Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
7
Favori
40.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
356 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün geçtim vallaha 50 mbit 100 akn ama akn kalkacak dedi kadın tüm tv belgesel sinema kanalları 86 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01.01.19 tarihinden sonra açıklarlar... daha ne yapacaklarını onlarda bilmiyordur...
  • soranger S kullanıcısına yanıt
    Tüm seçenekler içinde en iyiysi 50 mb 100 gb akn li ğaketi 86 tl ye almak geldi vende ocak 19 da sözleşmemin bitmesinden ötürü yeni taahhüt yaptım.

Bizim burada tt net rezalet o yüzden onun alt yapısını kullanan firmalarda aynı durumda geriye kablonet kalıyor.

Hayırlıso artık

• an itibari ile bende 24 mbıt akn lı tarıfeden 50 mbıt akn lı tarıfeye gectım.hadı hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamega

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    modem ucretı ıle bırlıkte 96 tl oduyecem.yeni müşteri oldugum ıcın 86 degıl 91 tl oluyormus bana
  • Online işlemlerde tv paketleri aktif gözüküyor ancak hala internet tarifesinde eski paketim aktif 25 mbps sınırsız yazıyor.Ne zaman yeni pakete geçiş yapar tecrübesi olan arkadaşlar varsa söyleyebilir mi? Bir sıkıntı olmaz umarım.
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    tırt telekomun yan kuruluşundan başka ne beklenir ki... akk olur ask...
  • HaunterTR kullanıcısına yanıt
    Ben bittim.
    Çünkü benim taahhüt "Üç ay bizden" kampanyası imiş ve bundan vazgeçmek için 477 TL. ceza ödemek gerekiyormuş.

MH teselli etti: "7 ay sonraya kadar tekrar uygun kampanyalar çıkabilir" diye.
    Tabi ayı da çıkabilü, daş da düşebilü

Yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 30 Aralık 2018; 23:9:24 >
  • Bu ay geldi bize altyapı bizde aldık fakat internet üzerinden aldığımız için paketimizde bir değişiklik olamayacağı söylendi. Ben 16 Mbps 75 GB kotalı kullanıyorum ve bundan 24 Mpbs 50 GB olan pakete geçmek istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

• Mevcut tarifem 24 mbit 150 gb AKN Altın sinema ve üst paketti artı temel paketli yan oda 83.50 lira idi 2020 şubat taahütlü. Şimdi 50 mbit 100 AKN Altın sinema ve üst paketli yan oda ile birlikte 104 liraya yeni taahhüt verdim. 2 yıl kafa rahat olur. Sonrası Allah kerim

• Arkadaşlar akn devammı ediyor galiba online işlemlerde kota uygulaması devam ediyor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven618

Arkadaşlar akn devammı ediyor galiba online işlemlerde kota uygulaması devam ediyor gözüküyor.
    Aynı şeyi yazmak için geldim.

Kotalı gözüküyor internet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Aynı şeyi yazmak için geldim.

Kotalı gözüküyor internet.

Alıntıları Göster
    Online işlemlerde bir değişiklik göremedim. AKN li görünüyor hala. Ama müşteri hizmetlerini aradığımda hızınız artık düşmeyecek dedi. 1-2 güne çıkar kokusu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven618

Arkadaşlar akn devammı ediyor galiba online işlemlerde kota uygulaması devam ediyor gözüküyor.
    50 mbit 100 AKN li pakete geçtim sabah 95gb yi görünce hemen telefona sarıldım. Müşt.hiz. yaptığım görüşmede artık benim için kota mota yok ayın 1 i de 50 31 i de aynı hızda kullanacaksınız dedi...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.