Şimdi Ara

Avansas 25 TL Üzeri Alışverişe 25 TL Hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
8
Favori
23.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Kod patlamıştır o zaman. Benim de 2018 den kalma 1 siparişim varmış. Mail, sms de geldi kodu kullandım. 2018 deki siparişim de 1TL 50’li karton bardakmış

Bende de 1 TL'ye Domestos varmış :D

• Dün " Bu kupon daha önce kullanılmıştır. " bu şekilde uyarı veriyordu. Bugün tekrar denedim kullanabildim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gözü açlar yüzünden kullanamamıştık. Kod patladıktan sonra Mh yi aradım diye de bana laf söylemeye kalkmıştı birkaçı.
    * DUYURU
    Mh ile görüşme sonuç verdi. Dün çoklu kullanım yapanları tespit ettikleri için kod iptal edilmiş. Dün kullanamayanlara tekrar tanımladık dediler. Ben faydalandım, paylaşan dosta teşekkürler. Dün kullanamayan arkadaşlar tekrar denesinler, olmazsa da kayıt açtırsınlar yardımcı oluyorlar..

• 2.. alışverişe mi acaba ?

• bende düşmüyor yine

• "Geçersiz bir promosyon kodu girdiniz. Lütfen tekrar deneyiniz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Nisan 2021; 19:56:36 >
  • kod iptal olmuş sanırım olmadı bende de

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Evet 2. Alışverişe

• Pazartesi günü sipariş verdim ayın 20sinde teslim edildi yazıyor ama bana paket fln gelmedi  

Siparişi gelen var mı?

• Benim ilk ve ikinci siparişim geldi, ikinci siparişim biri ile karışmış akşam değiştirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Pazartesi günü sipariş verdim ayın 20sinde teslim edildi yazıyor ama bana paket fln gelmedi  

Siparişi gelen var mı?

benim de . su almıştım kargo da değil normal arabalarıyla teslim .dün teslim diyordu. şu an hala hazırlanıyor diyor. suları kaybağından dolduruyorlar heralde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 21 Nisan 2021; 14:36:21 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

aynı durumdayız.

• Su almıştım, bir tanesi eksik geldi tamamı teslim edildi yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

Su almıştım, bir tanesi eksik geldi tamamı teslim edildi yazıyor

O da bir şey mi benimki yanlış adresten dolayı teslim edilememiş ona rağmen teslim edildi yazılmıştı  

Bu şekilde yazılıyor her türlü hocam. Teslim edilen ürünlere basın orada görülecektir teslimat formu.

MHyi kargo takip numarası verin diye aradım ama dağıtımı kendi arabalarımızla yapıyoruz dedi.Bugün saat 18e kadar gelmezse tekrar arayın dediler.Paket gelene kadar arayacağız herhalde  

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

MHyi kargo takip numarası verin diye aradım ama dağıtımı kendi arabalarımızla yapıyoruz dedi.Bugün saat 18e kadar gelmezse tekrar arayın dediler.Paket gelene kadar arayacağız herhalde  

yok hocam biş igeldiği gittiği yok. hala hazırlanıyor diyor. bunlar göndermeyecek galiba

• Sizde mi anormallik var.Ne zaman sipariş geçsem ertesi gün eliyor.

Firma iyi alaka 10 numara bozulmazlar umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Usta-74

Sizde mi anormallik var.Ne zaman sipariş geçsem ertesi gün eliyor.

Firma iyi alaka 10 numara bozulmazlar umarım

25 lik çek kullandık diye galiba. pazartesi sabah verdim siparişi hala hazırlanıyor diyor salı tedslimdi güya

Dün sipariş geçtim.Bugün öğlen geldi.

bu zamana kadar gün altadığını bilmem.Belki üründe sorun vardır

• tiggo3 T kullanıcısına yanıt

sizden feyz alarak desteğe mail attım,

"Merhaba Kerem Bey,

Sepetiniz de indirimli ürün, hediye ürün ya da özel fiyatlı ürün var ise kod geçersiz olmaktadır.

İşyerinin Alışveriş Yeri Avansas’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Avansas Müşteri Hizmetleri" cevabını aldım.

Sepetimde özel fiyatlı veya hediye ürün de yoktu. bir su bir de çikolata. Tekrar yazdım kendilerine bakalım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.