Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
10
Favori
64.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diğerleri 1 hafta önceden kaldırırken bunlar ne yapıyordu ?
  • "Üstelik internet sitesinden Analog KabloTV ile yeni abonelik başvurularınızda hizmetleri ilk ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz." demek ne demek tam olarak? İlk ay her şey bedava mı, yoksa belli hizmetler mi?
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    16 mbit bana görede saçma. Film izlemiyorum oyun oynamıyorum sadece whatsapp kullanıyorum yada iki üç bişeyler okuyorum diyen için bu hız. Ama saçma telefonun internetini kullan o zaman hiç bağlatma :)

Bence 50 Mbitin 25 100Mbitin 50 olması lazım.. Yarı yarıya yani.. Gayet makul..
    Ama 100 için 40 da olur onada razıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamega

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam misal yeni tarifeye geçince ilk verdiğim tahaddüt sürem uzar mı? yoksa sıfırdan 24 ay mı yaparlar?
    evet teklifi dün yaptılar, 2018 olarak kabul ediliyorsa iyi :) 2 sene tahattüt verdim, bakalım ne olacak.
  • Peki AMK yaptı desem :)

Türkiye en iyi ÇAKMA ÜRÜN CENNETİDİR
    Türkiye en iyi ŞEYTAN GİBİ VAAD EDEN ÜLKEDİR
    Türkiye en iyi ÖTEKİLEŞTİRME ÜLKESİDİR.
    Türkiye en iyi HER ŞEYİN ADI VAR ÜLKESİDİR.
    Türkiye en iyi VATANDAŞ YÜRÜYEN VERGİ MAKİNESİDİR.

bence KABLONET AKN ASK DEĞİLLLLLLL EEYYYYYYYY AMMMKKKKK YAPTI
  • Şu an teledünya full paket (premium sinema kanalları hariç), 24Mbit 75GB AKNli tarifedeyim ve aylık 60TL ödüyorum.
    AKNyi kaldıralım diye ortalığı ayağa kaldıranları buradan selamlıyorum. Lütfen sağda solda karşıma çıkmayın. Gerçekten interneti az kullananların hakkı yenmiş oluyor.

İnternetin kullanıldığı yegane saatlerde hızın limetlenmesi de çok hoş olmuş gerçekten.
    adalet arıyorsak hiç düşmemeli aslında.
    25Mbit normal bir kullanıcı için ideal olan hız. Sorunsuz şekilde kullanılır.
    Ama ben 100Mbit istiyorsam bir sebebi var,
    ve dolayısıyla 100Mbitin en azından 40 düşmesi o saatler arasında bir şekilde bu durumu idare ederiz anlamına gelir.
    tarifeleri açıkladıklarından dolayı şu saatten sonra 60 yapmaları biraz zor gibi ama 40 civarları için bastırırsak belki kayıtsız kalmayabilirler.
  • Hali hazırda taahhütü olanlar için durum nasıl acaba? Aynı hız ve aynı fiyattan akn siz şekilde devam mı edeceğiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proje 2 seneden beri hazırlığı yapılan bir şey. Çoktan hazırlıklı olmaları gerekirdi. Beklemeye ne alıştırıldık arkadaş böyle
    Edit:Orijinalden alıntı: -MRTCN-

Evet dikkatli olun,

Az önce AKN'yi geçtim sırf denemek için bakalım ne oluyor diye takır takır saydı bütün akn'yi, sistem acımadı çat diye 8 mbite düşürdü, sistemi düzenlememişler yada kazanılmış haktan dolayı AKN'li devam edeceğiz. Yada tatil diye çalışan adam yok sistemde değişiklik yapmadılar. Bakıcaz artık kısmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildiz07 -- 1 Ocak 2019; 18:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar btk ya durumu şikayet edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.