Sürekli oyalıyorlar hocam ben 3 gündür çözdüremedim boşuna kendinizi yormuş olursunuz. O ona aktarıyor sonra diğerinden cevap gelmiyor falan :) |
Avansas 25 TL Üzeri Alışverişe 25 TL Hediye (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Valla yazdık bakalım ne diyecekler. Kullanan nasıl kullanabiliyor anlamış değilim açıkcası :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Usta-74Dün sipariş geçtim.Bugün öğlen geldi.
bu zamana kadar gün altadığını bilmem.Belki üründe sorun vardır
sanmam benim gibi 25 lik çek kullanıp aynı durumda olanlar var üstteki mesajlarda. belli ki 25 lik çek le ilgili bi sıkıntıları var
-
Böyle berbat bir firma görmedim ilk defa sipariş verdim sayfada teslim edildi yazıyor ne gelen var ne giden.Aradığımda kargo kendi aracıyla dagıtıyor diyor kargo no veremiyor çozüm bulamıyor kargo nerde kimde hiçbirşey belli değil.
-
Bana da aynı cevabı vermişlerdi üstelik özel fiyatlı vb ürün yoktu, biraz üsteleyince kodu kullandırdılar üstelik özel fiyatlı ürün aldım 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hahahahh helal olsun ilgili birime aktardılar beni de bakalım 🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben salı günü teslim edilecek sipariş için çarşamba günü aradım neden gelmedi diye. müşteri temsilcisi bir şey de diyemedi sadece size dönüş yapılacak dedi. halen ne sipariş geldi ne de dönüş yapan oldu. bir daha da aramam 25 lira da onların olsun sipariş için ödediğim kargo ücreti de. amazon bazı siparişlerde ürün sizde kalsın deyip ücreti iade ediyor bunlar ise dağıttıkları 25 kuruş hediye çekini nasıl geri alırım diye kırk takla atıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerdemben salı günü teslim edilecek sipariş için çarşamba günü aradım neden gelmedi diye. müşteri temsilcisi bir şey de diyemedi sadece size dönüş yapılacak dedi. halen ne sipariş geldi ne de dönüş yapan oldu. bir daha da aramam 25 lira da onların olsun sipariş için ödediğim kargo ücreti de. amazon bazı siparişlerde ürün sizde kalsın deyip ücreti iade ediyor bunlar ise dağıttıkları 25 kuruş hediye çekini nasıl geri alırım diye kırk takla atıyor.
hakkaten ya. 3 tane su aldım 10 lira ödedim. 3,5 liraya geldi tanesi. zaten 7 lira heryerde amma caz yaptılar 3 tane su için ya
-
benim suları yurtiçi kargoya vermişler sabah kargocu getirdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerdembenim suları yurtiçi kargoya vermişler sabah kargocu getirdi.
hangi şehirdeydiniz hocam
-
istanbul
-
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerdemistanbul
çok ilginç. normalde ankara istanbul kendi arabalarıyla dağıtıyorlar. bu artada benim hala hazırlanıyor görünüyor sitede. sizde sitede nasıl görünüyor acaba
-
bende de halen hazırlanıyor şeklinde. yukarıda da yazdığım gibi geçen gün aramıştım onun üzerine bu şekilde aksiyon aldılar sanırım.
-
ya yetişemiyorlar ya da maliyet kurtarmadı. yurtiçi ile gelince şaşırdım ben de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerdembende de halen hazırlanıyor şeklinde. yukarıda da yazdığım gibi geçen gün aramıştım onun üzerine bu şekilde aksiyon aldılar sanırım.
o zaman bizim de her an yurytiçi kargo gelebilir bu durumda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X