Şimdi Ara

Avast kurarken karşılaştığım hayret bırakan uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avast kurarken artık kişisel bilgilerinizi alıyoruz uyarısı koymuşlar yani standart olarak yüklerken değiştiremeyeceğiniz bir ayar koymuşlar ve komik olarak gerekçe olarakta diyorlarki zaten internette herkes sizin verilerinizi topluyor bizde toplamışız çok mu nolucak diyor ve söz veriyoruz kimseye vermiyecez yersen tabii. Kurduktan sonra bu ayarı kaldırabilirsiniz diyor. Hemen kaldırdım tabi bu ayarı ama neden kurarken gözden kaçacak şekilde böyle bu ayar seçmemize izin vermeden yüklü şekilde kurduruyor çok kötü niyetli bir hareket.

• AVG bundan daha kötüsünü yapıp, o seçeneği ücretsiz kullanıcıların kapatmasını önlemişti Avast'a satılmadan önce. Avast yine de insaflıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım kişisel verilerin gizliliği kanunu çıktı bu firmalar avrupada cezalar alıyorlar en basiti feysbuk vatsap yüzünden ceza aldı. Türkiyede niye bir akıllı çıkıp bunları savcılığa şikayet etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Benim anlamadığım kişisel verilerin gizliliği kanunu çıktı bu firmalar avrupada cezalar alıyorlar en basiti feysbuk vatsap yüzünden ceza aldı. Türkiyede niye bir akıllı çıkıp bunları savcılığa şikayet etmez.

Çoğu kişi sözleşmeyi okumadığı için -ben de dahil- kabul etmiş oluyoruz ister istemez. Microsoft, Google gibi şirketler de -çökme raporları vs.- alıyorlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.