzun zamandır ve değişik birçok test ve inceleme merkezince en iyi antivirüs olarak bitdefender seçiliyor.....

bedava olan sürümü de çok beğeniliyor.
    http://www.bitdefender.com/solutions/free.html
    http://download.bitdefender.com/npd/free/Antivirus_Free_Edition.exe

bedava olanı deneyip beğenirseniz paralı olana geçebilirsiniz ya da bedava ile yolunuza devam edersiniz.... ikiside aynı güvenliği sağlıyor sadece bedava olan çok basit bir menüye sahip kurcalayacağınız birşey yok... çoğu insan ilginçtir bu halini sevmiş.... "birşey ayarlamam gerekmiyor arka planda işini sessiz sedasız yapıyor hemde ücretli olan kadar güvenli" deniliyor....

bir diğer alternatif ise şu an 9 AYLIK promosyonu olan bitdefender internet security 2015 sürümünü indirip 9 ay denemek.... artık herhalde 9 ay denenmez onun adına bayağı bayağı kullanmak denir :)
    http://www.bitdefender.com/media/html/softpedia-2015/
    promosyon // kampanya 20 temmuza kadar geçerli.... koşan kapar....

AV-TEST 2012 TESTLERİ

antivirüs konusunda çok başarılı olan bitdefender firewall konusunda o kadar başarılı değil.... bunu ifade etmem lazım....bitdefender internet security 2015 i sürüm yayınlandığı ilk günden beri kullanıyorum... 2014 sürümüne göre bilgisayar ve internette dolaşım performansına olumsuz etkisi çok net olarak azalmış ancak antivirüs dışındaki firewall ve atak önleme gibi güvenlik bölümlerinde ""BANA GÖRE"" sorunlar var.... birde sizler deneyin belki memnun kalırsınız.....

hocam çok saolun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.