Şimdi Ara

Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
3
Favori
19.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çekimi bitmiş ama vizyon tarihi
  • ilk film çok güzeldi.. heycanla bekliyoruz.
  • Cameron yine teknolojiye yön verecek bir film çekiyor galiba, ilk filmle 3d tv ler moda olmuştu, yeni filmlede gözlüksüz 3d tv ler moda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • „Avatar: The Way of Water“, „Avatar: The Seed Bearer“, „Avatar: The Tulkin Rider“ и „Avatar: The Quest for Eywa“
  • ben yeni filmde pandora'nın atmosferinin hangi gazdan oluştuğunu, navi'lerin kalbinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum. yani pandora ile ilgili ayrıntılar.
  • 17 Aralık 2021.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    of daha 2 sene var.
  • İlk film > OVERRATED < idi. Görsel efek dışında da pek bir numarası yok.

Müzikleri bile Titanik filmine çok benzer izler taşıyor. Sıkıcı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

17 Aralık 2021.
    Yuh be daha 2 seneye yakın zaman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

17 Aralık 2021.
    Çekimleri bitmiş filmi niye 2 sene bekletir ki 3 filmi aynı anda mı düzenleyecekler sanki ilki filmi düzenle izleyelim 1 sene arayla

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Çekimleri bitmiş filmi niye 2 sene bekletir ki 3 filmi aynı anda mı düzenleyecekler sanki ilki filmi düzenle izleyelim 1 sene arayla

Alıntıları Göster
    Efekt, montaj, kurgu vs. hocam çekimlerden daha uzun sürüyor.
  • Avatar'ın resmi twitter hesabından 4 yeni konsept görsel paylaşıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• James Cameron, Avatar 2’nin çekimlerinin bittiğini Avatar 3’ün çekimlerinin de bitmek üzere olduğunu belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

James Cameron, Avatar 2’nin çekimlerinin bittiğini Avatar 3’ün çekimlerinin de bitmek üzere olduğunu belirtti.
    az önce radyodaki haberlerde duydum. avatar 5 dahil adamlar senaryoyu hazırlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Şaka gibisiniz hakikatten. Filmin çekimleri 4 yıl sürdü, 14 yıl değil. Fikir 14 yıllık, ama teknoloji yetersiz kaldığı için günümüze sarkmış bir proje. Şu anda proje hazır, ekip hazır, senaryo hazır, oyuncular hazır... En fazla 2 yıl sürer bu filmin çekimi.
    Demişim tam 10 yıl önce. Aralık 2020, yani birincisinden tam 11 yıl sonra çıkacak. Çok da büyük konuşmuşum.
  • Cameron gibi bir adama yakışmıyor 5 e kadar falan çekmek.
    Cilkini çıkarmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

James Cameron, Avatar 2’nin çekimlerinin bittiğini Avatar 3’ün çekimlerinin de bitmek üzere olduğunu belirtti.
    Hepsi para tuzağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 3 Ocak 2021; 0:18:18 >
  • Az önce yeniden izledim filmi ve çok çok heyecanlandım. Artık gelsin ve yine dalalım Pandora gezegeninin bilinmeyenlerine

• Görseller falan animasyon film gibi görünüyor. Tabi teknolojik olarak daha gerçekçi görünüyor normaldir. 3d tv olayını birdaha meşhur edecekler sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.