Şimdi Ara

Kampanya bitmiş-Konu silinebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
9.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Faydalandım. 903'lük sepet 603'e geldi. Bazı temel ihtiyaç ürünlerinde haftasonuna özel fırsatlar da var hali hazırda piyasa fiyatının altında bunlardan bazıları da.

• Teşekkürler @Siyah Kan

Chrome'da çıkmadı. Opera'da çıktı banner.

• NV01200-7RFX-LT7C-Z77G

NV01200-8KFY-LTTK-LYFC

• Vermiyor artık sanırım denedim olmadı.

• Arkadaşlar kredi kartı ile dün öğlen alışveriş yaptığım halde panelde "Sipariş talebiniz alınmıştır, banka ödeme onayı bekleniyor." yazıyor. Para çekildiği halde neden böyle? Daha önce alışveriş yapan oldu mu?

• Bitti mi acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende de aynı şekilde. daha önce yaptığım alışverişlerde bu kadar bekliyo muydu hiç hatırlamıyorum ama değişik geldi bu kadar beklemesi.

• Daha önce avansas sitesine girilmemiş bir tarayıcı aç ya da tarayıcıdaki tüm çerezleri temizle.Temiz bir opera aç.Ana sayfada üstte ocak ayı fırsatları banner çıkıyor.Biraz bekle.Arkasından kupon alınan banner çıkıyor.Ben biraz önce aldım.

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt

Banner kendi mi değişecek, sayfa mı yenileyelim ? Opera'da bekliyorum öyle. Opera, edge, chrome olumsuz şu an için bende.

Edit: geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 15 Ocak 2023; 15:30:51 >
  • NV01200-K6FR-LTGF-ZFAC

• NV01200-KXFR-LTAL-AAPL

• 12 paket çaykur tiryaki çay ekledim, 932 tl yerine 632 tl ye geldi. 1 paket 52,50 TL den

• ihtiyacı olan kullansın.

NV01200-KFFR-LTYK-PKA6

• NV01200-KYFR-LTRK-PC8G

• kod çıkıyı mu, bulamadım paylaşmak isteyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eakbaba E kullanıcısına yanıt

CHROME da çıkmadı bende

edge ile açtım anında çıktı

hiç girmediğiniz tarayıcı ile girin çıkıyor

ben de işyeri için alışveriş yaptım

gayet güzel indirim oldu

paylaşan arkadaşa tşkler

• elektronik alınmıyor galiba

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt

Brave tarayıcıyı indirdim oradan çıktı teşekkür ederim alışverişi yaptım. Daha önce giriş yaptığım için diğer tarayıcılardan çıkmadı hatta gizli sekmesi ile denedim yine çıkmadı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.