Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
10
Favori
64.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

Su an sozlesmesi olanlar fiyat farkini vererek ask 100 e gecebilir mi acaba?
    Daha önce defalarca yazdık ancak yine yazalım, bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olsun.

Herhangi bir kampanyaya taahütünüz varsa cayma bedeli ödemeden sadece daha yüksek fiyatı olan kampanyaya geçebiliyorsunuz. Ancak cayma bedeli ödeyerek istediğiniz her kampanyaya geçebilirsiniz. Bu kısmı da biraz açalım.

Örneğin ne kadar cayma bedeli ödemeniz gerekiyor ?

Diyelimki 24 aylık tahhütünüzün 5. ayında caymak istediniz ve daha düşük fiyatlı başka kampanyaya geçmek istediniz. 5 aylık indirim tutarınız ne kadarsa o kadar cayma bedeli ödersiniz. Aboneliği tümden kapatacaksanız bu bedele modem, receiver, bağlantı ücreti vs'de eklenir.

• 24 mbt /50gb aknli paketi kullaniyorum bende ve hala kalkmamıs kota falan. işin çakallığını yapıyorlar...
  • Bende çok merak ediyorum bugün arayıp soracağımda kesin fiyat farkını çok isterler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    büyük olasılık sponsorlardan biri şikayet etmiştir. planlarımız erken deşifre oldu diye :D adminde kapamıştır.
  • Akn nin kalkmış olması lazım yasa belli arkadaslar şikayet edin taciz edin :)
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    Diğer konuda AKN nin devam ettiğini ve hızının düştüğünü söyleyenler var. Neyin ne olduğu belli değil hepimizin kafası karıştı.
  • Arkadaşlar Ekosınırsız Taahhütlü internetim ama şu an baktım Kota gözüküyor hala.

Bakalım ne olacak. Büyük ihtimalle kota devam edecek.
  • şansımı seveyim, oturduğum mahallede altyapı var ama bizim sokakta yokmuş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamega

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Rahat olun sınırsız kullanacaksınız. Kota sayıyor düşüyor takılmayın bunlara. Yakın zamanda düzeltirler sistemleri de
    Evet bende download ları açtım. Bakalım neler olacak muhtemelen bizim de düşecek.
    hocam biliyosun ki o fiyatlara kullanan arkadaşlar 2019 a girmeden yapmaları gerekiyordu. 25mbit kullanmaya devam edenler var o fiyatlara sınırsız şekilde. Yeni alacaklar ve o fiyatlara almak isteyenlerde zaten max 25 isteyen yeterli görenler. Bu durumda kendi kullanımları doğrultusunda kotalı tarifelerde alternatif.
    hocam bizim bu saatten sonra artık hız düşümleri konusunda düzenleme yapılması konusuna eğilmemiz gerek. Bunun için harekete geçmemiz lazım..
    En azından 100Mbit için 40 felan olması lazım. 50 20 ye düşüyorsa 100 25 olmamalı.
  • Biraz izin verinde nefes alsınlar, acele etmeyin hallolur. :)
  • ASK 100 de en az 23 aydır abone olmanız gerekiyor yazıyor. Benimki üç dört aylık geçirmezler mi beni
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.