Şimdi Ara

Avansas 25 TL Üzeri Alışverişe 25 TL Hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
8
Favori
23.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım hiçbir firma bir daha böyle kampanyalar yapmaz artık.Gerçekten bazı insanların gözünü kan bürüyor böyle kampanyalarda.Nefret ediyorum böyle insanlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 19 Nisan 2021; 16:44:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendileri 1-2 tane alayım yeter demiyor bin tane sipariş verip adamları uyandırıyor kod patlıyor. Sonra biz mh yi arayınca da vay efendim durumu çaktırdın. Az geliyor bunlara, yüz sipariş daha verecekti doyumsuzlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiggo3 -- 19 Nisan 2021; 16:46:19 >
  • Paylaştığıma ben de pişman oldum. Keşke şöyle gözü tok, hakkıyla yetinmeyi bilen bir grup oluşturulsa da orada paylaşsak gördüklerimizi.

• Yönetim de buna çanak tutuyor. 100 mesaj altındakiler göremeyecek bu bölümü. Bunu yapması çok mu zor? (100 gelişi güzel verilmiştir.)

• firmalar da biraz uyansın artık, her cep telefonu ve tc numarasına sadece 1 hesap açılabilirse 100 hesapla indirimden faydalandım diyen aç gözlüler ile çek takas mafyası işsiz kalır.

• kişisel kod olsun böyle kodun patlaması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyelere olmuyordu ki avansasta çoklu hesap olanda ne biliyim.

• bunların antalya deposu mu var? dağıtıma çıktı diyor bugün verdiğim sipariş, bu ne hız  kendi kargoları da varmış heralde

• Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler. Gündüz yogunluktan yazamadım. Bir tane kod kullanarak sipariş geçtim. Sıcak fırsatlara 5 yıl üye en az 50 mesaj şartı gelmeli bence. Böylece bir nebze olsun bu tarz tartışmalar daha az olur

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Yönetim de buna çanak tutuyor. 100 mesaj altındakiler göremeyecek bu bölümü. Bunu yapması çok mu zor? (100 gelişi güzel verilmiştir.)

Yönetimin tek kaygısı tık ve reklam gösterimi.  

• Gündüz başka şeylerle uğraşırken konuya denk gelmiştim, 25 TL alışverişten sonra 25 TL hediye çeki falan veriyor sandım. Jeton yeni düştü. xD

• konu kilit ölmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Yönetim de buna çanak tutuyor. 100 mesaj altındakiler göremeyecek bu bölümü. Bunu yapması çok mu zor? (100 gelişi güzel verilmiştir.)

mesaj sayısı olayı saçma hocam ben sıcak fırsatlar harici pek bakmıyorum bu nedenle mesaj sayım artmıyor.xxx mesaj sayısı dersek mesaj sayısı artsın diye saçma sapan yorum yapanlar-boş boş yazanlar olur.

• 2. Alışverişte geçerli yeni üye olanlar babayı aldı maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Madik1903

2. Alışverişte geçerli yeni üye olanlar babayı aldı maalesef

1 alışveriş yapılmış hesabımda denememe rağmen geçmiyor.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Dün akşam kod aktifti kota dolmuştur muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Madik1903

Dün akşam kod aktifti kota dolmuştur muhtemelen

Kotayı dün sormuştum özellikle bir kota olmadığını belirtmişlerdi.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Kod patlamıştır o zaman. Benim de 2018 den kalma 1 siparişim varmış. Mail, sms de geldi kodu kullandım. 2018 deki siparişim de 1TL 50’li karton bardakmış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.