Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
10
Favori
64.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfamega

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    peki çoklu taahhüt verdiğimizde yeni 24 ay taahhüte girmiş olmuyomuyuz? Yani ben 6 ay önce 25mbit 75gb akk tarifesi almıştım şimdi çoklu tarife isteyip 100mbit tarife geçmek istersem sadece kalan 18 ay taahhütüm mü olacak?
  • 19.00 dananın kuyruğu kopuyor, umarım hızım düşmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

Almanyada yaşıyorum sana paket olarak 1 gbps internet taüt edip o hızı %90 alamazsan zaten o hizmeti iptal etme hakkı doğar.Kaldiki 1gbps satan küçük harflerle 30 mbps garanti ediyoruz diye yazıp bu şekil fiyatla satamaz yasal değil ve işletme hakkı iptal olur.. En fazla 930 mbps düşer o hızı vermek için fiber optik ( kablo tv ) alt yapısından veriyordur .. Örnek olarak Unitymedia 1 gbps 110 Euro veriyor sınırsız ve küçük notla sana 1 gbps sattım ama 30 mbps garanti ettim yazamaz.. Yasalar buna izin vermez..
    yahu onlar bizi kıskanıyor, göz dağı vermek için öyle yüksek gösteriyor. istesek biz 10000 gps kullanırız ama israf haram!

• hayır bu 24-25 mbps de ne var arkadaş. ok 79 tl 50 mbps ye geçince fiyat 3 kat artıyor şaka gibi millete neden 25 mbps kakalamaya çalışıyorlar anlamadım. turkcell de aynı. ilginç valla.
  • 28.12.2018 de 2 yıllık 50 mbit taahüt yaptım

19.00 dan sonra hızım düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

28.12.2018 de 2 yıllık 50 mbit taahüt yaptım

19.00 dan sonra hızım düşmüyor.
    yahu niye düşsün. senin tarifen akıllı sınırsız değil ki. sen çok yanlış anlamşsın durumu.

sern asıl akn geçtikten sonra hızına bak düşüyor mu diye.
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Düşmüyor.

• 25mb i geçmez arkadaşlar. Tam sınırsız 50 mb fiyatı 230tl, 25 mb tam sınrsız 80tl. Bufiyatlar anlamını yitirir o zaman. Bu fiyatları düşürmeleri lazım ki oda imkansız telekom turkcell rekabetinden dolayı.

Yani 25 mb den bir gram yüksek olamaz 100mb akıllı sınırsız akşam hız azaltımı. Boşuna fuzuli tartışmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 1 Ocak 2019; 19:18:53 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sonda söylediğiniz cümle çok önemli tam bilmeyen müşteri temsilcisine iş yaptırma olay her kurum için geçerli hele ki banka işlemlerinde anlamadığını düşünürseniz teşekkür edip kapatıp yeniden aradığım falan oldu çünkü saçma sapan şeyler olabiliyor. Konuya gelirsek eskiden taahhütler 24 ay değil 12 ayı için yapıyorduk ama aslında itiraz edilmesi gereken konu bu şimdi ben bu yaz evden taşınıp başka bi şehre gitme ihtimalim var gittiğim yerde altyapı olma ihtimali %50 gibi çok düşük bi rakam eğer yoksa benim atıyorum aldığım 100mbit paket çöp olacak 15 mbit indirebilirsem dua edecez. şimdi yeniden 24 ay vermeye açıkcası façam yemiyo dediğim durum gerçektne çok rahatsız edici

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Düşmüyor.
    ne paketi kullanıyosun eğer eski akn paketindeysen neden düşsün ne kafası bu?
  • İzmir'de Vodafone fiber kullanıyorum. 100mbps 240gb akn 75 TL. Mevcut taahhütlülere aynı hızları sınırsız onlarak vermeye başladılar. Yeni abonelikler ise cidden yüksek Vodafone için bile. Taahhüt bitince ne olacak o da belli değil.

• Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Burası türkiye, burada herşey mümkün.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bunu bilmiyodum ço kteşekkürler. ama nedense hala güvenemiyorum sorsan ttnet her yere 100mbit dağıtım yapıyor ama eski evde 16mbit alıp 500kbit ile indirmeler yapardım :D aynısını yapmazlar umarım
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar rahatsız ediyorum, bu konuda bilgili sizi gördüm. Ben 2 senedir yaklaşık turksat kullanıyorum yalnız yaklaşık 6 ay önce taahütü iptal ettim o günden beri taahütsüz devam ediyorum. Müşteri hizmetlerine bu tarifeye geçmek istediğii söylediğimde sizin bahsettiğiniz yeni müşteri 81TL lik tarifesini yapabileceklerini söylediler, 76tl niye geçemiyorum dediğimde analog kablo tv kullanıyorsunuz, dijital kullanıyor olsaydınız geçebilirdiniz dediler. Mantıksız geldi, aydınlatırmısınız rica etsem
  • Kim akıllı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Size özelden bu konu hakkında uyarıda bulunacaktım ama özel mesajı kapatmışsınız.

Ne İnternette Kalite Hareketi'nin ne de bu hareketin mimarıyım. Şu an ben, @kontratak ve @Nosferatu34 olmak üzere 3 kişilik üst yönetimimiz var. Bunun etrafındaki onlarca kişi de katkı sağlıyor. Forumda konu açıyorum diye göz önünde olduğum için sizi yanılgıya düşürüyor ve emek veren onca insana ayıp oluyor.

• Arkadaşlar en az 50mbit hangi kampanyayı onerırsınız ? Fıyatlar cok yuksek bune boyle ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathrath

hayır bu 24-25 mbps de ne var arkadaş. ok 79 tl 50 mbps ye geçince fiyat 3 kat artıyor şaka gibi millete neden 25 mbps kakalamaya çalışıyorlar anlamadım. turkcell de aynı. ilginç valla.
    Çünkü internet limitsiz olduğu için 100mbit yaygınlaşırsa 1 ayda 8 10tb indirebilir adam,ama 25mbiti satmaya calısıyorlar ki 1 ayda indirebilceğin gb daha az olur.Bu yüzden 25mbiti uygun daha alınabilir tutup 50 ve 100mbiti almasınlar diye ugrasıyorlar :D Vodafone bile şuan fiberde 35mbit satıyor , 50 ve 100mbiti satışa açmadı daha.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.