arkadaşlar avast güvendiğim bi antiivirüs programı değil ama sürekli şüpheli mesaj uyarısı alıyorum bilgisayrada bişey yapamaz hale geldim.ekranda tanımadığım mail adresleri ve mailler çıkıyor ve gönder gönderme secenekleri var saniyede yüzlerce geliyor. sorun şu tahminime göre benim mail adresi kullanılarak başka adreslere mail yollanıyor yada benim bilgisayar kullanılarak. bilgisayarı her açtığımda smtpdrv.sys virüsü buluyor ben siliyorum o tekrar geliyor onunla bi alakası olabilirmi ve regeditten heryerden sildiğim virüsü nasıl ortadan tamamen kaldırabilirim format atmak istemiyorummmm..
avastı kaldıracaksın. birde böle bişey oldugunda msn format atlıyormuş galiba......
avast bi işe yaramıyo yani.bişiler buluyo ama bulmakla kalıyo. kaldır doğru düzgün bişi kur. kaspersky mesela...
seni avast kullanmaya mecbur eden şey ne ?
nod32yi kur ömür boyu uyarı nedir unutursun.
quote:
Orjinalden alıntı: sol_ak
seni avast kullanmaya mecbur eden şey ne ?
nod32yi kur ömür boyu uyarı nedir unutursun.
forever nod32.avastı geç arkadaşım.nod32 yi kur.bilgisayarı güvenli kipte aç.nod32 ile tam tarama yaptır
nod32 yada kaspersky sizin sorununuza çare olur ama en kesini format diyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme