ya benresimi yaptımda (gülmeyin ) BUNU NASIL KAYDEDECEZZ
ama peki yazıcısı olmayan napcak?(benim yokda)
harbi la nası oluo oo iş
ben print yaptımda size gösteremiom bilmemne desteklemio dio ???(ÇOK GÜZEL OLDU
arkadaşlar yaw ne yazıcısı hani klavyede print screen yazan yer varya hah işte onun işlevsiz süs diye konulduğunu sanıyosunuz galiba şimdi siz karakteri yapıp o işe yaramaz print sceen yazan tuşa basıp painte kopyalıonuz yaw bide online oyunların hastası olcaanız herneyse bu forum büyük kesme yapıştırma işlemlerini admine sorun ne bilin kime sorarsanız sorun ben sadece kaynak verdim yaw alla alla
BİRAZ ZOR AMA resim ekrandayken print screen tuşuna basın sonra painte bunu yapıştırın sonra o yaptığınız adamın resmini kesip alın kopyalayın ve boş bir painte yapıştırın msnye göre ortalayın resminiz hazır
quote:
Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24
BİRAZ ZOR AMA resim ekrandayken print screen tuşuna basın sonra painte bunu yapıştırın sonra o yaptığınız adamın resmini kesip alın kopyalayın ve boş bir painte yapıştırın msnye göre ortalayın resminiz hazır
saol kardeş yaw
quote:
Orjinalden alıntı: st_warrior
quote:
Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24
saol kardeş yaw
kardaş benim internet yavaş bide bilgisayar takoz olunca geç gelio vallaha seninkini görmedimha bide msnye onu koyunca çok küçük gözüküyo