Haber veren arkadaşa teşekkürler. Faydalandım. 903'lük sepet 603'e geldi. Bazı temel ihtiyaç ürünlerinde haftasonuna özel fırsatlar da var hali hazırda piyasa fiyatının altında bunlardan bazıları da. |
Kampanya bitmiş-Konu silinebilir (4. sayfa)
-
-
Teşekkürler @Siyah Kan
Chrome'da çıkmadı. Opera'da çıktı banner.
-
NV01200-7RFX-LT7C-Z77G
NV01200-8KFY-LTTK-LYFC
-
Vermiyor artık sanırım denedim olmadı.
-
Arkadaşlar kredi kartı ile dün öğlen alışveriş yaptığım halde panelde "Sipariş talebiniz alınmıştır, banka ödeme onayı bekleniyor." yazıyor. Para çekildiği halde neden böyle? Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
-
Bitti mi acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende de aynı şekilde. daha önce yaptığım alışverişlerde bu kadar bekliyo muydu hiç hatırlamıyorum ama değişik geldi bu kadar beklemesi.
-
Daha önce avansas sitesine girilmemiş bir tarayıcı aç ya da tarayıcıdaki tüm çerezleri temizle.Temiz bir opera aç.Ana sayfada üstte ocak ayı fırsatları banner çıkıyor.Biraz bekle.Arkasından kupon alınan banner çıkıyor.Ben biraz önce aldım.
-
Banner kendi mi değişecek, sayfa mı yenileyelim ? Opera'da bekliyorum öyle. Opera, edge, chrome olumsuz şu an için bende.
Edit: geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 15 Ocak 2023; 15:30:51 > -
NV01200-K6FR-LTGF-ZFAC
-
NV01200-KXFR-LTAL-AAPL
-
12 paket çaykur tiryaki çay ekledim, 932 tl yerine 632 tl ye geldi. 1 paket 52,50 TL den
-
ihtiyacı olan kullansın.
NV01200-KFFR-LTYK-PKA6
-
NV01200-KYFR-LTRK-PC8G
-
kod çıkıyı mu, bulamadım paylaşmak isteyen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CHROME da çıkmadı bende
edge ile açtım anında çıktı
hiç girmediğiniz tarayıcı ile girin çıkıyor
ben de işyeri için alışveriş yaptım
gayet güzel indirim oldu
paylaşan arkadaşa tşkler
-
elektronik alınmıyor galiba
-
Brave tarayıcıyı indirdim oradan çıktı teşekkür ederim alışverişi yaptım. Daha önce giriş yaptığım için diğer tarayıcılardan çıkmadı hatta gizli sekmesi ile denedim yine çıkmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X