Şimdi Ara

Avast Pro ve Internet Security uygulama içi teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda Avast Free yüklü. Bugün uygulama içi teklif sundu. Normalde piyasa fiyatı 60 lira olan Avast Pro 15 lira, 80 liralık Avast Internet Security ise 40 liradan teklif sundu. Bilgisayarda alışveriş ve internet bankacılığı işlemlerini devamlı yapyorum. Hangi sürümü satın almamı tavsiye edersiniz? Avast haricinde alışveriş ve bankacılık işlemlerini güvenle yapabileceğim hangi antivirüs markasını tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaspersky,Bitdefender ve Norton.Bu programlar ilk 3 de yer alırlar sektörde.İnternet Security olan sürümlerini kullanmanızı öneririm

Fiyatlarına gelince Gittigidiyor sitesinde Kaspersky Internet Security 35 tl ye Bitdefender 10 tl gibi ücretlere alınabiliyor.

Norton Security programı ise kendi sitesinde 59 tl.

Sisteminiz iyi ise Kaspersky Internet Security 2016 ilk tercihim olurdu.
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Daha önce kaspersky deneme sürümünü pcye kurmuştum. Biraz kasmıştı. Uzun süre avastın free versiyonunu kullandım benim pcyi kasmadı virüsleri bulmada biraz daha etkili olduğunu gördüm sizin tavsiyeniz üzerine avastın internet security versiyonunu alayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Bilgisayarda Avast Free yüklü. Bugün uygulama içi teklif sundu. Normalde piyasa fiyatı 60 lira olan Avast Pro 15 lira, 80 liralık Avast Internet Security ise 40 liradan teklif sundu. Bilgisayarda alışveriş ve internet bankacılığı işlemlerini devamlı yapyorum. Hangi sürümü satın almamı tavsiye edersiniz? Avast haricinde alışveriş ve bankacılık işlemlerini güvenle yapabileceğim hangi antivirüs markasını tavsiye edersiniz?

İnternet bankacılığını kullanıyorsan sana tavsiyem ya Kaspersky yada Bitdefenderın güvenli para modüllerinden birini kullanabilirsin ben her ikisini de kullandım ikisi de süper. Şu an Bitdefender fiyat olarak Kaspersky den daha uygunwww.hızlıal.com da 12,90 TL.'ye 1 PC 1 Yıl korumalı satılıyor kampanyası var tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 23 Mart 2016; 21:38:13 >

• effect68 kullanıcısına yanıt
    Avast Internet Security 2016 kullanmak istiyorsanız Gittigidiyorda 15 tl ye bulunuyor.GG de antivirüs programlarına göz atın derim oldukça uyguna bulunuyor.Defalarca aldım ordan şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim.Fakat satıcıları iyi araştırın.

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcıyı tavsiye edersiniz? Kutulu olarak m satıyorlar yoksa kodu mu gönderiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Omgameshop adlı satıcıdan daha önce key aldım sıkıntı çıkmadı.Sadece key yollanıyor ama indirme link inide vermişti sıkıntı çıkmadı.Baktığımda bu satıcı avast keyi 15 tl ye satıyor illa avast istiyorsan alıp uyguna kullanabilirsin.Onun dışında tavsiye istersen yardımcı olabirim.Genede %100 güvenli diyemem ben sadece aldım ve sorun olmadığını belirtmek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Hangi satıcıyı tavsiye edersiniz? Kutulu olarak m satıyorlar yoksa kodu mu gönderiyorlar

Benim tavsiye ettiğim kutulu ürün ve kargo bedava sadece windows 10 da Türkçe olanı çalışmıyor ben Bitdefenderın sitesinden 2015 ingilizce sürümünü indirdim gelen lisans anahtarını onda kullanıyorum sorun olmadı.
  • Avastın Pro sürümü değilde Avast Premier yada Avast İnternet Security sürümlerini alacaksan ev ve iş kullanıcısı için fazlasıyla yeterli ve güvenli, Avast testlerde kaspersky kadar yüksek not alamıyor fakat yinede çok iyi seviyede güvenlik sağlıyor.
  • Gittigidiyor Omgameshop satıcısından Avast İnternet Security 2016 1 yıllık keyi 15 liradan satın aldım. Her şey sorunsuz çalışıyor. Tavsiyede bulunan tüm arkadaşlar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.