Bildirim
avansas 150 alışverişe 30 tl indirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
TEBRIKLER 30 TL HEDIYE KAZANDINIZ! Avansas.com'da KDV haric 150 TL ve uzeri alisverisinizde bugun 23:59'a kadar gecerli 30 TL Hediye Kodunuz: AV69KKK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana gelen kod:
AVQ5389 İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR KULLANSIN -
TEBRIKLER 30 TL HEDIYE KAZANDINIZ! Avansas.com'da KDV haric 150 TL ve uzeri alisverisinizde bugun 23:59'a kadar gecerli 30 TL Hediye Kodunuz: AVG1X4S
Buyrun ihtiyaci olan kullansin
TEBRIKLER 30 TL HEDIYE KAZANDINIZ! Avansas.com'da KDV haric 150 TL ve uzeri alisverisinizde bugun 23:59'a kadar gecerli 30 TL Hediye Kodunuz: AVKV2DK
TEBRIKLER 30 TL HEDIYE KAZANDINIZ! Avansas.com'da KDV haric 150 TL ve uzeri alisverisinizde bugun 23:59'a kadar gecerli 30 TL Hediye Kodunuz: AVPH9BF
http://www.avansas.com/sony-hd-e1s-usb-3-0-tasinabilir-disk-1tb-2-5-gumus.html
1 tb usb 3.0 135 TL ye geliyor şahsen ben 2. el wd yi 140 dan satışa koymuştum. -
ihtiyacı olan kullansın : AVHYO91 -
çeki kullansan bile 13,90 lık filiz çay 14.90 a geliyor -
avansas hala EKİM 2013 ün acısını çıkarmaya çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Ocak 2015; 16:45:41 > -
Kod alipta kullanmayan varsa pm gonderirirebilir misiniz
sadece 28 ocakta geçerli yazıyor birinci mesajda. yani kod olsa bile çalışmaz -
Finansbankin sitesinde 30 ocaka kadar kod alınıp 7 subata kadar kullanilabilir yazuyordu. Muhtemelen o tarihte kodu alipta kullnmayan yoktur.
ihtiyacı olan kullansın : AV2Z3W0
skt 6 feb - 150/30 -
arkadaşlar ben baktım alacak bişey bulamadım 30 indirimle bile pahalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X