Şimdi Ara

Avansas 25 TL Üzeri Alışverişe 25 TL Hediye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
8
Favori
23.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aradım. benim siparişi iptal etmişler aynı gün. mailime cevap da vermemişlerdi. iptal olduğuna dair bir bilgi de vermemişlerdi. 25 lik çeki kullandık ya. zaten bişi aldığım yoktu bundan sonra da işim olmaz avansasla falan. amazon bu tarz firmaları silip süpürecek. nerdeyse herşeyi amazondan alıyorum telefonda tut zeytine kadar.

bu arada iade ettiklerini söyledi ama 1 hafta geçti bugün itibarıyla iade de görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 26 Nisan 2021; 9:35:28 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Hocam. Avansas şimdi bana özel kod oluşturup verdi. Ve kuponu kullandım. Tekrardan verdiğiniz fikir için teşekkür ederim :)

• krmbzkurt kullanıcısına yanıt
    Yanlış etiket olmuş ama galiba bana dediniz üstüme aldım :) Rica ederim hocam güle güle kullanın. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tiggo3 T kullanıcısına yanıt

Evet yanlış olmuş kusura bakmayın da ulaşması gereken kişi bana ulaştı özelden. Teşekkür ederim :)

• Benim siparişim de iptal edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 26 Nisan 2021; 15:2:8 >
  • sizin iyi iptal edilmiş bende teslim edildi yazıyor...ne gelen var ne giden

• Benim siparişim hala hazırlanıyor yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -lightning-

Benim siparişim de iptal edilmiş.

Ne almıştınız hocam?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Atıştırmalık birkaç ürün vardı hocam. Ürünler halen stokta görünüyor.
  • 55 tl atttım sepete ancak geçersiz kod dedi : WBNISAN25

Mobilden mi almak lazım yoksa kampanya mı biti arkadaşlar ?

• O yüzden fırsatları kurduğumuz onlarca whatsapp grubunda paylaşıyoruz, burası yam yam gibi...

• Benim de siparişim teslim edildi oldu, normalde pazartesi gelecekti ama dün akşam saat 22:00 gibi geldi teslim oldu... Ama wbnisan25 kullandığım sipariş de salı teslimliydi o halen gelmedi. Bu gün gelir heralde. Sabah 05:41 de araca yüklendiğinin maili gelmiş bu gün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 28 Nisan 2021; 6:58:7 >
  • evet arkadaşlar benim de siparişim eksik geldi sandım. Eve geldi kapıdaki suları görmemiş annem kapıya bırakmış gitmişler. Allahtan fark ettik. Şuan sorunsuz geldi benim bütün ürünlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: krmbzkurt

Benim de siparişim teslim edildi oldu, normalde pazartesi gelecekti ama dün akşam saat 22:00 gibi geldi teslim oldu... Ama wbnisan25 kullandığım sipariş de salı teslimliydi o halen gelmedi. Bu gün gelir heralde. Sabah 05:41 de araca yüklendiğinin maili gelmiş bu gün :D

İyiymiş benim 25 lira kupon kullandığım siparişi iptal ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya kötü olmuş hocam... Bana da özel kupon verdiler yukarıda söylemiştim. O kupon ile aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 günlük konu ama benim iki hesaptan da siparişime işledi kod. bakalım.

• Sepetim 100 TL yi geçiyor 25 TL lik kod uyguladığımda sadece 10 TL indirim düşüyor sebebini bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: krmbzkurt

Hadi ya kötü olmuş hocam... Bana da özel kupon verdiler yukarıda söylemiştim. O kupon ile aldım.

Hayırlısı ne diyeyim bize nasip olmadi bu siparişler 😭

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.