Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
10
Favori
64.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu operatörler altyapıya yatırım yapmak için kafa yoracaklarına yeni sınırlı-sınırsız kotaya isim bulma derdine düşmüşler. Ulan yapın işte adam akıllı fiber yatırımını, verin mis gibi interneti 10 dolar karşılığında millete sınırsız kotasız. Bu millet size çok şey verdi, azıcıkta siz verseniz ne olur?
  • Ortadaki s harfi yanlis yazilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    hocam şurda sınırsız fiyatlar var

• alfamega A kullanıcısına yanıt
    16 yada 25Mbit için söylemiştim. Akıllı sınırsız almak zorunda değilsin bu hızları istiyorsan.
    ben 24Mbit 250Gb akn kullaniyorum halen 6 ay var bitmesine. 71 lira ödediğimden mecburen 100Mbit olanına geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penner1907

hocam şurda sınırsız fiyatlar var

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,600,hizli-ve-sinirsiz-kampanya
    Onlar fiyat değilde,daha çok Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    fiyatlar kazık tabiki ona kim ne diyebilir hocam.
    benim orda bahsettiğim 16 ve 25 mbit alacaklar varsa o fiyattan akıllı sınırsıza yönelmesinler diyeydi.

Yoksa 16 ve 25Mbit fiyatları yüksek ve 50-100Mbit lerin fiyatları normal ama hız düşümü adil olmamasına rağmen çok fazla...
  • ASK your mom mu demek istiyor bu KabloNet?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım bir gün bu milletin yüzü gülmeyecek mi ya?

Başka servis sağlayıcıları bu kota, hız düşümünü falan çoktan geçti. Bizim düştüğümüz hallere bak.

Taahhüt verdik üstüne..
  • Biraz önce BTK ya sikayet yazdim . Bir ise yaramasa bile yaptiklarini mal gibi kabul etmedigimi görsünler.

Benim sistemde 24Mbps 75GB Ekonsinirsiz görünmekte . Bilmem degisirmi .

• quote:

Orijinalden alıntı: bymuto

kusura bakmayında 5 saatlık 25 mbps olucak geriye kalan komple 100 mbps görcez neyini begenmedınız acaba insafya hadı gelın şöyle duşunelim 100 mbps tam sınırsız 60 tl oldugunu varsayalım ne olur biliyonuz mu ttnet farkımız hıç kalmaz sonra kablonet bölümünde açilacak konu başlıkları şimdi tahmin edelim hızım çok kötü , ping çok yuksek , paketim 100 mbps 2 mbps zor görüyor gibi konular açılır. Şuan kullandıgım paket 100 mbps 100 gb akn 20 gun önce 100 gb aştim 24 mbps düştü 20 gundur 24 mbps ile devam edıyorum Akıllı Sınırsız 100 mbps da 19:00 - 00:00 5 saat 25 mbps geriye kalan 19 saat full sınırsız 100 mbps olcak biraz mantıklı duşunün
    Uygulama 19-24 arası. Bu kişi çalışan bi adamsa muhtemelen evde olacak ve düşük hızlara denk gelecek. Uygulama mantıklı ama en yoğun saatler bu zamanlar.

• kiziltutku kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum da çok katakülli işler çeviriyorlar 2 senedir bunun planı yapılıyor sistemlerini nasıl hala hazır hale getirmezler anlamıyorum

• Ses kaydını burada paylaşmamam ama dün beni arayan Türksat Genel Merkezin'den bir yetkili; "T. Telekom tüm ip bloklarına el koyuyor" şeklinde bir ifade kullandı. Ping vs. şikayetim dolayısı ile iptal başvurusu yapmıştım, 2 saat sonra aradılar beni ve "geri dönün, ping sorununu kesin çözeceğiz" dediler.
  • AKS'li pakete başvurup geçebilen var mı?
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Ben gece başvurmuştum hala hareket yok

• Küfür edilen türk telekom bunlardan daha onurlu davrandı 1 hafta önceden zorla da olsa kaldırdılar taahhütlüleri sınırsız yaptılar. Bu yaptıklarından sonra halen kablonette duran varsa (taahhütlüler hariç) onda hiç akıl yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 1 Ocak 2019; 11:26:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemi güncellemediklerinden kota gözüküyor olabilir eğer hala kota aşınca hız düşümü olacaksa anında şikayete boğalım bunları
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.