Şimdi Ara

avast! kurdum... İnternete bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    avast adlı antivirüs programını kurdum... Artık internete bağlanamıyorum... Programı kaldırınca sorun ortadan kalkıyor...

Ayarlarından düzenlemem lazım sanırım ama. Beceremedim.. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

• kurduktan sonra bilgisayar yeniden başlıyor sonra otomatik yada manuel diyor sen manuel i seçiceksin
  • quote:

vast adlı antivirüs programını kurdum... Artık internete bağlanamıyorum...

abi süper antivirus işte.. net yoksa virus de yok mantıgıyla çalışıyor şaka şaka çullanır şimdi bi sürü sen bizim antivirusumzle nasıl böle ileri geri konuşursun diye..

quote:

kurduktan sonra bilgisayar yeniden başlıyor sonra otomatik yada manuel diyor sen manuel i seçiceksin

+1
  • Antivirüs dediğin böyle olmalı değilmi?

Kesinlikle artık bana virüs mirüs bulaşamaz... Bende program ayarını yapamadım sanmıştım...
  • evet sen manuel yap onu onun üstüne şu an yok ... %99,9 bütün virusleri yakalıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: keysmart

evet sen manuel yap onu onun üstüne şu an yok ... %99,9 bütün virusleri yakalıyor :)

Burada ince nokta: Manuele nasıl geçebilirim?
  • bayadır avast kullanıyorum, manyak memnunum norton falan birdaha hiç uğraşmadım

avastı default ayarlarla kur ve sonra manuele gerek olmadan hemen kapamasına izin ve acında kendi otomatik tarama yapacak ayarları kurcalama yani açılıncada mail güvenlik vs ayarları kendi yapacak otomatik manueli boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 2 Ocak 2005, 17:53:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de avast kurmuştum .. güvenliği %100 kurduktan sonra makina açılmadı bidaha .. mükemmel güvenlik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.