Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
10
Favori
64.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorunun kaynağı tamamen Türk Telekom’a az para ödemek isteyen Türksat’ın düşük öncelikli altyapı kiralamasından kaynaklanıyor. Denizli’deki bir Türk Telekom kullanıcısı Denizli -> İzmir -> Konya olarak bana ulaşırken ben Türksat kullanıcısı olarak Konya -> Antalya -> İzmir -> Denizli olarak ulaşıyorum ve Ping’lerim 15ms civarı fazla oluyor. Bir örnek verecek olursak Twitch platformunda POP’lar akşam vakti doluyorlar yani tüm trafiği tüketiyoruz ülke olarak. Ve bunun sonucu Twitch’te hızları düşen kullanıcılar biziz. Türksat kullanıcıları yani. YouTube’da, Netflix’de veya başka bir platformda kiralanan trafiği ülke olarak doldurursak, Türksat kullanıcıları olarak ilk bizler sorun yaşayacağız. Ancak Turkcell ile bağlanan IP bloğunda yer aldığınızda sorun yaşamıyorsunuz. Yani sorun sadece Türk Telekom IP bloklarında mevcut. Dediğim gibi bunun en büyük sebebi ise Türksat’ın Türk Telekom’a az para verip düşük öncelikli hat kiralaması yüzündendir.

Müşteri Hizmetleri de, mail’in başında duranlar da, Twitter ekibi de sorunu çözmekten aciz. Dün Türksat il genel merkezine gittim. Arkadaşlara durumu anlattım kendileri söylediler bulunduğunuz blokta sorun vardır muhtemelen ondandır diyerek. Ancak yarı-tatil sayıldığı için teknik kısmında çalışan arkadaşlar yokmuş. Yarın tekrar gideceğim. Umarım bu sefer sorunuma çözüm bulabilirim. Siz de eğer Ping sorunu yaşıyorsanız müşteri Hizmetleri ile hiç vakit harcamayın. Bana en son dedikleri “kullanırsanız böyle kullanmazsanız cayma bedeliniz şudur”. Devamında bir daha aramadım zaten. Bölge müdürlüğüne veya doğrudan yaşadığınız şehirdeki il müdürlüğüne gidip sorunu anlatın, yardımcı olsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde değişmemiş. AKN halen duruyor. Sanırım kata kulliye geldik :).

• alfamega A kullanıcısına yanıt
    65 tl ödüyordum, kablotv üst paket ve vizionn sinema paketi vardı. internet olarak 24 mbit 150 akn li tarifemdi. ama 24 mbitten 16 mbite düşüyordu kota aşılınca, adam ısrarla 24 kalacak kotanız yok dedi. bugün gelen smsde 150 gb akn li olduğu yazıyor :) şimdi kimi karşında muhattap bulup uğraşacaksın ki..
  • ağalar indirebiliyormuyuz her bişey akk kalktımı
  • (ASK)Adil Sokuşturma Kotası
  • Yapılan işin çakallığıdır. Devlet ceza kesse bunlara haklı.
  • ASK açılımı başka şeyi çağrıştırıyor.
  • Peki geçen ay 50 mbps, 150 akk lı tarifeye 2 yıl taahhüt verdim.. aylık 150 gb bana yetiyor, yetmesede son 3-5 gün 8 mbps ile idare edeceğim.. ben bu ask ya geçirulmek istemiyorum..beni zorla geçiremezler, değil mi..

• Su an sozlesmesi olanlar fiyat farkini vererek ask 100 e gecebilir mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse adam akıllı bir şey söyleyemiyor buna. mh de geçebilirsiniz falan dediler ama güvenmiyorum niyeyse
  • Hiç 12 aylık taahhüt için konuşan varmı yada öyle bi paket varmı? 24 ay çok fazla taşınma durumum var heryerdede kablonet yok sonuçta.
  • Vodafone da adil kullanım eşiği gelmiş
  • Son gün AKN'ye geçtik ki eski AKN'li tarifeler sınırsız olduğunda yararlanmış olalım. Ancak sabah online işlemler merkezine girince 99 GB kotamın kaldığını gördüm. Hala kota sayacı olması beni kıllandırdı. Umarım AKK devam etmiyordur. Ancak her halükarda Uydunet'in AKK'si bile fena değildi. 50 Mbit 16'ya düşüyordu galiba. 16 da müthiş olmasa da idare edecek bir hız.
  • S-AINT kullanıcısına yanıt
    kampanyalarda var ama tabiki biraz daha pahalı.
    ama 24 ay yapar ve taşındığınız yerde kablotv yoksa cayma bedeli ödemiyorsunuz.
  • 24 mbt /50gb aknli paketi kullaniyorum. Hala kota sayaci var ve kotadan dusuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penner1907

kampanyalarda var ama tabiki biraz daha pahalı.
    ama 24 ay yapar ve taşındığınız yerde kablotv yoksa cayma bedeli ödemiyorsunuz.
    Neden 2 tane siteleri var anlamıyorum. İlk güncel siteye bakmıştım 100 güldüreni alırım diyodum. Sonra 12 aylıklara bakayım dedim bu sefer diğer siteye girmişim bi baktım 200 lira filan diyor 2018 tarifesiymiş meğer güncellememişler. İki sitenin farklı olduğunu anlamadım kampanyaları kaldırmışlar sandım Arada 20 lira fark var aylık hiçte mantıklı değil. Ama cayma bedeli olayı iyimiş 24 ay yapmanın bi mahsuru yok o zaman.
  • Noldu la kotalar devammi ediyo

• Noldu şimdi arkadaşlar siteye girince benim 75gb akn yenilenmiş gözüküyor bizde akşam saatleri düşüş falan olmadan eski sistem devam heralde de mi? Razıyım ben buna ya 75akk 60 lira her türlü yeni saçmalıktan daha iyi
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleriyle görüştüğünü söyleyen ve ekran görüntüsü atan kullanıcılar var.

Burada, online işlemlerde güncelleme çalışması olacağı, AKK'li tarifede olanların, sınırsız kullanım yapabileceği bilgisi aktarılmış müşteri temsilcisi tarafından.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.