Avansas 25 TL Üzeri Alışverişe 25 TL Hediye
-
-
Geçersiz promosyon kodu diyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üye girişi yapın hocam, düşüyor.
Evet geçersiz.
Bir şirket bir bireysel hesabım var ikisinde de kullandım. Bir hesaba mail gelmiş diğerine gelmemiş.
-
Üye girişi yapmadıysanız düşmez evet.
-
Üye girişi yaptım, kod geçersiz diyor. Kişiye özel belli ki
belli hesaplara özel bana da sms geldi. bende kargo 10 lira çıktı
su aldım o yüzden artmış kargo 3 paket 6 x1,5 lt pınar su ve bir adet eti kremalıyla 25 e tamamladım 9,90 ödedim.
ağır şeyleri de taşırız ama fazladan para alırız diyolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 19 Nisan 2021; 11:34:50 > -
-
Teşekkürler, ben de yararlandım fırsattan.
-
Teşekkür ederim, faydalandım.
-
Faydalandım teşekkürler.
Mail gelmeyenler olmuyor sanırım.
faydalandım çok sağol ilaç gibi geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kod hata veriyor olmuyor. Bitirmişsiniz.
Faydalandık teşekkürler.
-
güzel kampanya,teşekkürler
-
Bir hsbda kullanabildim mail gelen
Hiç alışveriş yapılmamış hsbda denedim olmadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
250 TL ve üstü yapacaklarına 25 TL yapmışlar.
6 paket makarna 1 kg küp şeker 10 lira
konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
mh yi aramak cidden çok iyi olmuş hocam artık olacağı varsa da olmaz. Aramışken kodu hatalı vermişsiniz düzeltin lütfen de deseydiniz. |
Paylaştığıma ben de pişman oldum. Keşke şöyle gözü tok, hakkıyla yetinmeyi bilen bir grup oluşturulsa da orada paylaşsak gördüklerimizi. |
VALLAHİ MÜKEMMEL AYAKTA ALKIŞLIYORUM SICAK FIRSAT GÖRSEM BU YÜZDEN PAYLAŞMIYORUM. PAYLAŞMAYACAĞIMDA. |
Kendileri 1-2 tane alayım yeter demiyor bin tane sipariş verip adamları uyandırıyor kod patlıyor. Sonra biz mh yi arayınca da vay efendim durumu çaktırdın. Az geliyor bunlara, yüz sipariş daha verecekti doyumsuzlar
|
Yönetim de buna çanak tutuyor. 100 mesaj altındakiler göremeyecek bu bölümü. Bunu yapması çok mu zor? (100 gelişi güzel verilmiştir.) |
Yönetimin tek kaygısı tık ve reklam gösterimi. |
firmalar da biraz uyansın artık, her cep telefonu ve tc numarasına sadece 1 hesap açılabilirse 100 hesapla indirimden faydalandım diyen aç gözlüler ile çek takas mafyası işsiz kalır. |
Umarım hiçbir firma bir daha böyle kampanyalar yapmaz artık.Gerçekten bazı insanların gözünü kan bürüyor böyle kampanyalarda.Nefret ediyorum böyle insanlardan
|
Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler. Gündüz yogunluktan yazamadım. Bir tane kod kullanarak sipariş geçtim. Sıcak fırsatlara 5 yıl üye en az 50 mesaj şartı gelmeli bence. Böylece bir nebze olsun bu tarz tartışmalar daha az olur
|
Benzer içerikler
- 5 kg şeker - a101
- dalan 4"lü sabun a101
- bim dijitsu televizyon yorumları
- vodafone premium nedir
- çaykur çaycı kaliteli mı
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X